Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.770
- Πόντοι
- 446
Τυχερή η παρέα σου!!!!Καλησπέρα απ την όμορφη Λευκάδα..Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω..
Τυχερή η παρέα σου!!!!Καλησπέρα απ την όμορφη Λευκάδα..Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω..
Μέχρι πότε θα είσαι Λευκάδα;; θα ξανά πας μες στο καλοκαίρι;Καλησπέρα απ την όμορφη Λευκάδα..Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω..
Με τα δόντιαΜόλις θα έρθω έρχομαι καυλωμενη να μ τα βγάλεις εσυ
Μέχρι 28...Καλοκαίρι μετά Χαλκιδική θα πάω Αύγουστο..Μέχρι τότε δουλειάΜέχρι πότε θα είσαι Λευκάδα;; θα ξανά πας μες στο καλοκαίρι;
Οντως?? Και η Γιολαντα!!??
Εαν σταματησαν τοτε ειναι μεγαλο κριμα.. Ας ελπισουμε να εχουν παει απλα διακοπες τα κοριτσια
Το thread είναι του γραφείου. Τι να πει η Γιολαντα?
Για να κατέβουν από το site έτσι απότομα προφανως κατι εγινε και σταμάτησαν.
Αν θελει το γραφείο θα πει γιατί αλλά το πολύ πολύ να ενημερώσουν ότι σταμάτησε η συνεργασία.
Μην περιμένετε κάτι περισσότερο.
Δεν νομίζω ότι απάντησε κανείς...Ἀπάντησαν λίγο παραπάνω: ὄχι!
it's done οποτε οι εκκλήσεις δυστυχώς δεν έχουν νόημα.
ΡΕ δε καταπινα ενα μαγκαλι καρβουνα καλυτεραΦιλοσοφίες απο ενα "παλιο" στη πιατσα
Το πιο δυσκολο πραγμα στον πληρωμενο ερωτα και δει στα διπλα ειναι να βρεθουν κοριτσια που εχουν σωστη χημεια μεταξυ τους ..
Οποτε κυριοι ...μην τα αφηνετε να περνανε ....καποια στιγμη ολα τα καλα τελειωνουν και μετα μετανοιωνουμε που δε τα προλαβαμε ...
it's done οποτε οι εκκλήσεις δυστυχώς δεν έχουν νόημα.
Ας ελπίσουμε να τα ξαναβρούν κάποια στιγμη
ΡΕ δε καταπινα ενα μαγκαλι καρβουνα καλυτερα
Ωραίο μαγιό...Καλησπέρα απ την όμορφη Λευκάδα..Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω..
Ευχαριστώ μωρό μουΩραίο μαγιό...
Καλά μπάνια, καλή ξεκούραση, σε περιμένουμε ανανεωμενηΕυχαριστώ μωρό μου
Φιλε το εχω δει το ονειρο και στο παρελθονΤο πρώτο πραγμα που μου ρθε στο μυαλό ήταν το σχολιο σου.. Πανσοφος σαν τον μπαρμπαστρουμφ αλλά δεν έλεγες τιποτα άλλο;
Θέλω κ εγώΚαλησπέρα μωράκια Μετά από αρκετό καιρό απουσίας επιστρέφω δριμύτερη , είχα να κάνω λέιζερ μαλλιά νύχια θεραπείες γυναικολογικά και ότι άλλο έπρεπε για να είμαι έτοιμη να σας πω «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» Τα λέμε αύριο από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και σχεδόν καθημερινά πλέον!!
@ariana.magic ετοιμάσου καυλιτσα μου γιατί χθες που σε είδα με το πράσινο φορεματακι σου καυλωσα μια ώρα αρχύτερα
Ωχ Παναγία μ εγκεφαλικοο θα πάθωΚαλησπέρα μωράκια Μετά από αρκετό καιρό απουσίας επιστρέφω δριμύτερη , είχα να κάνω λέιζερ μαλλιά νύχια θεραπείες γυναικολογικά και ότι άλλο έπρεπε για να είμαι έτοιμη να σας πω «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» Τα λέμε αύριο από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και σχεδόν καθημερινά πλέον!!
@ariana.magic ετοιμάσου καυλιτσα μου γιατί χθες που σε είδα με το πράσινο φορεματακι σου καυλωσα μια ώρα αρχύτερα