πιθανότατα δεν το συνειδητοποιείτε αλλά τελικά γελοιοποιείτε, μαζί με τον μεγάλο σάκη, το νήμα, το γραφείο και το σάη...
επίσης δημιουργείτε θέμα στα κορίτσια. εσείς, όχι εγώ κι ο gnnakos κι ο james που γράψαμε ένα σχόλιο.
πρέπει να συζητάμε τα αυτονόητα. γιατί? γιατί επιμένετε? ας τα συζητήσουμε, στ'αρχίδια μου...
επί της πρώτης παράθεσης.
ναι την ομορφιά ο καθένας την αντιλαμβάνεται μέσα από τα δικά του μάτια, εμπειρίες κλπ κλπ. εννοείται.
ναι, σε μεγάλο βαθμό η ομορφιά είναι υποκειμενική.
όλα όμως έχουν κάποια όρια. και υπάρχει και το common sense. και αυτό που ορίζεται ως ομορφιά από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.
όταν λοιπόν δυο γυναίκες, με βάση το common sense και το πως οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται την ομορφιά, βρίσκονται κοντά, μπορώ να καταλάβω το να το δεις ανάποδα, το να έχεις τις προσωπικές σου απόψεις και βαθμολογίες.
στην περίπτωση όμως σάντρας και γιολάντας υπάρχει διαφορά. μεγάλη.
δε λέω ότι η γιολάντη είναι άσχημη, λέω όμως ότι η σάντρα είναι σαφέστατα αρκετά πιο όμορφη και στο πρόσωπο και στο σώμα. αν ρωτηθούν 100 άντρες οι 99 αυτό θα πουν.
στο κρεββάτι μπορεί η γιολάντα να είναι 10 φορές καλύτερη.
σαν κολ γκιρλ ομοίως, μπορεί να την πατάει κάτω τη σάντρα.
τα πεδία όμως λένε πρόσωπο, σώμα.
και σε αυτά οι βαθμολογίες του μεγάλου σάκη είναι αλλοπρόσαλες. 10ρια στη γιολάντα, 8αρια στη σάντρα.
γελάει το σάη.
στα πεδία υπηρεσίες, επικοινωνία, διάθεση/συμμετοχή, σχέση αξίας/κόστους θα μπορούσαν να αποτυπωθούν αυτά που ισχυρίζεται, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.
επί της δεύτερης παράθεσης.
γράψε φίλε μου τις εντυπώσεις σου όπως θες. κανένας δεν σου αφαίρεσε το δικαίωμα, εξάλλου η κριτική σου εκεί είναι, ζει και βασιλεύει...
μήπως πιστεύεις ότι ζήτησα από τον αντί να αλλάξει κάτι? ή να την κατεβάσει?
δικαίωμά μου είναι όμως - γι αυτό υπάρχει το κομβίο "σχόλιο" - να πω κι εγώ την άποψή μου για όσα έγραψες.
αυτό και έκανα. κι εγω και οι άλλοι δύο.
κι εσύ τι έπραξες?
πήρες τη συζήτηση από την κριτική (εκεί θα έπρεπε να έχει μείνει) και τη μετέφερες στο νήμα. και άρχισες ένα αλαλούμ "δημοκρατίας" για το πως έχεις δικαίωμα να γράφεις ότι θες (που κανείς δε σου στέρησε) ενώ την ίδια στιγμή επιτίθεσαι σε αυτά που εμείς γράφουμε.
το έχετε χάσει χάσει εντελώς μερικοί εδώ μέσα μου φαίνεται.
κάτι επιπλέον.
η ομορφιά μπορεί να γίνει και πολύ υποκειμενική, όχι απλά υποκειμενική. όντως...
πότε?
στο σύντροφό σου, στον έρωτα, στην αγάπη σου. μια γυναίκα με την οποία έχεις περάσει 20, 30, 40 χρόνια μαζί της, μπορεί στα μάτια σου να είναι πιο όμορφη και σέξυ από τη σάντρα που είναι πιπίνι και κουκλί ζωντανό. μόνο και μόνο γιατί είναι ο σύντροφος.
ή πάλι όταν έχεις κάτι να κερδίσεις, ή έτσι πιστεύεις και όλα διαστεβλώνονται μέσα σου.
τέλος πάντων δύσκολη κατάσταση.
ζητώ συγνώμη από σάντρα και γιολάντα που ενέπλεξα τα ονόματά τους.
κορίτσι μου γιολάντα δεν σε αποκάλεσα άσχημη, προς θεού, απλά βρίσκω τη σάντρα πιο όμορφη.
οι ίδιες οι κριτικές σου (από πολλούς) με διαβεβαιώνουν ότι είσαι πολύ καλή σε αυτό που κάνεις.
σάντρα έχουμε βρεθεί, είσαι μια κούκλα και σπαθί κορίτσι. μπράβο.
μεγάλε σάκη, ανθότυπε και λοιποί μην παρέχετε κακές υπηρεσίες.
μεγάλε σάκη θεωρώ πως το κάνεις από υπερβάλων ζήλο, δεν πιστεύω ότι γίνεται επίτηδες.
αλλά σταμάτα το πια, και καλό είναι τα σχόλια των κριτικών να μην μεταφέρονται στα νήματα.
ας λήξει...