Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 40
- Like
- 3.841
- Πόντοι
- 2.596
Άντε έχεις αργήσει...Καλά αυτό εξυπακούεται
Άντε έχεις αργήσει...Καλά αυτό εξυπακούεται
Το νυχάκι βαφτηκε τελικά;Θες μουνάκι?
Κλείσε ραντεβουδακι
Χαχααχ
Πού παίζει σεσκουλόπιτα; Για πες να μαθαίνουμε και κάτι ενδιαφέρον...μονες τους τα λενε,μονες τους απαντανε,παιρνει η μια την αλλη. πετυχα τον μαγο να ζηταει ευρω για σεσκουλοπιτα,εκλεισε το μαγαζι.
ετσι το εγραψα ρε τρελιαρη,δε ξερω. μπραβο που ξερεις τα σεσκουλα παντως.Πού παίζει σεσκουλόπιτα; Για πες να μαθαίνουμε και κάτι ενδιαφέρον...
Νόμιζα μας είπες σεξουλιαρες! Όχι ε???ετσι το εγραψα ρε τρελιαρη,δε ξερω. μπραβο που ξερεις τα σεσκουλα παντως.
Ο Χρήστος και η Παναγία τι Κωλι ωραίο είναι αυτό...η τέλεια στάση όπως κάθεσαι και να σου γλύφω την ΚΩΛΑΡΑ...θα χύσω για την πάρτη σουΚαλημέρα μωράκια!Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
![]()
Μοντέλο.Τι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Βτω οι γείτονες έχουν πάθει σοοοοοκ
ειπα σεσκουλα Σοφια,σεξουλιαρες το ξερετε οτι ειστε. Σεσκουλοπιτα θες?Νόμιζα μας είπες σεξουλιαρες! Όχι ε???
Θέλω κάτι πού είναι νόστιμο και δεν παχαίνει....ειπα σεσκουλα Σοφια,σεξουλιαρες το ξερετε οτι ειστε. Σεσκουλοπιτα θες?
Δευτερα θα σου ετοιμασω κατι πολυ νοστιμο.Θέλω κάτι πού είναι νόστιμο και δεν παχαίνει....
Θα σε δώ Δευτέρα Ε? ΟχχχχχχχΔευτερα θα σου ετοιμασω κατι πολυ νοστιμο.
Εκεί ανάμεσα στα πόδια σου θέλω να χωθώ...!!!!Στην Ισπανία![]()
Κ εγώ θέλω....Θα σε δώ Δευτέρα Ε? Οχχχχχχχ
αμε αμε!Κ εγώ θέλω....
Εσύ να πας αλλού...ξέρεις πούΚ εγώ θέλω....
Όχι όχιαμε αμε!
Εντάξει θα πάωΕσύ να πας αλλού...ξέρεις πού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι όχι
γιαΜήπως ήθελες να μου το στείλεις Ινστα και μπερδεύτηκες;![]()
ε όχι... το Ναύπλιο πιο ωραίο είναιΜπορεί να μην είμαι γυμνουλα εδώ αλλά πείτε μου, δεν είναι μαγικά;;;![]()