Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.211
- Πόντοι
- 3.246
Αστους ειναι κακοβουλοι αυτοι που στα λενε,Ναι δεν θέλω να με πουν πουτανα γιαυτό δεν την δείχνω ....
για δειξε μουνακι τωρα
Αστους ειναι κακοβουλοι αυτοι που στα λενε,Ναι δεν θέλω να με πουν πουτανα γιαυτό δεν την δείχνω ....
Πιο συγκεκριμένα, οποία είναι για σπατουλαρισμαΜην μου τον πειράζετε τον εχω δει και είναι εξαιρετικός από κοντά και εχει την αγάπη μου ❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την μπροστά η την πίσω?
Σας θέλω πιο συγκεκριμένους...
δεν ειμαστε τετοιοι ανθρωποι!καλημερα!Ναι δεν θέλω να με πουν πουτανα γιαυτό δεν την δείχνω ....
Κάθε νήμα που ευλογώ με την παρουσία μου μετονομάζεται σε νήμα των καυγάδων Χόρνι
Με πολύ αγαπη ❤
Ωραίο.... νύχι...Με πολύ αγαπη ❤
Ολοι like για την γρηγορη ανταπόκρισηΜε πολύ αγαπη ❤
Α είναι τόσο μαλακόΜε πολύ αγαπη ❤
ειδες που μας παρεξηγησες?τα καλυτερια παιδια ειμαστε εδω περαΜε πολύ αγαπη ❤
Εγω το ξέρωειδες που μας παρεξηγησες?τα καλυτερια παιδια ειμαστε εδω περα
Θα κάνουμε κάτι να αναστήσεις τον Φορτούνη για να μην τον φάει ο Μαρτίνς ο Ταβερνιέρ;Διαθέσιμη από 1 σήμερα κ τέρμα καυλωμενη
Αυτός δεν ανασταίνεται με τίποτα..άμα έκανε χειραψία με κουλη δεν σώζεται η κατάσταση..πάμε σε μπακασετα μπουχαλακη..ούτε εθνική δεν τον καλεί πιαΘα κάνουμε κάτι να αναστήσεις τον Φορτούνη για να μην τον φάει ο Μαρτίνς ο Ταβερνιέρ;
Εσυ ηρθες διαβασμενη στο νημα βλεπω χαχαχΔιαθέσιμη από 1 σήμερα κ τέρμα καυλωμενη
Αυτό είναι σοβαρό. Το αναλαμβάνω.Αυτός δεν ανασταίνεται με τίποτα..άμα έκανε χειραψία με κουλη δεν σώζεται η κατάσταση..πάμε σε μπακασετα μπουχαλακη..ούτε εθνική δεν τον καλεί πια
Κ μετά λένε δεν έχει καυλα ν ασχολείσαι με μπάλα..εγώ βλέπω ποδοσφαιριστη κ αμέσως θέλω να γαμηθω..Αυτό είναι σοβαρό. Το αναλαμβάνω.
Ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι καυλα να ασχολεισαι με μεγαλες μπαλες??Κ μετά λένε δεν έχει καυλα ν ασχολείσαι με μπάλα..εγώ βλέπω ποδοσφαιριστη κ αμέσως θέλω να γαμηθω..
Όλες οι μπάλες καλά το λες μωρό μΠοιος σου ειπε οτι δεν ειναι καυλα να ασχολεισαι με μεγαλες μπαλες??