tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 736
Πωπω τι μουνακι ειναι αυτο για πολυ γλυψιμο!!!Αυτό το γύρισμα λέω , Ρόδο ειναι
Πωπω τι μουνακι ειναι αυτο για πολυ γλυψιμο!!!Αυτό το γύρισμα λέω , Ρόδο ειναι
Οτι ξεκιναει με αγαπη τελειωνει με πονο. Να μου το θυμηθεις οτι αυτο το νημα μια μερα θα προσγειωθει αποτομα.Κάτω από 100 άτομα επισκεψιμότητα δεν παίζει να έχει πέσει ποτέ,τα μωρά δίνουν ρέστα καθημερινά
Αααα έτσι μπράβο. Μας έδειξες τα κανόνια του Ναβαρονε!!! Αυτό ήταν το καλύτερο βίντεο και μια μικρή απόλαυση από όλο τον καυγά που εξελίσσεται μεταξύ μιας κοπέλας και κάποιων κυρίων!!!Όνειρα γλυκά στους καυλιαρηδες του μπου ❤❤
Τι γινεται σε αυτο το νημα ρε μαλακες. 20 νεες σελιδες καθε μερα; Εγω μπαινω να δω καμια φωτο με τις κωλαρες απο τα κοριτσια και εδω περα μονο οι μαυρες τρυπες δεν εχουν αναλυθει ακομα....
Α καλά...
Εχεις κανει κι αντιλυσσικο ??Χαθήκαμε και μου δεν μου αρέσει καθόλου μωράκια...... Εγώ περνάω τέλεια..... Εσείς;....
Όχι, για αυτο, μπορεί να λυσσαω κάποιες φορές... πειράζει;... Είμαι ακίνδυνη όμωςΕχεις κανει κι αντιλυσσικο ??
Όχι, για αυτο, μπορεί να λυσσαω κάποιες φορές... πειράζει;... Είμαι ακίνδυνη όμως
Από ένα σημείο και μετά πρέπει να ξέρεις πότε έρχεται η ώρα να απομακρυνθείς από κάποιον. Διαφορετικά κάνεις ζημιά κυρίως στον εαυτό σου. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ότι πονάει το κόβεις.Γιατί τόσο μίσος ... πες μια καλή κουβέντα ...
Πωπωπω...και ποιος αντέχει να μην χύσει εάν σε δει έτσιΑυτό το γύρισμα λέω , Ρόδο ειναι
η μια εφυγε,εχουν μεινει κατι λιγες. πιασε με τον @roughfucker και ξεκινηστε τα δικα σας,να μεινουμε 3 και ο πουτσος εδω μεσα.Καλημέρα σε ολους, πινω ενα καφεδακι και ειμαι ετοιμος για το show για σημερα , στο περιβοητο νημα του magic
Καλημερα μισό.παραγγελνω καφέ να ανοίξει το.ματι κ έρχομαιΚαλημέρα σε ολους, πινω ενα καφεδακι και ειμαι ετοιμος για το show για σημερα , στο περιβοητο νημα του magic
Αν εφυγε μια ας εφυγε η ξενερωτη, οι υπολοιπες μια χαρα κοπελες ειναιη μια εφυγε,εχουν μεινει κατι λιγες. πιασε με τον @roughfucker και ξεκινηστε τα δικα σας,να μεινουμε 3 και ο πουτσος εδω μεσα.
Ελα ενταξει, περιμενωΚαλημερα μισό.παραγγελνω καφέ να ανοίξει το.ματι κ έρχομαι
Δεν ξερω αν ειναι εκεινη ξενερωτη και οι υπολοιπες καλυτερες,το σιγουρο ειναι οτι εχεις δικιο για την καλημερα.Αν εφυγε μια ας εφυγε η ξενερωτη, οι υπολοιπες μια χαρα κοπελες ειναι
Και πες και μια καλημερα τζαμπα ειναι
Καλημέρα @Γιολάντα Magic !!! Δώσε καμία ωραία photo για την καλημέρα μας....Καλημερα μισό.παραγγελνω καφέ να ανοίξει το.ματι κ έρχομαι