Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.596
- Πόντοι
- 4.546
Για δείξεΤο έχουμε και σε βίντεο.... ντοκουμέντα χαχαχαχαχα
Για δείξεΤο έχουμε και σε βίντεο.... ντοκουμέντα χαχαχαχαχα
Περιμένουμε πως και πωςΜακάρι να γυρίσει και αυτό το πουτανί
Να γίνεις της κολάσεως
Σ' αγαπάω!!
Sorry not sorry
Το κρατάς ακόμα???? Χαχαχαχαχα είσαι τρελή
Sorry not sorry
To εχει μακρι το χερι η φραντσεσκα βλεπω!Το κρατάς ακόμα???? Χαχαχαχαχα είσαι τρελή
Τι πλακομουνια που θα έπεσαν
Sorry not sorry
Σοδομα και γομορα θα γιναν τοτε;
Sorry not sorry
Ναιιι ο ένας χάσε κιλά ο άλλος πάρε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάπου θάλασσα...
Καπου ποιο συγκεκριμενα σοφια;Ειμαι με τα κλειδια του αυτοκινητου στο χερι και περιμενω!Ναιιι ο ένας χάσε κιλά ο άλλος πάρε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάπου θάλασσα...
Καλησπερα με ποια σου αρεσει να κανει duo για να ζητησω απο το γραφειο????Καλημέρα αγόρια…Τους τελευταίους μήνες λαμβάνω συνέχεια μυνηματα για την Αμυγδαλια για το που είναι που χάθηκε και το ποτέ θα επιστρέψει.. Θ ήθελα να σας πω ότι δεν γνωρίζω το ποτέ θα επιστρέψει ούτε μπορώ να σας δωσω πληροφορίες για την ζωή της… Όταν επιστρέψει θα ενημερωθείτε από τον μάγο…Σας παρακαλώ να μην μου ξανά στείλετε μυνημα να με ρωτήσετε για εκείνη γιατί δεν θα πάρετε απάντηση..!! Σαα ευχαριστώ πολύ
Μας ενδιαφέρει ναι ναι…Έχει τέλειο καιρό σήμερα λέω να πάρω το σωσίβιο μου και τα.. απαραίτητα, και να πάω παραλία Astir Beach συνηθίζω να πηγαίνω για όσους ενδιαφέρονται …
Τι ωραιο και περιποιημενο ποδαρακι! Να κανει ποδομαλακιες αραγε?Έχει τέλειο καιρό σήμερα λέω να πάρω το σωσίβιο μου και τα.. απαραίτητα, και να πάω παραλία Astir Beach συνηθίζω να πηγαίνω για όσους ενδιαφέρονται …
και γιατί δε δέχτηκες Χριστινάκι; θα ήταν τέρμα καυλωτικό να σε δούμε με κάποιον πραγματικά ψωλαρά όπως πχ Jason Luv! και θα έκανες άνοιγμα σε σοβαρή αγορά
όπως της Αμερικής όχι σαν τις παραγωγές της Ελλάδας που τις βλέπουμε αντί για κωμωδία
Αμε , το χω δουλέψει το πόδι για αυτό το βλέπεις έτσι κόκκινοΤι ωραιο και περιποιημενο ποδαρακι! Να κανει ποδομαλακιες αραγε?
Σήμερα είμαι στεναχωρημένη , δεν έχω όρεξη να απαντήσω για να ανάψουν λίγο τα αίματα .. έλα από αύριο πάλιΤύπε έβαλε μπροστά το μαθηματικό της μυαλό και σκέφτηκε:
«Δεν κάνω 50 ραντεβού των 200 και νάτες οι 10.000.
Για να πουλώ στην πορνοβιομηχανία την μονογαμική σαν την Ίνα».
Που να ξέρουν ότι την Worldwide την κρεβατώνει όποιος έχει 200 ευρώ.
Εκτός αν τρώει παραμύθι και ο άλλος ο φουκαράς που σέρνει…
Ελα καυλιαρα εδώ είμαι ήδη σε περιμενωΈχει τέλειο καιρό σήμερα λέω να πάρω το σωσίβιο μου και τα.. απαραίτητα, και να πάω παραλία Astir Beach συνηθίζω να πηγαίνω για όσους ενδιαφέρονται …
Πήγαινε προς μαύρο λιθάρι είναι πιο μακριά αλλά είναι πιο καθαράΈχει τέλειο καιρό σήμερα λέω να πάρω το σωσίβιο μου και τα.. απαραίτητα, και να πάω παραλία Astir Beach συνηθίζω να πηγαίνω για όσους ενδιαφέρονται …
Εκει που μου την εσπαγες τωρα σε αγαπω και μετα απο αυτο που ειπες σ'αγαπω περισσοτερο. Α στο καλο,με καυλωσες.Αμε , το χω δουλέψει το πόδι για αυτό το βλέπεις έτσι κόκκινο
Κι εσυ φέρε το μαύρο ΟΧΙ το τεράστιο, το πιο μικρό μην πεθάνει πάλι ολη η παραλία όπως τότε στην ΜύκονοΕλα καυλιαρα εδώ είμαι ήδη σε περιμενω
Αλλά να φέρεις κ αυτό το ροζ μαζί