Επισης ξεχασα να προσθεσω οτι για το δικο σας καλο μην κανετε το νημα κολο. Ξερεις γιατι?
Διοτι εγω δεν εχω προκαλεσει 4 χρονια που ειμαι μελος κανεναν .. Μπαινω κοιταω, γραφω την κριτικη μου για οποια κοπελα συνανταω και τελος.. Απο εκει περα δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν διοτι ειναι ξευτιλα να τσακωνεσαι με αγνωστους που σημαινει οτι οποιος θελει να ερθει σε αντιπαραθεση μαζι μου με δεδομενο οτι ουτε ειμαστε φιλοι ουτε γνωριζομαστε.. απο την στιγμη που γραφει μαλακιες απλα δεν θα τον παρω σοβαρα και τερμα..
Οποτε αν θελετε να απαντησετε και να κανετε το νημα κολο καντε το .. δεν με ενδιαφερει..
Επισης λες οτι ειμαι μαθητης της ειρωνιας. Δηλαδη νε κρινεις χωρις καν να ξερεις την υπαρξη μου (παρα μονο οτι διαβαζεις εδω μεσα).. Οποτε ποιος πρεπει να απαξιωσει ποιον?
Λοιπον παιδια ειλικρινα γραφτε οτι θελετε δεν με νοιαζει αλλωστε για να μιλησουμε και σοβαρα κανεις δεν ξερει κανεναν οποτε οποιος νοιαζεται για το τι λενε ατομα που ο ιδιος δεν προκειται ποτε να συναντησει εχει χοντρο προβλημα
Καλη συνεχεια και οπως ειπα στην επομενη κριτικη μου θα σας ρωτησω πρωτα και ποια θα συναντησω και το τι θα γραψω