sotis25
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 493
- Πόντοι
- 306
χαρακτήρα άλλαξες;;;;;;;Καλησπέρα Αύριο διαθέσιμη
χαρακτήρα άλλαξες;;;;;;;Καλησπέρα Αύριο διαθέσιμη
Όχι, τον ίδιο έχωχαρακτήρα άλλαξες;;;;;;;
Απ τις 12.30Μάγε τι ώρα ξεκινάνε τα κορίτσια σου?
Σκ δουλεύεις;Μόνο;Καλησπέρα .. από Σάββατο πάλι διαθέσιμη ?
Όχι, δουλευω και καθημερινές ...απλα τώρα λείπω εκτός Αθηνών....Σκ δουλεύεις;Μόνο;
Μμμμμ θα επιστρεψεις πιο νωρις? Ευχάριστο για να συνεχισουμε το ... μαθημα που ειχαμε αφησει στη μεσηΚαλησπέρα .. από Σάββατο πάλι διαθέσιμη ?
ρε μαγγιτη ασε και καμια για κανεναν αλλο.αμα ειναι να τις τα μαθεις ολα ,εμεις τι θα κανουμε?!!!!!!!!!!!!!!!!Μμμμμ θα επιστρεψεις πιο νωρις? Ευχάριστο για να συνεχισουμε το ... μαθημα που ειχαμε αφησει στη μεση
Πολυ φιλοτιμη και γλυκια εισαι κουκλα μου, καλα να περασεις μεχρι να τα ξαναπουμε
Εμενα ενα πραγμα μου αρεσει να τους μαθαινω, αφου το ξερεις αν με διαβαζειςρε μαγγιτη ασε και καμια για κανεναν αλλο.αμα ειναι να τις τα μαθεις ολα ,εμεις τι θα κανουμε?!!!!!!!!!!!!!!!!
κυριακη ετοιμασε τις τρυπουλες σου να στις περιποιηθω με πολυ γλειψινο......Καλησπέρα .. από Σάββατο πάλι διαθέσιμη ?
ελα ρε πλακουλα κανουμε.αλλα ρε αδερφακι μου κατσε και λιγο ησυχος.τις εχεις παρει ουλες παραμαζωμα.χα χα χα.Εμενα ενα πραγμα μου αρεσει να τους μαθαινω, αφου το ξερεις αν με διαβαζεις
Στα υπολοιπα οι περισσοτερες μια χαρα τα πανε και εχουν περιθωρια βελτιωσης και εκμαθησης κι απο αλλους
Οσο για τη Γιολαντα ειναι πολυ καλη μαθητρια και ξερει ..... πολλα για να σε ευχαριστησει
Το ξερω φιλε, πλακα κανω κι εγωελα ρε πλακουλα κανουμε.αλλα ρε αδερφακι μου κατσε και λιγο ησυχος.τις εχεις παρει ουλες παραμαζωμα.χα χα χα.
τον ειδες τον μιτσο?θα μου την γαμισει πιο γρηγορα.μου φαινεται πολλοι την θελουν.αρα καλη θα ειναι.Το ξερω φιλε, πλακα κανω κι εγω
Σοφια και Λολιτα θελω να δω συντομα
Εχει παιξει στο Cristal σαν tokyoΣε ποια ταινία έχει παίξει;
ναι ρε μητσαρα.και μενα μου φαινεται καλη και αποτι εχω μαθει.θα διαμορφωθει την βδομαδα και απο εμενα.αν ενοεις εμενα για τη γιολαντα σιγουρα τη θελω πολυ και τη κυριακη θα την εχω τωρα αν ειναι καλη θα ξερω σε λιγες μερες..λιγο που μιλησα παντως μαζι της φαινεται καυλιαρα και τυπαρα
ειναι και θα περασεις καλα, λιγο μαθημα παντως θελει κι αυτηαν ενοεις εμενα για τη γιολαντα σιγουρα τη θελω πολυ και τη κυριακη θα την εχω τωρα αν ειναι καλη θα ξερω σε λιγες μερες..λιγο που μιλησα παντως μαζι της φαινεται καυλιαρα και τυπαρα