Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Τι σε φτιάχνει περισσότερα?Εχω γίνει μούσκεμα.
Τι σε φτιάχνει περισσότερα?Εχω γίνει μούσκεμα.
Πωωωω της πουτάνας γίνεται στο κρεβάτι...θέλω και εγώ..
Εμένα με φτιάχνει η ΚΩΛΑΡΑ σου σε όλες τις εκφάνσεις της..Τι σε φτιάχνει περισσότερα?
σας παρακαλω βαλτε και κανεναν ηχο..!!!Από τα αγαπημένα τού ραντεβού... @Γιολάντα Magic καλά το πας μωρό μου ❤... Την συνέχεια βράδυ στο σπίτι μου...
Θελουμε και κωλαρακιΑπό τα αγαπημένα τού ραντεβού... @Γιολάντα Magic καλά το πας μωρό μου ❤... Την συνέχεια βράδυ στο σπίτι μου...
Τι σε φτιάχνει περισσότερα?
Μια εικονα ισον χιλιες λεξεις.. Τα λογια ειναι περιτταΑπό τα αγαπημένα τού ραντεβού... @Γιολάντα Magic καλά το πας μωρό μου ❤... Την συνέχεια βράδυ στο σπίτι μου...
Λίγα λόγια για το αγόρι μου εσύ...Παιχνίδια ρόλων. Υποτακτικης φύσεως κυρίως.
Σεξ και να μας παίρνουν μάτι.
Βρωμικο σεξ, με παιχνίδι, βρωμόλογα, με σφαλιαρες, φτυσίματα εκατερωθεν, κατούρημα, χειροπέδες, επίσης θέλω πολύ να σε πάρω από πισω σε τραπέζι Bdsm, με ασφαλισμένα χέρια και κεφάλι και ποδαράκια ανοιχτά. Όρθια δηλαδή, αλλά σκυμμένη μέχρι τη μέση.
Όταν γίνεται το σεξ σωστά, είναι τέλειο. Οι περισσότεροι - όπως αυτός ο μπούφος ο @roughfucker - μπερδεύουν το άγριο με το σωστό άγριο. Το σωστό άγριο είναι θέμα επικοινωνίας και climax. Γι’ αυτό και τον συγκεκριμένο τύπο τον γειωνουν τα ραντεβού του, γιατί απλά μπαινοβγαίνει. Η μαγεία είναι αλλού.
Θα βρεθούμε σύντομα. Θα δεις τι εννοώ.
Λίγα λόγια για το αγόρι μου εσύ...
Τον θέλω έτσι με τα όλα του.... πάρε την Γιολάντα εσύ! Ο καθένας την καυλα του...Πρόσεχε μη δεις κανένα αρλεκιν, ακόμα δε βρεθήκατε. Άκου που σε λέω...
κάτσε να σε στείλω ένα πμ να σε φτιάξω
Τον θέλω έτσι με τα όλα του.... πάρε την Γιολάντα εσύ! Ο καθένας την καυλα του...
Είμαι για σοβαρά τώρα εγώ άσε...Η Γιολαντα είναι πιο τρελη από σένα.
Από τα αγαπημένα τού ραντεβού... @Γιολάντα Magic καλά το πας μωρό μου ❤... Την συνέχεια βράδυ στο σπίτι μου...
Φανταζομαι τι εχει να γινει το βραδυ στο σπιτι.μουσκεμα ολα...Από τα αγαπημένα τού ραντεβού... @Γιολάντα Magic καλά το πας μωρό μου ❤... Την συνέχεια βράδυ στο σπίτι μου...
Αχ ναιιιΦανταζομαι τι εχει να γινει το βραδυ στο σπιτι.μουσκεμα ολα...
Καλό είναι να την πατάς πού και πού..Σοβαρά πλάνα; Ναι, έτσι την πάτησα και γω.
Τοσο καυλα θα ναι το πλακομουνι, που η γειτονια θα τραβαει μαλακια και θα αναψει και τσιγαρο στο τελος.Αχ ναιιι
Κορίτσια εσείς η δύο είστε ότι καλύτερο σε ντουο...❤❤Από τα αγαπημένα τού ραντεβού... @Γιολάντα Magic καλά το πας μωρό μου ❤... Την συνέχεια βράδυ στο σπίτι μου...