Συμφωνώ μαζί σού...Ο καθένας έχει δικό του γούστο όσο αφορά την γυναίκα! Καλό είναι να μην γράφουμε κακίες και να προσβάλλουμε τα κορίτσια επειδή δεν αρέσει σε εμάς! Μερική ξεπερνάνε τα όρια... άλλο το να μιλάς για υπηρεσίες και άλλο ομορφιά, σε λίγο θα τους πούμε κανε καμία επέμβαση γιατί δεν μού αρέσει το πρόσωπο σου....
Πες τα.. Αν και εγω προσωπικα δεν εχω καποιο συγκεκριμενο τυπο (οσον αφορα τα call girl).. Απλα να ειναι ομορφη.. Ολα τα call girl θεωρω οτιειναι εμφανησιμα(οκ υπαρχουν και περιπτωσεις που ειναι για σκληρους χυστες, αλλα τα περισσοτερα call girl ειναι εμφανησιμα). το μονο που κοιταω ειναι να μην ειναι κομοδινο η φολα (οπως θελει ας το πει ο καθενας)
Απο εκει και περα η ομορφια ειναι κατι πολυ υποκειμενικο διοτιαν δεν κανει προγραμμα η αλλη τοτε η ομορφια ειναι αχρηστη.. Παραδειγματος χαρη, τα ποιο ομορφα call girl στο προσωπο που εχω δει (στα δικα μου ματια απο το εν λογω γραφειο ειναι γραφειο) ειναι η Σαντρα(η ποιο ομορφη απολες με διαφορα), η Αμυγδαλια και η Φραντζεσκα
Καταρχας γνωμη μου ειναι οτι στο θεμα αποδοσης η καλυτερη ολων των κοριτσιων ειναι η Σοφια η οποια ειναι για μενα ομορφη μεν αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ομορφοτερη απο τις 3 που ανεφερα. Παρολα αυτα για μενα πρισωπικα ειναι το αστερι του γραφειου (για μενα μιλαω παντα)
Η Αμυγδαλια και η Φραντζεσκα καταρχας για μενα κακως σταματησαν διοτι περα απο το οτι ηταν για μενα η ποιο ομορφες (μετα την Σαντρα) ηταν απιστευτες
Και καταληγω με την Σαντρα για να δειξω οτι η ομορφια δεν παιζει ρολο. Η Σαντρα ειναι απο αποψη ομορφιας ενα δωρο θεου .. Επισης απο την κορυφη μεχρι τα νυχια ειναι η φαντασιωση του καθε αντρα αλλα (με εμενα τουλαχιστον) αφου δεν εκανε προγραμμα τι να το κανω? Απλα δεν λειτουργησα
Υ.Γ. Ελπιζω να μην με βρισει ουτε η Σαντρα ουτε το κοινο της διοτι σε καμια περιπτωση δεν θελω να ανοιξω παλιες ιστοριες διοτι την δοκιμασα, δεν βγηκε και τελος
Απλα εγραψα ολο αυτο το σεντονι για να δειξω οτι η απολυτη ομορφια πρεπει να συνδυαζεται και με καλο προγραμμα διοτι αν η γυναικα δεν συμμετεχει στο σεξ τοτε ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια (εκτος και αν καποιοςπερνει call girl απλα για να βλεπει γυμνο το σωμα της η για οποιονδηποτε αλλον λογο εκτος απο σεξ. Εκει παω πασο)