Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Με έχεις τρελάνειΠρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..
Που ειπαμε οτι εισαι.ερχομαστε εμεις καυλωμενοι να σου δωσουμε τη πουτσα στο στομα......Πρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..
Σήμερα γυρνάω..περιμένω πως κ πως από αύριοΠου ειπαμε οτι εισαι.ερχομαστε εμεις καυλωμενοι να σου δωσουμε τη πουτσα στο στομα......
Καλη επιστροφη λοιπον θα σε περιμενουν ορθιες οι ψωλες του bou να σε υποδεχτουν..Σήμερα γυρνάω..περιμένω πως κ πως από αύριο
Οι πρωινές οι καύλες είναι οι καλύτερες....τα καλύτερα γαμησια!!!Πρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..
Πρώτα γαμησι μετά καφέΟι πρωινές οι καύλες είναι οι καλύτερες....τα καλύτερα γαμησια!!!
Ότι καλύτερο να ξεκινήσει η μέρα σου!!!!Πρώτα γαμησι μετά καφέ
Πως τον πίνεις;Πρώτα γαμησι μετά καφέ
κάπου σε νησίΠρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..
Μέτριο μαύρηΠως τον πίνεις;
Λευκάδα!!κάπου σε νησί
πάντως... πιθανώς κυκλάδες
Πονηρούλα..Μέτριο μαύρη
Γιατί αφηνανε καμία άλλη να γράψει τότε?? Εγώ θυμάμαι οποία έμπαινε άλλη να γράψει τσουπ επίθεση κ μας ανήκει..sorry not sorryΗ Βανεσα θα κλεινει 12ωρα εδω μεσα τωρα,μπλα μπλα βυζι κωλος,για να μην πιασει αραχνες το νημα του μαγου. Γεια σου ρε Βανεσα εργατρια,που θα παρεις τα θεμελια του νηματος στους ωμους σου.
σε πειραζω αγαπη μου,βαρα μη μασας,εγω στηριζω βανεσαρα! να ερθουν κ αλλα μαγοκοριτσα να κανουμε τζερτζελο!Γιατί αφηνανε καμία άλλη να γράψει τότε?? Εγώ θυμάμαι οποία έμπαινε άλλη να γράψει τσουπ επίθεση κ μας ανήκει..sorry not sorry
Σας ετοιμάζω κάτι μαγικό.σε πειραζω αγαπη μου,βαρα μη μασας,εγω στηριζω βανεσαρα! να ερθουν κ αλλα μαγοκοριτσα να κανουμε τζερτζελο!
Ανέβασα κάτι από κάποιο ραντεβούΣας ετοιμάζω κάτι μαγικό.
Τυχερός ο δικός σου!!! Η φωνούλα σου όλο καυλαΠρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..