Dragon18
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.323
- Πόντοι
- 726
Γεια σου τρελή καυλιαρα...θα έρθω αυτήν την εβδομάδα, θα σε δώ μαζί με το Σοφάκι ??❤?Καλησπέρα μωράκια έτοιμο το κωλαρακι και για σήμερα ?
Γεια σου τρελή καυλιαρα...θα έρθω αυτήν την εβδομάδα, θα σε δώ μαζί με το Σοφάκι ??❤?Καλησπέρα μωράκια έτοιμο το κωλαρακι και για σήμερα ?
Πρώτα γλυψιμο και μετά κάρφωμα κοριτσάρα μουΚαλησπέρα μωράκια έτοιμο το κωλαρακι και για σήμερα ?
Ελα ντε! Μακάρι να επιστρέψει κάποια στιγμή!η Alisia που πηγε ρε παιδια ? δεν την προλαβα ?
Αριάνα μου, έρχεσαι σε οργασμό από το πρωκτικό σεξ?Καλησπέρα μωράκια έτοιμο το κωλαρακι και για σήμερα ?
Σαντρα στριπτίζ κάνεις κανονικά κ από κοντά αν θέλει κάποιος;Πολύ fuckable το μπεμπέκι ρε πούστη μου...
Χαιρομαι που ακολουθεις κι εσυ το παραδειγμα της Αριανας και της ΣτελλαςΚαλησπέρα αγάπες μου Μιας που σας αρέσει το πρόσωπο μου πολύ, σκέφτηκα κάτι .. τι θα λέγατε να βάλουμε στο πρόγραμμα για δυο ημέρες την εβδομάδα, το CIF και μάλιστα δωρεάν; ?
Εγώ θα το κάνω σε συγκεκριμένα ραντεβού όμως και κατόπιν συνεννόησης.. να μην είμαι βαμμένη και να ξέρω να έχω μαζέψει το μαλλάκι ? εκτός κι αν ο άλλος είναι τόσο μερακλής που θέλει να παίξει με τα χρώματαΧαιρομαι που ακολουθεις κι εσυ το παραδειγμα της Αριανας και της Στελλας
εννοειται πως ναι!
.... το γνωριζω αυτο γλυκια μουΕγώ θα το κάνω σε συγκεκριμένα ραντεβού όμως και κατόπιν συνεννόησης.. να μην είμαι βαμμένη και να ξέρω να έχω μαζέψει το μαλλάκι ? εκτός κι αν ο άλλος είναι τόσο μερακλής που θέλει να παίξει με τα χρώματα
Το ξέρω.. σταμάτα ?.... το γνωριζω αυτο γλυκια μου
Εγώ θα το κάνω σε συγκεκριμένα ραντεβού όμως και κατόπιν συνεννόησης.. να μην είμαι βαμμένη και να ξέρω να έχω μαζέψει το μαλλάκι ? εκτός κι αν ο άλλος είναι τόσο μερακλής που θέλει να παίξει με τα χρώματα
Εννοείς κ τις 2 μαζί??? Ευλογησον!!Γεια σου τρελή καυλιαρα...θα έρθω αυτήν την εβδομάδα, θα σε δώ μαζί με το Σοφάκι ??❤?
Εγώ θα το κάνω σε συγκεκριμένα ραντεβού όμως και κατόπιν συνεννόησης.. να μην είμαι βαμμένη και να ξέρω να έχω μαζέψει το μαλλάκι ? εκτός κι αν ο άλλος είναι τόσο μερακλής που θέλει να παίξει με τα χρώματα
Εννοείται.... της έχω συναντήσει και παλιά αλλά μαζί δεν της βρίσκω...Από πριν θα κλείσωΕννοείς κ τις 2 μαζί??? Ευλογησον!!
Μάλιστα!Καλησπέρα αγάπες μου Μιας που σας αρέσει το πρόσωπο μου πολύ, σκέφτηκα κάτι .. τι θα λέγατε να βάλουμε στο πρόγραμμα για δυο ημέρες την εβδομάδα, το CIF και μάλιστα δωρεάν; ?
Όποιον και να ρωτήσεις πάντα όχι, όχι κι όχι έλεγα !!Μάλιστα!
Εγώ όποτε ρώταγα ευγενικά για CIF άκουγα ΟΧΙ, ΟΧΙ και ΟΧΙ!
Πόσο γλυκά τα λες βρε μωροΌποιον και να ρωτήσεις πάντα όχι, όχι κι όχι έλεγα !!
Το προσωπάκι μου το έχω δώσει μόνο σε λίγες περιπτώσεις και συγκεκριμένες... μην είσαι αχάριστος, μαζί σου έχω κάνει άλλα κι άλλα..?
Είμαι με τα φεγγάρια μουΠόσο γλυκά τα λες βρε μωρο
αν και θα με παρουν στο κυνήγι εγω νομιζω πως για να χυσεις αυτη τη προσωπαρα αξιζει πολλα ευρωΚαλησπέρα αγάπες μου Μιας που σας αρέσει το πρόσωπο μου πολύ, σκέφτηκα κάτι .. τι θα λέγατε να βάλουμε στο πρόγραμμα για δυο ημέρες την εβδομάδα, το CIF και μάλιστα δωρεάν; ?