tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 496
Αχ αυτά τα μουνόχειλα...πόσο θέλω να τα γλύψω....
Αχ αυτά τα μουνόχειλα...πόσο θέλω να τα γλύψω....
Nαι...αλλά τα 160 πολλά!!!!Τι τούμπανο είναι αυτή η Άρτεμη!!
Τι τούμπανο είναι αυτή η Άρτεμη!!
ειναι παρα πολλα....για αυτη την κοπελα..αποψη μουNαι...αλλά τα 160 πολλά
160 + αλλο ενα 70ρικο για χυσιμο στο στομα κολο και χοτελ!!!ειναι παρα πολλα....για αυτη την κοπελα..αποψη μου
ειναι ναι...ειναι παρα πολλα....για αυτη την κοπελα..αποψη μου
Noμιζω ειναι ρωσσιδα οχι ελληνιδα!!!!ειναι ναι...
οτι ειναι πανω απο 120-130 σε γραφειο και ειναι ντοπιο προιον ωφειλει να εχει σουπερ υπηρεσιες και εμφανιση, αλλες εχουν το πακετο ή το ήμισι και καπως το δικαιολογουν, αλλες παλι οχι, δεν μιλαω απαραιτητα για τη συγκεκριμενη
δεν θυμαμαι τι μου ειπε ή αν ρωτησα αλλα τα ελληνικα της ηταν απταισταNoμιζω ειναι ρωσσιδα οχι ελληνιδα!!!!
Φιλε το σκουλαρικι στην γλωσσα το εχει η οχι σ εκανε καλη πιπα..εβαλε δοντι? και η κλειτοριδα της ειναι οσο μεγαλή φαινεται?δεν θυμαμαι τι μου ειπε ή αν ρωτησα αλλα τα ελληνικα της ηταν απταιστα
το σχολιο μου για τις ελληνιδες ηταν γενικο
η πιπα της αξιζε, πνιγεται καλα, σκουλαρικι δεν ενιωσα και ναι στην κλειτοριδαΦιλε το σκουλαρικι στην γλωσσα το εχει η οχι σ εκανε καλη πιπα..εβαλε δοντι? και η κλειτοριδα της ειναι οσο μεγαλή φαινεται?
Που χάθηκες τέτοια μέρα και θέλω να απαγγείλω;Καθορίζω εδώ και τώρα, την Δευτέρα ως ημέρα ποίησης! ?
πωπω ρε μην καρφώνεσαι, μην δείχνεις την ηλικία σου...Κάτσε μου να στο φτιάξω ...
Sandra
In the heat of the night i lose control ...