APE
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.501
- Πόντοι
- 2.411
Ναι θα δώσω γιατί νομίζω καρτέλα δεν έχει ανεβεί ακόμα για κριτική που ζήτησε παραπάνω ο συναγωνιστής. Επισης απσφασισα να γράψω εδώ γιατί έχει μια φωτο μόνο (για την ώρα). Θα είμαι συνοπτικός.Δώσε εξηγήσεις γιατί αυτό το "μερακλήδες" παρεξηγείται εύκολα...
Ειναι 1.70 έχει γεμάτο κορμι νταρτανέ, μπούτια ανοιχτή περιφέρεια και ευμεγέθη οπίσθια. Δεν θεωρώ ότι είναι με τίποτα για τους πετιτ lovers δεν θεωρώ ότι είναι με τίποτα για τους μοντελακηδες ή αυτουσ Που επιζητούν γυμνασμενη κοπέλα με σούπερ στρογγυλό κωλο κτλ. Είναι για μερακλήδες… σε όσους αρέσουν τα «θηλυκα» κιλά ο σωματότυπος είναι στα γούστα τους.
Φιλια με γλώσσα πολύ επικοινωνιακή. Πιπα χωρίς χέρι και deepthroat. Αναλ μου αρνήθηκε λόγω μεγέθους. Πρόσωπο αν έγραφα κριτική στο 5-6 θα την έβαζα. Βυζι ακριβώς όπως η φωτο. Έχει τατουάζ όχι πολλά αλλά έχει μεγάλα για όσους δεν γουστάρουν μελάνι. Τελειωσα στόμα τα κατάπιε.
Εγώ πέρασα καλά είναι φιλότιμη κι έχει όρεξη. Το βάζω στα ευχαριστα ραντεβού μου , όμως ξαναλέω είναι γι αυτούς που γουστάρουν κιλά. Πολύ καλή στο σοσιαλ έξυπνη πετάει και τις ατάκες της στο γαμησι.
Αυτά
ΥΓ ( σε σύγκριση Μονικα vs Γιολάντα κερδίζει η Μονικα σβηστα)