aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.185
- Πόντοι
- 11.956
ΜουναρααααΤι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Βτω οι γείτονες έχουν πάθει σοοοοοκ
ΜουναρααααΤι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Τα Ανθη πίσω τι είναι??Τι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Μη μου το κάνεις αυτό δε θα το αντέξω βαρύ το πληγμαΕ Αντε ντε μας το παιζεις και δυσκολη δειξε τοτε μουνακι να σε βαθμολογησουν τα μελη του bou
Αλλιως κοβεσαι και παμε για Σεπτεμβρη μετα εξετάσεις
Συμφωνώ , για αυτό μου αρέσει κιόλας εδώ παρά πολύ.. απλά Νταξει είναι και 60 χρόνων οι άνθρωποιΣτην Ισπανία δύσκολο ...είναι πολύ απελευθερωμένος λαός ...είμαι Ισπανία και ακούω την γνωστή μου στην Ισπανία να μιλά με την φίλη της στο τηλέφωνο και να λένε ποιο δονητη να πάρει... χαχαχα
ΓαϊδουράγκαθαΤα Ανθη πίσω τι είναι??
Μπήκα να σε δω στο προφίλ σου δεν σε ήξερα .... μουναρα είσαι ...και από ότι βλέπω σε ότι βλέπω έχεις φοβερή φάτσα !!!!!!Συμφωνώ , για αυτό μου αρέσει κιόλας εδώ παρά πολύ.. απλά Νταξει είναι και 60 χρόνων οι άνθρωποι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαϊδουράγκαθα
Είμαστε κ μείς που έχουμε ρεπό σήμερα θέλαμε να πάμε για μπάνιο και ρίχνει καρεκλοποδαραΤι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Πωπω κακό που σε βρήκε… κάποιος σε ματιαξε ..Είμαστε κ μείς που έχουμε ρεπό σήμερα θέλαμε να πάμε για μπάνιο και ρίχνει καρεκλοποδαρα
Να δεις που θα καταλήξω να κάνω σεξ πάλι…
Εσύ δηλαδή η θα είσαι μούσκεμα ..Είμαστε κ μείς που έχουμε ρεπό σήμερα θέλαμε να πάμε για μπάνιο και ρίχνει καρεκλοποδαρα
Να δεις που θα καταλήξω να κάνω σεξ πάλι…
Καλωσήρθες στον μαγικό κόσμο της ΜπάρμπιΜπήκα να σε δω στο προφίλ σου δεν σε ήξερα .... μουναρα είσαι ...και από ότι βλέπω σε ότι βλέπω έχεις φοβερή φάτσα !!!!!!
Λοιπον, πουλο τα λεμε απο σεμπτεμβρη, εισαι ξενερωτη. ελπιζω στα ραντεβού να σαι καλυτερηΜη μου το κάνεις αυτό δε θα το αντέξω βαρύ το πληγμα
Ξανθο μουνι ωραίο είσαιΚαλωσήρθες στον μαγικό κόσμο της Μπάρμπι
Μας έχεις γαμήσειΤι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Ποσα κολπα ξερεις εσυ μικρη αλεπου και φωτο με μπροστινη οψη σε απαντηση χαχαΣτην Ισπανία
Μερσί μωράκιΞανθο μουνι ωραίο είσαι
Ξέρω πολλά αλλά δεν σας τα εμφανίζω όλα κατευθείαν για να μην σας κακομαθαίνω ..Ποσα κολπα ξερεις εσυ μικρη αλεπου και φωτο με μπροστινη οψη σε απαντηση χαχα
Δε μαυρισες καθόλου αλλά κι έτσι αρέσειςΤι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Για μένα διαθέσιμη από πότε;Καλημέρα καυλακια διαθέσιμη από 3..
Για οπότε θες..Για μένα διαθέσιμη από πότε;
ΕτοιμάσουΓια οπότε θες..