Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Μπραβο έτσι είναι.❤
Μπραβο έτσι είναι.❤
Μπραβο έτσι είναι.❤
Εδώ τίθεται θέμα τιμής και ηθικής.....με ξέρεις πολύ καλά και πόση αφοαιωαη εχω σε σένα ❤
Αλλου τρως αλλου πίνεις κι αλλου πας και το δίνεις…
Νδροπή σας κυρία μου
Χαχαχαχαχαχα αποφάσιστε
Εδώ τίθεται θέμα τιμής και ηθικής.....με ξέρεις πολύ καλά και πόση αφοαιωαη εχω σε σένα ❤
ασε την τη ΜιχαλιδαΑλλου τρως αλλου πίνεις κι αλλου πας και το δίνεις…
Νδροπή σας κυρία μου
Δεν πίνω ουίσκι αγαπητεασε την τη Μιχαλιδα
παμε τα δυο μας για τιποτα ουισκια και μπουζουκια να ριξουμε τις ζεμπεκιες μας
Δεν πίνω ουίσκι αγαπητε
Μόνο μπερμπον
Εκτός αυτού, κατά βάση ακούω hard rock και heavy metal…
Οι AC/DC και οι Motorhead, ναι
Οι AC/DC και οι Motorhead, ναι
Ο Alice Cooper ήταν για τις γκόμενες...
You fucked it and it died...σου εχω μια μεση λυση συμβιβασμο
ρε που πηγε η προ-προηγουμενη δεκαετια που ερχοντουσαν Queensryche, Nightwish κ Judas Priest κ χυνανε τα αυτια μας απο την καυλα ???Οι AC/DC και οι Motorhead, ναι
Ο Alice Cooper ήταν για τις γκόμενες...
η ψωλη μου σου ανηκειΆγαοη μ γλυκιά ποιος γατούλης? Άμα.σε βάλει κάτω θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη....στο λέω εγγυημενα που εχω πάει με ορδές αντρών...
1988, για πρώτη φορά οι Sacred Reich στην Θεσσαλονίκη. 3 μέρες γκαβλωμένος ήμουν...ρε που πηγε η προ-προηγουμενη δεκαετια που ερχοντουσαν Queensryche, Nightwish κ Judas Priest κ χυνανε τα αυτια μας απο την καυλα ???
ε παμε σε ποιο κλασσικη μεση λυσηYou fucked it and it died...
Το να βάζεις στην ίδια πρόταση το Child in time και το Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, είναι ιεροσυλία.ε παμε σε ποιο κλασσικη μεση λυση
εχεις δικιοΤο να βάζεις στην ίδια πρόταση το Child in time και το Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, είναι ιεροσυλία.
Μόλις σου έκανα αναφορά
Της θειάς σου το μπουγαδοκόφινο...εχεις δικιο
συγνωμη Κυριε Βασιλη Καρρα