Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.468
Εσυ τι λες; Από χιλιόμετρα βρωμάειΓιατί βρε Dragon σπείρεις την διχόνοια εδώ μέσα;
Βαλτός είσαι;
Εσυ τι λες; Από χιλιόμετρα βρωμάειΓιατί βρε Dragon σπείρεις την διχόνοια εδώ μέσα;
Βαλτός είσαι;
Μπορεί να με έχει κ κάτω απ τα ντουο το θέμα είναι η δουλειά που γίνεται..τ αλλά όλα είναι να χαμέ να λέγαμε..Δεν τα κοιτάω αυτά μόνο την δουλειά μου..Πες τού λίγο να σε ανεβάζει στην λίστα βρε..τελευταία σε έχει, θα νομίζουμε σε έχει γραμμένη..
Κυριακή εμείς να σ δείξωΩραία πες μας για τη δουλειά σου τότε ή έστω δείξε τη μας
Ναι σας παρακαλώ μου αρέσει να μου δείχνουνΚυριακή εμείς να σ δείξω
Ναι σας παρακαλώ μου αρέσει να μου δείχνουν
Έρχομαι με μια γλώσσα, δύο χέρια και ένα πουλίΈλα στη βανεσα
Όσο τα λεφτά που σκάω από Μαγικ εποχή, για μέτρα..Γιατί βρε Dragon σπείρεις την διχόνοια εδώ μέσα;
Βαλτός είσαι;
Θα είναι το στόμα σού βρεΕσυ τι λες; Από χιλιόμετρα βρωμάει
Όχι άλλο αυτό το κωλαράκι έργο τέχνης. ΒασανιστήριοΚαλησπέρα σε όλους..επειδή έχει αρκετή ζέστη σας σκέφτηκα..Ειρήνη υμιν μην τσακώνεστε..Κυριακή διαθέσιμη από μια να βγάλετε τα νεύρα σας πάνω μου στο γαμησι..
Δηλαδή εσύ τι ομάδα υποστηρίζεις;Εγώ πάλι δεν ήμουν καλά όταν έφυγε ο κοστανζο απ τον ολυμπιακό..(είχε φάει γκολ μέχρι κ απ την Βέροια)
Ολυμπιακό με νικοπολιδη..αχ ήταν κούκλος..Δηλαδή εσύ τι ομάδα υποστηρίζεις;
Τι μουναρα είσαι κορίτσι μου;Ολυμπιακό με νικοπολιδη..αχ ήταν κούκλος..
Τι καύλα να γαμάς έναν ΟλυμπιακόΟλυμπιακό με νικοπολιδη..αχ ήταν κούκλος..
Και να σου... δαγκώνει τον σβερκο....Τι καύλα να γαμάς έναν Ολυμπιακό
Έχεις γούστα βλέπω. Γαύρος να υποθέσω ε;Και να σου... δαγκώνει τον σβερκο....
Από κούνια.Έχεις γούστα βλέπω. Γαύρος να υποθέσω ε;
Δε πιστευω να πινεις ρεντμπουλ να βγαζεις φτερα λαι να φευγεις απο το ραντεβου αφηνοντας το πελαρη με το πουλι στο χερι;Μα μου αρέσει το ρεντμπουυυυλ
Πάντως από όλη τη φωτό, το γεγονός ότι σχολιάζεται η μπυρα και το Red Bull!!! με ξεπερνάει.καλε μπυρα και redbull;
καλα βλεπω;
προσοχη