petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Λυπάμαι αυτούς τους κακόμοιρους που κάνανε μπανιο δίπλα σου...θα τους βγήκαν τα μάτιαΠέντε λεπτά έκατσα στον ήλιο και δες εδώ κατάσταση
Λυπάμαι αυτούς τους κακόμοιρους που κάνανε μπανιο δίπλα σου...θα τους βγήκαν τα μάτιαΠέντε λεπτά έκατσα στον ήλιο και δες εδώ κατάσταση
Τι χάνουμε εμείς που δεν είμαστε Αθήνα. ariana.magic Κάνε κάνα τουρ Χανιά να σε σκίσουμε και εμείς. Και οι δικές μας ψωλες έχουν ψυχήΔιαθέσιμη από 6:30
Δεν είναι δικός μου αλλά θα το μεταφέρω , μερσιΜην παίρνεις αυτό τον πηλό, δεν κάθεται καλά το μαλλί. Πάρε uppercut ή reuzel, πιο ακριβά αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις σε αυτη τη ζωή (εκτός αν πρόκεται για αγοραίο σεξ)
Α, του φλώρου με το ξανθό μαλλί είναι; Τότε χέστηκα, ας βάζει ό,τι θέλειΔεν είναι δικός μου αλλά θα το μεταφέρω , μερσι
Ειναι του αντρα τηςΑ, του φλώρου με το ξανθό μαλλί είναι; Τότε χέστηκα, ας βάζει ό,τι θέλει
Ευχαριστεί για την άδειαΑ, του φλώρου με το ξανθό μαλλί είναι; Τότε χέστηκα, ας βάζει ό,τι θέλει
Φίλε σε ποια σπό τις δύο θα τα έδινες?Αν είχες δίδυμη αδερφή κ έκανες ντουο μαζί της έδινα όσα παίρνεις τώρα επί 5!!
Μου αρέσει το δίκαιο...κ στις 2Φίλε σε ποια σπό τις δύο θα τα έδινες?
Για να σε δω...
ROBERTOOOOΚαλό απόγευμα
Buenas tardesΚαλό απόγευμα
Τι μουναρα είσαιΚαλό απόγευμα
Θα κατέβω Ιούλιο αλλά δεν ξέρω σε ποιο νομο στην ΚρήτηΤι χάνουμε εμείς που δεν είμαστε Αθήνα. ariana.magic Κάνε κάνα τουρ Χανιά να σε σκίσουμε και εμείς. Και οι δικές μας ψωλες έχουν ψυχή
Αύγουστο;Θα κατέβω Ιούλιο αλλά δεν ξέρω σε ποιο νομο στην Κρήτη
Είναι να μην βγει τίποτα μπροστά μας…το παίρνουμε βόλτα μαζί
Αριάνα ποια από τις δύο τρύπες είναι πιο γλυκιά?Διαθέσιμη από 6:30
Για πολύ γλείψιμο!!!Πέντε λεπτά έκατσα στον ήλιο και δες εδώ κατάσταση
Με κινέζικο σίγουρα δεν μεγαλώνουν!!! κάτι άλλο κάνεις!!!!Ορίστε το μυστικό μου.τα μεγαλώνω με κινεζικό