magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.436
Πάντα παίρνουμε μαζί τα ΕΚΑΒ σε αυτές τις περιπτώσεις .. πάνω από όλα η υγεία του πελάτη !!
GangbangΚαι άμα θέλουν να πηδήξουν και οι ΕΚΑΒιώτες και λιποθυμήσουν τι γίνεται μετά ???
Αρε αριανα είσαι το αστέρι του γραφείου...δεν σε έχω πάρει ποτέ θα το ήθελα πολύ αν και με τέτοια τιμή που έβαλες η λίστα αναμονής θα είναι πολύ μεγάλη... εύχομαι να σε δω κάποια στιγμή...!!!Σας περιμένω και σήμερα στα τέσσερα ????
Ξέρουμε πληροφορίες?
Πάρτο απόφαση και στο κανονίζω εγώ ,στείλε μου μήνυμα όταν θες.. ???Αρε αριανα είσαι το αστέρι του γραφείου...δεν σε έχω πάρει ποτέ θα το ήθελα πολύ αν και με τέτοια τιμή που έβαλες η λίστα αναμονής θα είναι πολύ μεγάλη... εύχομαι να σε δω κάποια στιγμή...!!!
Σας περιμένω και σήμερα στα τέσσερα ????
Η προσφορά των 150 έγινε μόνιμα 170.. Οπότε καλύτερα τώρα. Πριν έπρεπε να την βρεις διαθέσιμη την Τρίτη.. Τώρα με +20, μπορείς να την έχεις όποια μέρα σε βολεύει..κρίμα που σταμάτησες την προσφορά των 150 ...
κάποια στιγμή θα τα πούμε ...
Δώστε και κατι παραπάνω ρε παιδια να παει στα 200 την ωρα, κριμα ειναι τα κοριτσια με 170 ευρώ, ψίχουλαΗ προσφορά των 150 έγινε μόνιμα 170.. Οπότε καλύτερα τώρα. Πριν έπρεπε να την βρεις διαθέσιμη την Τρίτη.. Τώρα με +20, μπορείς να την έχεις όποια μέρα σε βολεύει..