jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Δεν έχω γνώμη γιατί δεν σας έχω δοκιμάσει....
Ούτε ο αγαπητικός σας έχει αφήσει κριτική όμως. Μας βάζετε σε υποψίες.
Δεν έχω γνώμη γιατί δεν σας έχω δοκιμάσει....
εγω ειμαι αυστηρα μονογαμικοςΣαν την Γιολάντα και εσύ Ε? Έναν πιστό βρε παιδιά....θα φέρνω εγώ φίλες...
Δεν είναι αγαπητικος μου..Ούτε ο αγαπητικός σας έχει αφήσει κριτική όμως. Μας βάζετε σε υποψίες.
εγω ειμαι αυστηρα μονογαμικος
παω μονο με μια γυναικα την φορα ακομα και σε παρτουζα
ετσι κι αλλοιως ενα πουλι εχω
Διαφωνώ σε αυτό. Κάθε επιλογή είναι σεβαστή.πρεπει να σπουδασει λιγο πορνο-marketing μπας κ καταλαβει τί ακριβως επαγγελεται κ πώς θα αυξήσει την πελατεία της..
Δικός μου είσαι! Πειράζει να φέρω και @Γιολάντα Magic ❤εγω ειμαι αυστηρα μονογαμικος
παω μονο με μια γυναικα την φορα ακομα και σε παρτουζα
ετσι κι αλλοιως ενα πουλι εχω
Δεν είναι αγαπητικος μου..
Μηπως θα μπορουσατε σας παρακαλω,αν θα το θελατε και 'σεις βεβαια,να μας δειξετε την ευαισθητη περιοχη σας. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Δεν είναι κακό να ζητάνε φωτο κακός είναι ο τρόπος που μιλάνε
Δικός μου είσαι! Πειράζει να φέρω και @Γιολάντα Magic ❤
Εντάξει είναι καυλιαρης με χιούμορ! Μην με μισείς...Πώς θα τον χαρακτηρίζατε; Η απουσία κριτικής δεν σας θλίβει;
δεν ειναι εδω Σαουδικη Αραβια να της κανουμε κλειτοριδεκτομη επειδη δεν εδειξε το μουνι της...Διαφωνώ σε αυτό. Κάθε επιλογή είναι σεβαστή.
Εσύ πιστεύεις δηλ όντως ότι μια κοπέλα περιμένει μόνο από ένα σάιτ στο bou για να δουλέψει ???αχαχαχαχαχαχα να σαι καλά με έκανες κ γέλασα τώρα κλαιωωωωπρεπει να σπουδασει λιγο πορνο-marketing μπας κ καταλαβει τί ακριβως επαγγελεται κ πώς θα αυξήσει την πελατεία της..
Εντάξει είναι καυλιαρης με χιούμορ! Μην με μισείς...
Εσύ πιστεύεις δηλ όντως ότι μια κοπέλα περιμένει μόνο από ένα σάιτ στο bou για να δουλέψει ???αχαχαχαχαχαχα να σαι καλά με έκανες κ γέλασα τώρα κλαιωωωω
φερε την την δυσμοιρη κι αυτηΔικός μου είσαι! Πειράζει να φέρω και @Γιολάντα Magic ❤
Τώρα μάλιστα Αχαχαχαχ αγόρι μ εσυυυ που είσαι έλα σωσε με θα με φάνε εδώ μεσαΜηπως θα μπορουσατε σας παρακαλω,αν θα το θελατε και 'σεις βεβαια,να μας δειξετε την ευαισθητη περιοχη σας. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
οοοοχχχιιιιΤώρα μάλιστα Αχαχαχαχ αγόρι μ εσυυυ που είσαι έλα σωσε με θα με φάνε εδώ μεσα
Θα την φέρω και θα με φέρει...να δεις πόσο ωραία είναι ο έρωτας και με της 2❤φερε την την δυσμοιρη κι αυτη
να δει την νεα μας αγαπη να γενιεται
ετσι να μαθει
Καλα παιδια ειναι απλα εχουν διαφορετικο τροπο προσεγγισης. Ωστοσο αφου το ζητας,θα σε παρω μαζι μου. Ανεβα στο αλογο μου και κρατα με καλα.Τώρα μάλιστα Αχαχαχαχ αγόρι μ εσυυυ που είσαι έλα σωσε με θα με φάνε εδώ μεσα
Όπως είπε και η Ελευθερία το Bou δεν είναι ο μόνος τρόπος διαφήμισης και ούτε αρέσουν σε όλους οι γυναίκες να τα δείχνουν όλα στην φόρα με αυτόν το τρόπο .δεν ειναι εδω Σαουδικη Αραβια να της κανουμε κλειτοριδεκτομη επειδη δεν εδειξε το μουνι της...
Απλως ειναι μεγαλο φαουλ..
ναι γιατι ο κακομοιρης δεν ξερω απο ερωτα με 2Θα την φέρω και θα με φέρει...να δεις πόσο ωραία είναι ο έρωτας και με της 2❤