Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Ναι καρδιά μου ήταν πολύ ωραία,νασαι καλά και να περνάς όμορφαΕλπίζω να πέρασες καλά μωράκι
Ναι καρδιά μου ήταν πολύ ωραία,νασαι καλά και να περνάς όμορφαΕλπίζω να πέρασες καλά μωράκι
Εννοείται ότι πέρασε καλά...Ελπίζω να πέρασες καλά μωράκι
Ψαξε ποιο πισω και θα δεις Γιολαντα και Σοφια σταματησανε απο το μαγο!Ρε παιδια δεν βλεπω την γιολαντα στο σιτε δουλευει κανονικα η σταματησε?
Εγώ χαίρομαι να σας χαρίζω ωραίες στιγμές..άλλωστε αυτό είναι η ζωή..μια συλλογή στιγμώνΝαι καρδιά μου ήταν πολύ ωραία,νασαι καλά και να περνάς όμορφα
Ναι όντως, θα έχουμε και άλλεςΕγώ χαίρομαι να σας χαρίζω ωραίες στιγμές..άλλωστε αυτό είναι η ζωή..μια συλλογή στιγμών
Χωρις να θελω να προσβαλω τις υπολοιπες κοπελες ετσι.η καθε μια εχει τη δικη της προσωπικοτητα και το τροπο να μας καυλωνει.μια η οποια δεν αρεσει σε μενα μπορει να καυλωνει καποιον αλλο.και το αναποδο.για να μην εχουμε παρεξηγησεις..Αν ειχε και πιο μεγαλα βυζια οι αλλες θα πηγαινανε οαεδ.
Συγνωμη διαφωνω.ναι αλλά βυζί ανύπαρκτο.. σόρρυ αλλά αν σκάω τόσα
και δεν πιάνω και βυζί τι να το κάνω
Τα ετερονυμα έλκονταιΕγώ απορώ πως τα βρίσκει η Αριάνα που είναι μια γλυκύτατη και ευγενική κοπέλα Μ αυτήν
Καλημέρα μουναρε!!!!Πάρτε μουνακι για βράδυ
Πωπω τι βλεπει ο ιησους χρηστος και ο αρχαγγελος καθε μερα στο σπιτιΠάρτε μουνακι για βράδυ
Για πολύ γλυψιμο εκεί ανάμεσα στα πόδια σου!!!Μόλις ήρθε ο καφές μου..Για να πάει σωστά η μέρα
Έλα να με γλείψεις μαζί με το αφρογαλοΓια πολύ γλυψιμο εκεί ανάμεσα στα πόδια σου!!!
Έσβησα...χαχαχαχαχ τώρα το πρόσεξαΠωπω τι βλεπει ο ιησους χρηστος και ο αρχαγγελος καθε μερα στο σπιτι
Καλά έκανες και έσβησες...Έλα να με γλείψεις μαζί με το αφρογαλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έσβησα...χαχαχαχαχ τώρα το πρόσεξα
Από που παραγγέλνεις να ρωτήσω αν χρειάζονται Delivery !!!Μόλις ήρθε ο καφές μου..Για να πάει σωστά η μέρα
Αφήνω και τιπς πάντα χαχαχαΑπό που παραγγέλνεις να ρωτήσω αν χρειάζονται Delivery !!!
Δεν νομίζω να με ενδιέφεραν τα τιπς σε εσένα αν σου εφερνα παραγγελίαΑφήνω και τιπς πάντα χαχαχα
Τιπς σε χρήμα η σε είδος;;;;Αφήνω και τιπς πάντα χαχαχα