Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.480
Όχι ακόμα, είναι ραντεβού! Αφού σού αρέσει να την νευριάζεις να είσαι σίγουρος...Καλοφάγωτα. Κάτσε γιατί θα μπει η άλλη η Ράμπο τώρα και θα αρχίσει τις Παναγίες.
Όχι ακόμα, είναι ραντεβού! Αφού σού αρέσει να την νευριάζεις να είσαι σίγουρος...Καλοφάγωτα. Κάτσε γιατί θα μπει η άλλη η Ράμπο τώρα και θα αρχίσει τις Παναγίες.
Άντρας που πουλάει μαγκιά σε γυναίκες δεν είναι άντρας.
Μήπως είσαι μισογύνης αλάνι;
Αι μαρη... θα με πεις να μιλάω ωραια. Φώκια.
Θα ήθελες να είσαι σαν το @roughfucker .....σε όλα του.....για να το λέω κάτι ξέρω παραπάνωΣιπραλέξ αλάνι. Παρτα δυο-δυο.
Στο ραντεβού στο Παιλοτ γιατί δεν ήρθες; Για να μη σε κάνω μαύρο; Ναι.
@Γιολάντα Magic το αγόρι σου, όχι απλά είναι για θεραπεία, όχι απλά είναι μέτριος, όχι απλά τον δουλεύεις, όχι απλά τον πιστολιαζουν γραφεία και γκόμενες, όχι απλά έχει έτοιμα φράγκα, όχι απλά είναι ταγάρι, είναι και Κ Ο Τ Α. Εγώ για γκομενα που γουστάρω πέφτω και στο Θερμαϊκό να τη σώσω. Αυτός θα έπαιρνε τηλέφωνο τη μαμά του να ρωτήσει αν έχει αλλαξιά στο σπίτι.
Τα λέμε ρεεεεεεεεεει χαχαχαχα ρε τι ναυάγια είστε όλα σας
αμα την αφησωΤι έπαθες πάλι? Δεν είπαμε στην Γιολάντα θα μιλάς πάντα ωραία? Θα την πάρω να πάμε Παρίσι...θα την κάνω ρομαντική σαν εμένα...❤
Να μας φέρεις μαγνητάκι όταν γυρίσειςΌχι ακόμα, είναι ραντεβού! Αφού σού αρέσει να την νευριάζεις να είσαι σίγουρος...
Έχω μπερδευτεί .. με ποιον τα έχει τελικά???αμα την αφησω
Εκεί Μύκονο έχει καλύτερα...Να μας φέρεις μαγνητάκι όταν γυρίσεις
Ναι αγαπη μ.❤ κουκλί.ζωγραφιατο....
εχουμε αποκλειστικη ελευθερη σχεσηΈχω μπερδευτεί .. με ποιον τα έχει τελικά???
Με μένα την αφήνεις να κάνει σεξ??εχουμε αποκλειστικη ελευθερη σχεση
εγω μπορω να πηγαινω με οποια θελω
και η μοναδικη μου αγαπη εκτος απο κανα δυο
Άγαοη μ γλυκιά ποιος γατούλης? Άμα.σε βάλει κάτω θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη....στο λέω εγγυημενα που εχω πάει με ορδές αντρών...Κανένα ψυχολογικό φροντίζω στη ζωή μ να τα λύνω απ τη ρίζα τους πριν καν γεννηθούν γτ γουστάρω τη ζωή την όμορφη εσωτερικά.σου συνιστώ να κάνεις το ιδιο ΑΝ έχεις κανένα λέω ΑΝ
αμα κανεις καλες πιπες βεβαιωςΜε μένα την αφήνεις να κάνει σεξ??
τετοια λεγε και στη παρτουζα θα κανεις απλα το φωτογραφοΆγαοη μ γλυκιά ποιος γατούλης? Άμα.σε βάλει κάτω θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη....στο λέω εγγυημενα που εχω πάει με ορδές αντρών...
Κάνει υπέροχες πιπες....αμα κανεις καλες πιπες βεβαιως
σε ειχα παρει σε 4αδα οποτε δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα
Πίπα θα σού πάρει η @Γιολάντα Magic εγώ θα την γλείφω...αμα κανεις καλες πιπες βεβαιως
σε ειχα παρει σε 4αδα οποτε δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα
την χωρισα μολιςΠίπα θα σού πάρει η @Γιολάντα Magic εγώ θα την γλείφω...
Οχιιιιιιι θα είμαστε δύο χωρισμένεςτην χωρισα μολις
θα κανει απλα το φωτογραφο λεμε
Καλά θα περάσετε!!!Οχιιιιιιι θα είμαστε δύο χωρισμένες