Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Σήμερα είμαι από τις 2 μέχρι τις έντεκαΚανένα πρόβλημα.
Ότι γουστάρεις, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί!!!
Τι ώρες εργάζεσαι;;;
Σήμερα είμαι από τις 2 μέχρι τις έντεκαΚανένα πρόβλημα.
Ότι γουστάρεις, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί!!!
Τι ώρες εργάζεσαι;;;
Πολυ συντομα....Διαθέσιμη από 6:30 μωράκια
Μαυρισε η κωλαρα σου παιδι μοοοοου..Διαθέσιμη από 6:30 μωράκια
Ετσι ανοιξες στο ντιλιβερα;;;;;;;Μόλις ήρθε ο καφές μου..Για να πάει σωστά η μέρα
Σχεδόν έτσιΜαυρισε η κωλαρα σου παιδι μοοοοου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσι ανοιξες στο ντιλιβερα;;;;;;;
Δε χρειαστηκε να δωσεις φιλοδωρημα.πηρε ματι ο ντελιβερας.χαχαχαΣχεδόν έτσι
Δουλειά για το σπίτιΔε χρειαστηκε να δωσεις φιλοδωρημα.πηρε ματι ο ντελιβερας.χαχαχα
Πανω κατω το χεριΔουλειά για το σπίτι
Εντάξει Αριανα ότι καλύτερο υπάρχει,τώρα και σε μαυρισμένο στυλ…..Διαθέσιμη από 6:30 μωράκια
Δουλειά
Δουλειά για το σπίτι
Το καψιμο εφυγε απο το κωλαρακο σου;θα ταν ομορφο θεαμα να τον ειχα στη μουρη μου,θα πηγαινε ασορτι με το ροζουλι μουνακι σου.Πανω κατω το χερι
Ναιιι έφυγε σχεδόν..θα ξανά πάω για μπάνιο σύντομαΤο καψιμο εφυγε απο το κωλαρακο σου;θα ταν ομορφο θεαμα να τον ειχα στη μουρη μου,θα πηγαινε ασορτι με το ροζουλι μουνακι σου.
Το κωλαρακι προσεξε μην αρπαξει...Ναιιι έφυγε σχεδόν..θα ξανά πάω για μπάνιο σύντομα
Ας αρπάξει..τα θέλει ο κωλος μ..τα χαστούκιαΤο κωλαρακι προσεξε μην αρπαξει...
Καιρό ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπορούσαΒανεσα σου κολλανε βαρεα ανθυγιεινά για τα 24ωρα που βαρας στο μπου?
Θα σε βοηθησω,μ'ενα 100αρι πες του μαγου,εχει λεφτα αυτος.Καιρό ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπορούσα
Μάγε μάγε είσαι εδώ?? 100 ακατέβατα να τους ανεβάζω υλικό χαχαχαχα...Θα σε βοηθησω,μ'ενα 100αρι πες του μαγου,εχει λεφτα αυτος.
Βάλε βάλε εσυ...Μάγε μάγε είσαι εδώ?? 100 ακατέβατα να τους ανεβάζω υλικό χαχαχαχα...
Μπορούσες ,υπάρχει χορός για διαφήμιση για όλες ... απλά δεν μπορούσες να το κερδίσεις με δουλειά και είπες να το κάνεις με κατινια ... ( κλασικά γυναικεία ανασφάλεια)Καιρό ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπορούσα
Πάμε πάλι..γύρνα κ εσύ το νήμα 10 σελίδες πήγε τώρα κ βρες την απάντηση που ψάχνεις..καμία κατινια just speaking the truth ♥Μπορούσες ,υπάρχει χορός για διαφήμιση για όλες ... απλά δεν μπορούσες να το κερδίσεις με δουλειά και είπες να το κάνεις με κατινια ... ( κλασικά γυναικεία ανασφάλεια)
Πάμε πάλι όταν απαντάς τα κάνεις που@@@ πάλι όπως τότε με τον φίλο που ανακάλυψες που μένει, οπότε βγάλε βυζια και άσε το γραπτό...Πάμε πάλι..γύρνα κ εσύ το νήμα 10 σελίδες πήγε τώρα κ βρες την απάντηση που ψάχνεις..καμία κατινια just speaking the truth ♥