Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Η τσάντα σ θέλω τιμήΜπορεί να μην είμαι γυμνουλα εδώ αλλά πείτε μου, δεν είναι μαγικά;;;
Η τσάντα σ θέλω τιμήΜπορεί να μην είμαι γυμνουλα εδώ αλλά πείτε μου, δεν είναι μαγικά;;;
130 Θες να σου πάρω μια κόκκινη να είναι ασορτί με το μαλλί;;;Η τσάντα σ θέλω τιμή
Ναιιιι130 Θες να σου πάρω μια κόκκινη να είναι ασορτί με το μαλλί;;;
ΤελειαΝαιιιι
Εμένα μ την πήρες πράσινη130 Θες να σου πάρω μια κόκκινη να είναι ασορτί με το μαλλί;;;
Οχι απλα ανεβασε, μονοτερμα το χει παει το νημα με το υλικο,Υπάρχει μια πολιτική άτυπη μεταξύ των εργαζομένων...που λέει ότι όταν μια κοπέλα κάνει μια.δημοσιευαη αφήνουμε να περάσει κάποια ώρα να ανεβάσει κάποια άλλη
Εσυ βέβαια πετάγεσαι όταν κάποια κοπέλα αναιβαζει.στο 1λεπτο και βέβαια χωρίς να δουλεύεις....άρα διαφημίζεις τι ? Το ωράριο που δουλεύεις ή μήπως θέλεις προσοχή.?
Παιδια.εκθειαστε τη σαντρα λίγο για να ηρεμήσει.....
Εσένα σου την πήρα πράσινη γιατί είσαι στυλαρα και έχεις κωλαρα όποτε ότι και να βάλεις σου πάει ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑΣΕμένα μ την πήρες πράσινη
Με τι θα την ταιριάξω
Να πάω να βάψω πράσινο το μαλλί κ γώ;
Οταν έρθεις θα την βάλω με το πράσινο φόρεμα που έχω και σαρεσεΕσένα σου την πήρα πράσινη γιατί είσαι στυλαρα και έχεις κωλαρα όποτε ότι και να βάλεις σου πάει ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑΣ
Εντάξει τότε σκάωΟταν έρθεις θα την βάλω με το πράσινο φόρεμα που έχω και σαρεσε
ΕννοείταιΜπορεί να μην είμαι γυμνουλα εδώ αλλά πείτε μου, δεν είναι μαγικά;;;
Καλά αυτό εξυπακούεταιΕννοείται
Άμα βγάλεις και τα ρούχα σου θα γίνουν ακόμη πιο μαγικά...
Κανεις πρακτικη στα ισπανικα με το gordons.οταν ερθει η σαντρα πες της να σε εκπαιδευσει.Καλημέρα καυλακια διαθέσιμη από 3..
Άντε έχεις αργήσει...Καλά αυτό εξυπακούεται
Το νυχάκι βαφτηκε τελικά;Θες μουνάκι?
Κλείσε ραντεβουδακι
Χαχααχ
Πού παίζει σεσκουλόπιτα; Για πες να μαθαίνουμε και κάτι ενδιαφέρον...μονες τους τα λενε,μονες τους απαντανε,παιρνει η μια την αλλη. πετυχα τον μαγο να ζηταει ευρω για σεσκουλοπιτα,εκλεισε το μαγαζι.
ετσι το εγραψα ρε τρελιαρη,δε ξερω. μπραβο που ξερεις τα σεσκουλα παντως.Πού παίζει σεσκουλόπιτα; Για πες να μαθαίνουμε και κάτι ενδιαφέρον...
Νόμιζα μας είπες σεξουλιαρες! Όχι ε???ετσι το εγραψα ρε τρελιαρη,δε ξερω. μπραβο που ξερεις τα σεσκουλα παντως.
Ο Χρήστος και η Παναγία τι Κωλι ωραίο είναι αυτό...η τέλεια στάση όπως κάθεσαι και να σου γλύφω την ΚΩΛΑΡΑ...θα χύσω για την πάρτη σουΚαλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..