Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Καλημέρα μουναρε!!!!Πάρτε μουνακι για βράδυ
Πωπω τι βλεπει ο ιησους χρηστος και ο αρχαγγελος καθε μερα στο σπιτιΠάρτε μουνακι για βράδυ
Για πολύ γλυψιμο εκεί ανάμεσα στα πόδια σου!!!Μόλις ήρθε ο καφές μου..Για να πάει σωστά η μέρα
Έλα να με γλείψεις μαζί με το αφρογαλοΓια πολύ γλυψιμο εκεί ανάμεσα στα πόδια σου!!!
Έσβησα...χαχαχαχαχ τώρα το πρόσεξαΠωπω τι βλεπει ο ιησους χρηστος και ο αρχαγγελος καθε μερα στο σπιτι
Καλά έκανες και έσβησες...Έλα να με γλείψεις μαζί με το αφρογαλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έσβησα...χαχαχαχαχ τώρα το πρόσεξα
Από που παραγγέλνεις να ρωτήσω αν χρειάζονται Delivery !!!Μόλις ήρθε ο καφές μου..Για να πάει σωστά η μέρα
Αφήνω και τιπς πάντα χαχαχαΑπό που παραγγέλνεις να ρωτήσω αν χρειάζονται Delivery !!!
Δεν νομίζω να με ενδιέφεραν τα τιπς σε εσένα αν σου εφερνα παραγγελίαΑφήνω και τιπς πάντα χαχαχα
Τιπς σε χρήμα η σε είδος;;;;Αφήνω και τιπς πάντα χαχαχα
ΚαυλιαραΔιαθέσιμη από 6:30 μωράκια
Σταθερη αξια!!Διαθέσιμη από 6:30 μωράκια
Έτσι όπως είδα τον καφέ δίπλα στο μουνακι σου ,μου ξύπνησε μια τρελή ιδέα. Να βάλω τον πουτσο μου μέσα στο αφρογαλο και να μου παίρνεις πιπα και μετά να τον ξαναβάζω στο αφρογαλο και να αρχίσουμε το σεξ μέχρι να γίνουμε και οι δύο καταλευκοι!!!Μόλις ήρθε ο καφές μου..Για να πάει σωστά η μέρα
Να συμπληρώσω κάτι?? Προτιμώ με σαντιγί αν είναι να γίνει αυτό..καλύτερη αίσθησηΈτσι όπως είδα τον καφέ δίπλα στο μουνακι σου ,μου ξύπνησε μια τρελή ιδέα. Να βάλω τον πουτσο μου μέσα στο αφρογαλο και να μου παίρνεις πιπα και μετά να τον ξαναβάζω στο αφρογαλο και να αρχίσουμε το σεξ μέχρι να γίνουμε και οι δύο καταλευκοι!!!
Κανένα πρόβλημα.Να συμπληρώσω κάτι?? Προτιμώ με σαντιγί αν είναι να γίνει αυτό..καλύτερη αίσθηση
Έτσι !! Εσύ ξέρεις καλύτερα Βανέσα !Να συμπληρώσω κάτι?? Προτιμώ με σαντιγί αν είναι να γίνει αυτό..καλύτερη αίσθηση
Αντε να δούμε πότε θα γίνεις δίδυμο με Αριάνα ή με Σαντρα !!Καυλιαρα