♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 189
- Πόντοι
- 0
Πάρε μαζί σου και τάισε την πιτόγυρο με έξτρα τζατζίκι, ώστε να εξισορροπηθεί η οσμήΈκλεισα αργότερα με την μικρή αλλά έχω φάει τζατζίκι λέτε να φάω άκυρο στά φιλιά;![]()
Πάρε μαζί σου και τάισε την πιτόγυρο με έξτρα τζατζίκι, ώστε να εξισορροπηθεί η οσμήΈκλεισα αργότερα με την μικρή αλλά έχω φάει τζατζίκι λέτε να φάω άκυρο στά φιλιά;![]()
Τέτοια να μου λέτε να προλαβαίνω από νωρίς να ακυρώνω τα ραντεβούΈκλεισα αργότερα με την μικρή αλλά έχω φάει τζατζίκι λέτε να φάω άκυρο στά φιλιά;![]()
Τέτοια να μου λέτε να προλαβαίνω από νωρίς να ακυρώνω τα ραντεβού
Με απατάς? Πόσες Σοφιες πχιααααααΑρχοντομουνα
@Sofia_Magic λέν τη κοπελιάΜε απατάς? Πόσες Σοφιες πχιαααααα
Καλό...![]()
Μια χαρα κοπελα ειναι!εχει και προσωπαραΚαλησπέρα. Δέ σέ ἔχω γνωρίσει, ἀλλά ἀπ' ὅ,τι βλέπω εἶσαι σκέτη καύλα.Μήν εἶσαι σκληρή μὲ τὸν ἑαυτό σου!
Και όχι μόνο με τα κόκκινα,και με μαύρα και με λευκά και με ροζ και με μωβ και ότι χρώμα θες.Φωτιά είσαι με τα κόκκινα
Τέτοια να διαβάζω μόλις ξυπνάω, να πάω στα ραντεβού με καυλες....Και όχι μόνο με τα κόκκινα,και με μαύρα και με λευκά και με ροζ και με μωβ και ότι χρώμα θες.
Αυτή η ελίτσα στο στήθος της είναι όλα τα λεφτά..
Τέτοια να διαβάζω μόλις ξυπνάω, να πάω στα ραντεβού με καυλες....
Να στήσει κώλοΤί τῆς λἐς; Νά σφίξη τὸ ζωνἀρι;
Να στήσει κώλο
ξέρει η αρχοντομουνα μην ανησυχείςΚαί πῶς θά τό καταλάβουμε 'μεῖς αὐτό τὸ παρασύνθημα;
Καύλες λόγω των χρωμάτων ή λόγω ελίτσας;Τέτοια να διαβάζω μόλις ξυπνάω, να πάω στα ραντεβού με καυλες....