Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.380
- Πόντοι
- 25.186
πραγματικα...Κοιτᾶμε καί τίς ἄλλες στ' ἄλλα νήματα...
εχω τρικαυλωσει
πραγματικα...Κοιτᾶμε καί τίς ἄλλες στ' ἄλλα νήματα...
αυτες κανουν..... ποιος αντεχει;;σαντρα αριανα κανουν duo ???
εχω υποσχεθει καταρχας στην Αριανα για ενα 2ωρο και μετα θα τις παρω duo...αυτες κανουν..... ποιος αντεχει;;
Τα πιο δυνατά μωρά διάλεξες!σαντρα αριανα κανουν duo ???
Λίλα χωρίς βυζια? Αυτή εδώ δεν έχει καθόλουΠάντως εάν ειναι η Λίλα πείτε το, θα αυξήσετε τις πωλήσεις...
Δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες. Δεν είναι η λιλα αλλά επάξια αντικατάστασης θα έλεγα. Αδύνατη όμως αγυμναστη θα έλεγα που λόγω ηλικίας είναι όλα στη θέση τους. Ωραίο τουρλωτο κωλαράκι. Και από υπηρεσίες πολύ καλό τα δίνει όλα το μικρό. Μόλις ανοίξει καρτέλα θα γράψω κριτική.Πάντως εάν ειναι η Λίλα πείτε το, θα αυξήσετε τις πωλήσεις...
Άρα αξίζει η μικρή.Γιατι από τις φωτός δεν καταλαβαίνουμε και πολλά..Δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες. Δεν είναι η λιλα αλλά επάξια αντικατάστασης θα έλεγα. Αδύνατη όμως αγυμναστη θα έλεγα που λόγω ηλικίας είναι όλα στη θέση τους. Ωραίο τουρλωτο κωλαράκι. Και από υπηρεσίες πολύ καλό τα δίνει όλα το μικρό. Μόλις ανοίξει καρτέλα θα γράψω κριτική.
Το νου σας ρεμάλια το είδα μικρό και μόλις έχει ξεκινήσει. Μη τη κάψετε τη μικρή να τη χαρούμε.
Θα βρεις και ποιο όμορφες στο γραφείο αλλά προσωπικά πέρασα πολύ καλά με τη μικρή. Είναι amateur η φάση και μου έδωσε να καταλάβω ότι το ζει και γουστάρει. Μπορει να είναι και θέατρο μπορεί με άλλους να μην είναι έτσι. Εγώ τζογαρα στη μικρή και μου βγήκεΆρα αξίζει η μικρή.Γιατι από τις φωτός δεν καταλαβαίνουμε και πολλά..
Πρώτα πρέπει νσ τον νικελώσεις και βέβαια να τακτοποιήσεις τους κληρονόμους σου...αυτες κανουν..... ποιος αντεχει;;
Τόσο πολυ;Πρώτα πρέπει νσ τον νικελώσεις και βέβαια να τακτοποιήσεις τους κληρονόμους σου...
Όπως τ' ακούς...Τόσο πολυ;
Αματουρι που τα δίνει όλα και παίζει καλά με ενδιαφέρει.Αμα το ζει κιόλας και το γουστάρει.Θα βρεις και ποιο όμορφες στο γραφείο αλλά προσωπικά πέρασα πολύ καλά με τη μικρή. Είναι amateur η φάση και μου έδωσε να καταλάβω ότι το ζει και γουστάρει. Μπορει να είναι και θέατρο μπορεί με άλλους να μην είναι έτσι. Εγώ τζογαρα στη μικρή και μου βγήκε ..
Τυπε μη δεν ειναι pse οπως αριανα σοφια ή αντριαννα(ανεξαρτητη). Ειναι gfe το μωρακι. Το γραφω για να μην παρεξηγηθω. Μην περιμενεις πορνοσταρικες καταστασεις οπως οι αλλες κοπελες που εγραψα.Αματουρι που τα δίνει όλα και παίζει καλά με ενδιαφέρει.Αμα το ζει κιόλας και το γουστάρει.
Γεια σου μωρακι.δε φαινεται καλα νομιζω ομως οτι μακρυ ειναι καλυτερα.Επιστροφή στο παλιό μου μαλλάκι Σας αρέσει πιο πολύ μακρύ ή κοντό;
Το κωλαρακι μας αρέσει!!!χαχαχα πολύ ωραίο και το μαλλακι..Επιστροφή στο παλιό μου μαλλάκι Σας αρέσει πιο πολύ μακρύ ή κοντό;
ισιο να΄ναι και ο΄τι να΄ναι, εκανες προπονηση?Επιστροφή στο παλιό μου μαλλάκι Σας αρέσει πιο πολύ μακρύ ή κοντό;
Επιστροφή στο παλιό μου μαλλάκι Σας αρέσει πιο πολύ μακρύ ή κοντό;
Αν το βάψεις κόκκινο θα σε πάρω τρίωρο.... Ωχ ωχ... Ελπίζω να αντέξω!!Επιστροφή στο παλιό μου μαλλάκι Σας αρέσει πιο πολύ μακρύ ή κοντό;