Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.823
- Πόντοι
- 29.667
Welcome back baby!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού τα καυλιαρικα? Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! Σας εύχομαι καλό όμορφο τριήμερο ❤❤❤❤
Welcome back baby!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού τα καυλιαρικα? Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! Σας εύχομαι καλό όμορφο τριήμερο ❤❤❤❤
Θέλουμε βυζια!!!Τώρα που μαζευτήκαμε πολλοί και επειδή δεν ξέρω αν προλάβω να ξαναμπώ μέχρι αύριο, η φωτό που σας υποσχέθηκα .. να μην μαλώνετε να είστε αγαπημένοι! Φιλακιαααα
Δεν χρειάζεται να σηκώσεις εσύ κεφάλι, ο παρτενέρ πρέπει να σηκώσει το δικό του κεφάλι!!!Mωρακια καλησπέρα.....δεν εχω προλάβει να σηκώσω κεφάλι από την δουλειά !!
Ωραία εικόνα για καληνύχτα Eleftheria Magic !Καλό βράδυ αγαπούλεσ
Δεν πειράζει Sandra ! Απλώς εξωτερίκευσε την επιθυμία τουΜήπως ήθελες να μου το στείλεις Ινστα και μπερδεύτηκες;
Ε Αντε ντε μας το παιζεις και δυσκολη δειξε τοτε μουνακι να σε βαθμολογησουν τα μελη του bouΠοιός να φοβάμαι καλε μη με πει πουτανα?χαχαχα τι λες;τα χεις τσουξει?
Άρε Γιολάντα, η κωλαρα σου είναι για πολύ σκισιμοΚαλό.βραδυ μωράκια...
ΥπέροχοΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
Εδω ριχνει καρεκλοποδαρα να ξερεις!Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Το ξέρω το ξέρω, με ενημέρωσαν από το κοντρόλ .. έτσι θα είναι το επόμενο τριήμεροΕδω ριχνει καρεκλοποδαρα να ξερεις!
Καλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Εχω καιρό να δουλέψω Σάββατο....και μέχρι στιγμής το Σάββατο μου έχει εξελιχθεί ως αγαπημένη μέρα για δουλειά...
Φοβεροοος κωλοςςςςςςςΚαλημερα αγάπες....τι κάνετε?
Που?Εδω ριχνει καρεκλοποδαρα να ξερεις!
Με τι σε βαράγανε πάλι;Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..
Στο περαμα που ειμαι τωρα κ ειμαι κ με μηχανη!
Με μαστίγιο. Άσε μεΜε τι σε βαράγανε πάλι;
Καλημέρα μωράκια! Σε λίγες μέρες γυρνάω και είπα λίγο να μαυρισω, να φύγουν λίγο και οι μελανιές από τον κωλο..