magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.314
Ενημέρωσε για Σοφία αρχές του μήνα, οπότε περιμένουμε η σταθερή της φαν! Φαντάζομαι θα γυρίσει και η Φραντσεσκα...Για το εν λόγω γραφείο έχω να πω τα εξής :
1) Φέρτε πίσω μια εκ των Σοφία , Φραντζέσκα , Βανέσα (η ακόμα καλύτερα και τις τρεις) !!!
2) Από το υπάρχων ρόστερ η νέα προσθήκη ( η Μονικα ) φαίνεται από τις φωτογραφιες δυνατή . Ελπίζω να είναι και στην δουλειά της τόσο δυνατή
Δεν μου ανοίγει το βίντεο...
Καλά πήγε αυτό
Δεν νομίζω οτι θα γυρίσει η δεύτερη.. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι έφυγε μόνιμα από Ελλάδα!Ενημέρωσε για Σοφία αρχές του μήνα, οπότε περιμένουμε η σταθερή της φαν! Φαντάζομαι θα γυρίσει και η Φραντσεσκα...
Πάντα φεύγει και έρχεται η Φραντσεσκα, θα ρωτήσω την Σοφία όταν την συναντήσω!Δεν νομίζω οτι θα γυρίσει η δεύτερη.. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι έφυγε μόνιμα από Ελλάδα!
Η Σοφία έχει γυρίσει;Πάντα φεύγει και έρχεται η Φραντσεσκα, θα ρωτήσω την Σοφία όταν την συναντήσω!
αμα σου ανοιγει την ΚΩΛΑΡΑ της, τι να το κανεις το βιντεο ????????????????????Δεν μου ανοίγει το βίντεο...
η ΣΟΦΙΑ εφυγε δια παντος απο την Ελλαδα και δε θα ξαναγυρισει ποτέΗ Σοφία έχει γυρίσει;
Η Σοφία γυρνάει αρχές του μήνα...η ΣΟΦΙΑ εφυγε δια παντος απο την Ελλαδα και δε θα ξαναγυρισει ποτέ
δε με καταλαβες....Η Σοφία γυρνάει αρχές του μήνα...
Βοηθά λίγο! Νόμιζα αυτό διάβασες για εκείνηδε με καταλαβες....
Οκαλληγορικα μιλαω
Λογικά τέλη Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει.Μπορει και αρχές Οκτώβρη θα δούμεΗ Σοφία γυρνάει αρχές του μήνα...
μια χαρα την ανοιγει και γουσταρει, συμφωνω το βιντεο τι να το κανειςαμα σου ανοιγει την ΚΩΛΑΡΑ της, τι να το κανεις το βιντεο ????????????????????