magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.678
Και φευγεις με φορείο...Αυτές οι δύο είναι τα τοπ του γραφείου..σαντρα αριανα κανουν duo ???
για την αριανα το εχω καταλαβει και μου το εχει πει κι η ιδια...ειναι λυσσασμενη για πουτσο, οπως κι εγω για μουνι..Και φευγεις με φορείο...Αυτές οι δύο είναι τα δυνατά του γραφείου.
Καλή επιτυχία τότε...Σε βλέπω έτοιμο δεν μασάς!για την αριανα το εχω καταλαβει και μου το εχει πει κι η ιδια...ειναι λυσσασμενη για πουτσο, οπως κι εγω για μουνι..
αλλα η σαντρα μου φαινεται πολυ ευθραυστη....ακουμπας κ σπαει
θα τη ξεκωλιασω την αριανα...δεν εχει καταλαβει με τι διεστραμμενο εγκεφαλο εχει μπλεξειΚαλή επιτυχία τότε...Σε βλέπω έτοιμο δεν μασάς!
η πρωτη δεν εχει φραγμους και στον κωλο και στο εργο(2 χρονια πριν τουλαχιστον)για την αριανα το εχω καταλαβει και μου το εχει πει κι η ιδια...ειναι λυσσασμενη για πουτσο, οπως κι εγω για μουνι..
αλλα η σαντρα μου φαινεται πολυ ευθραυστη....ακουμπας κ σπαει
Ok θα το πάμε low low...Τυπε μη δεν ειναι pse οπως αριανα σοφια ή αντριαννα(ανεξαρτητη). Ειναι gfe το μωρακι. Το γραφω για να μην παρεξηγηθω. Μην περιμενεις πορνοσταρικες καταστασεις οπως οι αλλες κοπελες που εγραψα.
σωστος!!!!Δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες. Δεν είναι η λιλα αλλά επάξια αντικατάστασης θα έλεγα. Αδύνατη όμως αγυμναστη θα έλεγα που λόγω ηλικίας είναι όλα στη θέση τους. Ωραίο τουρλωτο κωλαράκι. Και από υπηρεσίες πολύ καλό τα δίνει όλα το μικρό. Μόλις ανοίξει καρτέλα θα γράψω κριτική.
Το νου σας ρεμάλια το είδα μικρό και μόλις έχει ξεκινήσει. Μη τη κάψετε τη μικρή να τη χαρούμε.
Κοντό ή μακρύ λίγες διαφορες. Έχεις προσωπαρα σε ότι μήκος και να το κανεις. Απλά κρατα το ξανθό!Επιστροφή στο παλιό μου μαλλάκι Σας αρέσει πιο πολύ μακρύ ή κοντό;
εσύ παιδί μου τι το έκανες το βρακάκι σου ?
εγω το θελω μακρυ, οταν θα σε εχω doggy για hair pullingΕπιστροφή στο παλιό μου μαλλάκι Σας αρέσει πιο πολύ μακρύ ή κοντό;
Δίκιο έχει!!Έτσι πρέπει να είναι το μαλλί!εγω το θελω μακρυ, οταν θα σε εχω doggy για hair pulling
ερχεσαι παιδακι μου,ξεβρακωτη στο ραντεβου?το γκροβερακι σου υπαρχει πιθανοτητα να το δωσεις?