Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Α είναι τόσο μαλακόΜε πολύ αγαπη ❤
Α είναι τόσο μαλακόΜε πολύ αγαπη ❤
ειδες που μας παρεξηγησες?τα καλυτερια παιδια ειμαστε εδω περαΜε πολύ αγαπη ❤
Εγω το ξέρωειδες που μας παρεξηγησες?τα καλυτερια παιδια ειμαστε εδω περα
Θα κάνουμε κάτι να αναστήσεις τον Φορτούνη για να μην τον φάει ο Μαρτίνς ο Ταβερνιέρ;Διαθέσιμη από 1 σήμερα κ τέρμα καυλωμενη
Αυτός δεν ανασταίνεται με τίποτα..άμα έκανε χειραψία με κουλη δεν σώζεται η κατάσταση..πάμε σε μπακασετα μπουχαλακη..ούτε εθνική δεν τον καλεί πιαΘα κάνουμε κάτι να αναστήσεις τον Φορτούνη για να μην τον φάει ο Μαρτίνς ο Ταβερνιέρ;
Εσυ ηρθες διαβασμενη στο νημα βλεπω χαχαχΔιαθέσιμη από 1 σήμερα κ τέρμα καυλωμενη
Αυτό είναι σοβαρό. Το αναλαμβάνω.Αυτός δεν ανασταίνεται με τίποτα..άμα έκανε χειραψία με κουλη δεν σώζεται η κατάσταση..πάμε σε μπακασετα μπουχαλακη..ούτε εθνική δεν τον καλεί πια
Κ μετά λένε δεν έχει καυλα ν ασχολείσαι με μπάλα..εγώ βλέπω ποδοσφαιριστη κ αμέσως θέλω να γαμηθω..Αυτό είναι σοβαρό. Το αναλαμβάνω.
Ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι καυλα να ασχολεισαι με μεγαλες μπαλες??Κ μετά λένε δεν έχει καυλα ν ασχολείσαι με μπάλα..εγώ βλέπω ποδοσφαιριστη κ αμέσως θέλω να γαμηθω..
Όλες οι μπάλες καλά το λες μωρό μΠοιος σου ειπε οτι δεν ειναι καυλα να ασχολεισαι με μεγαλες μπαλες??
ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΝΩ BUSINESSΚ μετά λένε δεν έχει καυλα ν ασχολείσαι με μπάλα..εγώ βλέπω ποδοσφαιριστη κ αμέσως θέλω να γαμηθω..
Παιξε μπαλα μαναρι μΌλες οι μπάλες καλά το λες μωρό μ
Αχ αυτός ο σμαιχελ τον βλέπω κάτω απ τα δοκάρια και τρελαίνομαιΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΝΩ BUSINESS
21:45 Novasports 2HD
Δανία – Κροατία UEFA Nations League
Επαγγελματία ή από τοπικόΚ μετά λένε δεν έχει καυλα ν ασχολείσαι με μπάλα..εγώ βλέπω ποδοσφαιριστη κ αμέσως θέλω να γαμηθω..
Κ μετά λένε δεν έχει καυλα ν ασχολείσαι με μπάλα..εγώ βλέπω ποδοσφαιριστη κ αμέσως θέλω να γαμηθω..
Προπονητής και έτσι;Παρών. Τέσσερα χρόνια σε ομάδα Γ’ εθνικής, περασα από γήπεδα που το χορτάρι και τα τριβολια έφταναν μέχρι τη γάμπα. Η γάμπα τούμπανο παρεπιπτόντως. Περιμένω προσωπικό μήνυμα.
Ολες τις γλωσσες του ερωτα μιλας κοπελα μουΑσελαχάμ Ντελαχίμ
Που στα αραβικά σημαίνει διαθέσιμη από 6:30