Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 9.214
- Πόντοι
- 6.246
Και ένα σύντομο ρολάκι στην Αριάνα παρακαλώ ?και σύντομα σε κανονική ?
Και ένα σύντομο ρολάκι στην Αριάνα παρακαλώ ?και σύντομα σε κανονική ?
Κοκοκο ραμολιμεντο... συνέχισε να γλυφεις τις πουτανες γιατί και εσύ πουτανα εισαι και κανε κοκοκο... αντε... μπαρμπα...εχει και περαση ο μαστορας
Ελα ρε... σοβαρα ??? Πόσα τους λαδωσες για την κανονικη ??? ΧαχαχχαχαχαχαΣτην σουγκαρ, στο εξωτερικό , και σύντομα σε κανονική ?
Λιγότερα από όσα λαδώνεις εσυ για να σε βαρανε με μαστίγια πάντως .Ελα ρε... σοβαρα ??? Πόσα τους λαδωσες για την κανονικη ??? Χαχαχχαχαχαχα
με τοση περαση που εχεις, με ποια γκομενα θα βγεις σημερα ?Κοκοκο ραμολιμεντο... συνέχισε να γλυφεις τις πουτανες γιατί και εσύ πουτανα εισαι και κανε κοκοκο... αντε... μπαρμπα...
Χαχχαχαχ σε πειραζω καταβαθος σαγαπωΛιγότερα από όσα λαδώνεις εσυ για να σε βαρανε με μαστίγια πάντως .
Ηξερα οτι Κλοσανε οι κοτες... μιλανε κιολας ??? Σου πα πως και που και κανεις την κοτα... συνεχισε να κάνεις την κοτα...με τοση περαση που εχεις, με ποια γκομενα θα βγεις σημερα ?
με την αριστερη η' τη δεξια παλαμη ?
Α τώρα μ’αγαπάς.. αν αρχίσω να μιλάω και να ανοίγω το στόμα μου πίστεψε με όλοι θα με αγαπάτε ? σταμάτα λοιπόν την κόντρα πίσω από το πληκτρολόγιο με μια 21χρονη πιτσιρικα που απλά κάνει ο,τι γουστάρει, γιατί πίστεψε με χάνεις μόνο και μόνο επειδή μιλάω με πρόσωπο και όχι ανώνυμα.Χαχχαχαχ σε πειραζω καταβαθος σαγαπω
Εγώ δεν έχω τιποτα μαζί σου... αλήθεια... Με την παπαρχιδο την παπακοτα εχω... Όχι με σενα...Α τώρα μ’αγαπάς.. αν αρχίσω να μιλάω και να ανοίγω το στόμα μου πίστεψε με όλοι θα με αγαπάτε ? σταμάτα λοιπόν την κόντρα πίσω από το πληκτρολόγιο με μια 21χρονη πιτσιρικα που απλά κάνει ο,τι γουστάρει, γιατί πίστεψε με χάνεις μόνο και μόνο επειδή μιλάω με πρόσωπο και όχι ανώνυμα.
αφησες τις παλαμες και ξεκινησες να φλερταρεις τις κοτες τωρα ?Ηξερα οτι Κλοσανε οι κοτες... μιλανε κιολας ??? Σου πα πως και που και κανεις την κοτα... συνεχισε να κάνεις την κοτα...
Τότε να τα βάζεις με αυτόν και μην πετάγεσαι όταν μιλάω εγώ με κάποιον και λες ηλιθιότητες, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε γκόμενο/α σου έφαγα ούτε τα λεφτά σου τρωω για να τα βάζεις μαζί μου ?Εγώ δεν έχω τιποτα μαζί σου... αλήθεια... Με την παπαρχιδο την παπακοτα εχω... Όχι με σενα...
Καλα μια πλάκα εκανα... χαλαρωσε... Με σένα πλάκα όχι με την κοτα...Τότε να τα βάζεις με αυτόν και μην πετάγεσαι όταν μιλάω εγώ με κάποιον και λες ηλιθιότητες, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε γκόμενο/α σου έφαγα ούτε τα λεφτά σου τρωω για να τα βάζεις μαζί μου ?
Μεγαλύτερη από σένα αποκλειεται μπραντ πιτ μου...αφησες τις παλαμες και ξεκινησες να φλερταρεις τις κοτες τωρα ?
μεγαλη περαση εχεις τελικα ρε μαστορα.... οντως
και τοτε με την υποτιθεμενη γκομενα σου (την μαρια παλαμη δηλαδη), στην πλακα το γυρισες οταν εφαγες το στραπονακιΚαλα μια πλάκα εκανα... χαλαρωσε... Με σένα πλάκα όχι με την κοτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεγαλύτερη από σένα αποκλειεται μπραντ πιτ μου...
Ειμαι πλακατζης τι να κανουμεκαι τοτε με την υποτιθεμενη γκομενα σου (την μαρια παλαμη δηλαδη), στην πλακα το γυρισες οταν εφαγες το στραπονακι
μπαγλαμας εισαι αλλα επειδη εχεις περαση στη μαλακια, περναμε καλα μαζι σουΕιμαι πλακατζης τι να κανουμε
Τιμή μου και χαρα μουμπαγλαμας εισαι αλλα επειδη εχεις περαση στη μαλακια, περναμε καλα μαζι σου
???? ευχαριστουμε για το κονφερμ, αργησες αλλα το καταλαβες τελικαΤιμή μου και χαρα μου
Η πειρα η οξυδερκεια σου και το μυαλο σου με νικησαν... Πάω να κλαψω σαν ηττημενος υσηχα σε μια γωνια τωρα... τα λεμε...???? ευχαριστουμε για το κονφερμ, αργησες αλλα το καταλαβες τελικα
ζακετα να παρεις και απο το πεζοδρομιο μη σε κοψει κανα αμαξι πολυ σχολαστικαΗ πειρα η οξυδερκεια σου και το μυαλο σου με νικησε... Πάω να κλαψω σαν ηττημενος υσηχα σε μια γωνια τωρα... τα λεμε...