Είναι που ζήλεψα πόσο έχεις γελοιοποιηθει εσύ...ήθελα λίγο από την φήμη σού..

Είναι που ζήλεψα πόσο έχεις γελοιοποιηθει εσύ...ήθελα λίγο από την φήμη σού..
Αρα αυτό είναι σωστό τώρα να κάνεις επίθεση σε όλες τις κοπέλες που γράφουμε..δεν νομίζω ότι σε πείραξε κάνεις η ασχολείται μαζί σου κάνεις η σε προσέβαλλε κ απλά μπήκες μέσα κ άρχισες εσύ να προσβάλλειςΕίναι που ζήλεψα πόσο έχεις γελοιοποιηθει εσύ...ήθελα λίγο από την φήμη σού..
Madam we have a dealΚλείσε με ραντεβού κ να έχεις σκούπα πρόχειρη και ένα φαράσι..θα τα σκορπάω παντού
εγω παω να δω λαμψη(εχει επαναληψη)Αρα αυτό είναι σωστό τώρα να κάνεις επίθεση σε όλες τις κοπέλες που γράφουμε..δεν νομίζω ότι σε πείραξε κάνεις η ασχολείται μαζί σου κάνεις η σε προσέβαλλε κ απλά μπήκες μέσα κ άρχισες εσύ να προσβάλλεις
Τι ζώδιο να είναι άραγε αυτός ο Dragon με τόσα νευρα…απορία το έχωΕίναι που ζήλεψα πόσο έχεις γελοιοποιηθει εσύ...ήθελα λίγο από την φήμη σού..
Δηλαδή τι εννοείς βιρνα ότι μπήκε ο dragon και έγραψε πάλι?? Μίλα ξεκάθαρα βιρναεγω παω να δω λαμψη(εχει επαναληψη)
Δεν είστε το ίδιο... Δεν σε προσέβαλε κάνεις σού απάντησα σε αυτό που έγραψες ( Διάβασε το)Αρα αυτό είναι σωστό τώρα να κάνεις επίθεση σε όλες τις κοπέλες που γράφουμε..δεν νομίζω ότι σε πείραξε κάνεις η ασχολείται μαζί σου κάνεις η σε προσέβαλλε κ απλά μπήκες μέσα κ άρχισες εσύ να προσβάλλεις
Κρύος τα έχουμε πει...Τι ζώδιο να είναι άραγε αυτός ο Dragon με τόσα νευρα…απορία το έχω
Ξέρω εγώ… να πω να πω;;;Τι ζώδιο να είναι άραγε αυτός ο Dragon με τόσα νευρα…απορία το έχω
Εσκασε κ η Λιτσα ΠατεραΤι ζώδιο να είναι άραγε αυτός ο Dragon με τόσα νευρα…απορία το έχω
Εσυ κατσ καλαΞέρω εγώ… να πω να πω;;;![]()
Για πεςΞέρω εγώ… να πω να πω;;;![]()
Ταύροι και Δίδυμοι, έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι 04/06. Λίγη κατανόηση κορίτσια!Τι ζώδιο να είναι άραγε αυτός ο Dragon με τόσα νευρα…απορία το έχω
Όπα φίλος για πες? Κάτι για Κρύο 11 Απριλίου θέλωΤαύροι και Δίδυμοι, έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι 04/06. Λίγη κατανόηση κορίτσια!![]()
Κρυο?Όπα φίλος για πες? Κάτι για Κρύο 11 Απριλίου θέλω
Τυπε ασε την επιστημη να εκφραστει και μην εισαι σκοταδιστηςΕλα ρε μαλακες ολοκληροι αντρες ασχολειστε με τα ζωδια,με τις παπαριες να πουμε.
Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι είναι άνδρες …Ελα ρε μαλακες ολοκληροι αντρες ασχολειστε με τα ζωδια,με τις παπαριες να πουμε.
Ωωωωωωω τι σας ειπεεεεεεεεεεεεεΚαλά μην είσαι και σίγουρος ότι είναι άνδρες …