Lancelot69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
καλησπέρα να τσιμπήσω λίγο ;Ελπίζω να περνάτε όμορφα ?
Από αύριο και πάλι διαθέσιμη με πολλές ορέξεις ?
Κορμάρες....καλησπέρα να τσιμπήσω λίγο ;
Μαγε για λεγε ποτε περιπου θα ερθουν.Έρχονται καινούργιες κοπέλες τις επόμενες μέρες..
Αριάνα έχει την σωματαρα την είχα πετύχει στο ναυάγιο απλά για τα δικά μου γουστα ειναι πολυ ψιλή αλλιώς θα την είχα δοκιμάσει❤
Τα σκαγες αριανα ???
Εμένα μου αρέσουν τα τίμια λαϊκά αρσενικά που κάνουν πολύ κωλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα σκαγες αριανα ???
ελα σε μενα τοτε μπεμπεκα.Εμένα μου αρέσουν τα τίμια λαϊκά αρσενικά που κάνουν πολύ κωλο
Τώρα αυτός εδώ
Ίσως να τον δίνει και λίγο
Έλα που σε χάλαγε ( μεταξύ μας ?? )Εμένα μου αρέσουν τα τίμια λαϊκά αρσενικά που κάνουν πολύ κωλο
Τώρα αυτός εδώ
Weird flex but okΕμένα μου αρέσουν τα τίμια λαϊκά αρσενικά που κάνουν πολύ κωλο
Τώρα αυτός εδώ
Μπορούσες να το πεις και ποιητικά.Εμένα μου αρέσουν τα τίμια λαϊκά αρσενικά που κάνουν πολύ κωλο
Τώρα αυτός εδώ
Μπραβο σου Αριανα!Αγάπες μου
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η τιμή μου έχει αλλάξει και είναι στα 170 συμπεριλαμβάνοντας και ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ?
Αντί για 200 η αρχική τιμή μαζί με όλα τα έξτρα έγινε στα 170 σε όλα μου τα ραντεβού ?
Η Αριάνα μίλησεΑγάπες μου
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η τιμή μου έχει αλλάξει και είναι στα 170 συμπεριλαμβάνοντας και ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ?
Αντί για 200 η αρχική τιμή μαζί με όλα τα έξτρα έγινε στα 170 σε όλα μου τα ραντεβού ?
Είναι ανεξάρτητη πλέον...Παίδες γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Βανέσα που ήταν στο magic girls όπως και την Μάγδα το κοντοπουτανο;
Έφεραν πάλι μια Βανέσα αλλά δεν είναι η ίδια
Γιατί ως γνωστον οποίος είναι ωραίος είναι πουστης?Μπορούσες να το πεις και ποιητικά.
Μου αρέσουν τα τίμια αρσενικά
τα λαϊκα και τα βαρβάτα
τούτος εδώ μου φαίνεται
την καίει και την βάτα.