modelo20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.086
- Πόντοι
- 81
LATINAAAAAΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
LATINAAAAAΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
Κι εσύ είσαι ξενέρωτος αγαπη σε κατάλαβα απ τα αποδυτήρια ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή περαστικάΛοιπον, πουλο τα λεμε απο σεμπτεμβρη, εισαι ξενερωτη. ελπιζω στα ραντεβού να σαι καλυτερη
Εγω σας αγαπώ και τους δύο πάντωςΌχι εγώ αποφασίζω....
Εκτος απ οτι εισαι ξενερωτη εισαι και αστεια παναθεμα σεΚι εσύ είσαι ξενέρωτος αγαπη σε κατάλαβα απ τα αποδυτήρια ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή περαστικά
όχι ιδιαίτερα!!Τι λέτε; Μαύρισα καθόλου;
Βτω οι γείτονες έχουν πάθει σοοοοοκ
Αφού μ'αγαπάς θέλω να με πας ένα 3 ήμερο...Εγω σας αγαπώ και τους δύο πάντως
Το κανονίζω ήδη θα πάρουμε και @chris drs μαζί?Αφού μ'αγαπάς θέλω να με πας ένα 3 ήμερο...
Εσύ πάλι καθόλου!Εκτός από ξενέρωτος είσαι και ηλίθιος και κάτι που έχω μάθει καλά είναι να μη γελάω ποτέ με τους ηλίθιους έλα τώρα τραβήξου γειαΕκτος απ οτι εισαι ξενερωτη εισαι και αστεια παναθεμα σε
κανόνισε εντός ημερών παρτάκι @geroksouras @ariana.magic @gpd @Γιολάντα Magic να περάσουμε καλά επιτέλους !!!!!!!!!!!!!!!Είμαι με τον @geroksouras τωρα και περνάμε καλά δεν θέλω να το χαλάσω και να σου απαντήσω.....
Πάρε όποιον θες...Δεν θα σού πω όχιΤο κανονίζω ήδη θα πάρουμε και @chris drs μαζί?
Το ταίρι μου @Sofia_Magic ?κανόνισε εντός ημερών παρτάκι @geroksouras @ariana.magic @gpd @Γιολάντα Magic να περάσουμε καλά επιτέλους !!!!!!!!!!!!!!!
κανόνισε εντός ημερών παρτάκι @geroksouras @ariana.magic @gpd @Γιολάντα Magic να περάσουμε καλά επιτέλους !!!!!!!!!!!!!!!
Τότε ναι το κανονίσουμε ...φέρε και αυτήν @Sofia_Magic να παίζετε με το πουλί του @geroksouras
μέλι έχει ο πούστης ο οδηγός;Τότε ναι το κανονίσουμε ...
Εγω αγαπώ @geroksouras
@Γιολάντα Magic αγάπη μου γιατί βάζεις δύσκολα στους ανθρώπους! Μαζί θα πάμε όταν μας καλέσουν μαζί! Δεν μαλώνουμε για π@@@ εμείς, μόνο τα πνιγούμε με χαρά...φέρε και αυτήν @Sofia_Magic να παίζετε με το πουλί του @geroksouras
Κάθε εβδομάδα αλλάζεις αγάπη...Αγάπη μου ❤Τότε ναι το κανονίσουμε ...
Εγω αγαπώ @geroksouras
Ειχες μια ευκαιρια να προσελκυσεις πελατες την εχασες και αυτη με την συμπεριφορά σου, τραβιεμαι αντε bye byeΕσύ πάλι καθόλου!Εκτός από ξενέρωτος είσαι και ηλίθιος και κάτι που έχω μάθει καλά είναι να μη γελάω ποτέ με τους ηλίθιους έλα τώρα τραβήξου γεια
μέλι έχει ο πούστης
Όχι ο ένας είναι αίσθημα ο άλλος απόλαυση και ο άλλος σχέση@Γιολάντα Magic αγάπη μου γιατί βάζεις δύσκολα στους ανθρώπους! Μαζί θα πάμε όταν μας καλέσουν μαζί! Δεν μαλώνουμε για π@@@ εμείς, μόνο τα πνιγούμε με χαρά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάθε εβδομάδα αλλάζεις αγάπη...Αγάπη μου ❤
Ξέρω ποιος είναι απόλαυση.... ...Όχι ο ένας είναι αίσθημα ο άλλος απόλαυση και ο άλλος σχέση