Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.770
- Πόντοι
- 446
Λευκάδα!!κάπου σε νησί
πάντως... πιθανώς κυκλάδες
Λευκάδα!!κάπου σε νησί
πάντως... πιθανώς κυκλάδες
Πονηρούλα..Μέτριο μαύρη
Γιατί αφηνανε καμία άλλη να γράψει τότε?? Εγώ θυμάμαι οποία έμπαινε άλλη να γράψει τσουπ επίθεση κ μας ανήκει..sorry not sorryΗ Βανεσα θα κλεινει 12ωρα εδω μεσα τωρα,μπλα μπλα βυζι κωλος,για να μην πιασει αραχνες το νημα του μαγου. Γεια σου ρε Βανεσα εργατρια,που θα παρεις τα θεμελια του νηματος στους ωμους σου.
σε πειραζω αγαπη μου,βαρα μη μασας,εγω στηριζω βανεσαρα! να ερθουν κ αλλα μαγοκοριτσα να κανουμε τζερτζελο!Γιατί αφηνανε καμία άλλη να γράψει τότε?? Εγώ θυμάμαι οποία έμπαινε άλλη να γράψει τσουπ επίθεση κ μας ανήκει..sorry not sorry
Σας ετοιμάζω κάτι μαγικό.σε πειραζω αγαπη μου,βαρα μη μασας,εγω στηριζω βανεσαρα! να ερθουν κ αλλα μαγοκοριτσα να κανουμε τζερτζελο!
Ανέβασα κάτι από κάποιο ραντεβούΣας ετοιμάζω κάτι μαγικό.
Τυχερός ο δικός σου!!! Η φωνούλα σου όλο καυλαΠρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..
Πες μας μόνο που τελείωσε!!Τυχερός ο δικός σου!!! Η φωνούλα σου όλο καυλα
Στα βυζια μουΠες μας μόνο που τελείωσε!!
Ρε τι χάνουμε στην επαρχία!!Στα βυζια μου
Στο στόμα έπρεπε!!!Στα βυζια μου
of course!!Η μαλβινα είναι 1000%
Γυρνα χτες...σε περιμενη η πουτσα μου ,να χωθει αναμεσα στις βυζαρες σου και στο μουνακι σουΠρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..
Ναι ε; Πότε έγινε αυτό και δεν το πήραμε χαμπάρι;Γιατί αφηνανε καμία άλλη να γράψει τότε?? Εγώ θυμάμαι οποία έμπαινε άλλη να γράψει τσουπ επίθεση κ μας ανήκει..sorry not sorry
γρήγορη η γιολάνταΔιαβάζω και εγώ και βλέπω τον χαμό που γίνεται για το θέμα της απουσίας Σοφίας και Γιολάντας !! Το δυσάρεστο είναι ότι ξεκίνησαν εντάσεις μεταξύ μελών και κοριτσιών ( πολύ κακώς κατα την γνώμη μου)!
Το γραφείο έπρεπε να ενημερώσει τα μέλη .
Πριν μπλοκάρουν τα προφίλ Σοφίας και Γιολάντας , πρόλαβε να μου πει η Γιολάντα ότι υπήρξε διαφωνια μεταξύ γραφείου και Σοφίας με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς . Δεν μου είπε την αιτία . Είναι δικά τους θέματα .
Έτσι η Γιολάντα ακολούθησε και ακολουθεί την Σοφία που όπως όλοι γνωρίζουν είναι πολύ καλές φίλες στην δουλειά και στην προσωπική ζωή τους .
Θα συνεχίσουν στο σύστημα αυτό και θα ενημερώσουν όταν θα είναι ετοιμες , φαντάζομαι σύντομα .
Αυτήν την πληροφορία είχα πρόσφατα.