Lancelot69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
Θα κανω σσσ μονο αν βαλεις το μουνι σου στο στομμα μου ❤???Σσσσς μαρτυριάρη
Θα κανω σσσ μονο αν βαλεις το μουνι σου στο στομμα μου ❤???Σσσσς μαρτυριάρη
Γυρνα εσυ από τα επαγγελματικά σου ταξίδια και δεν θα έχεις που να κρυφτείςΌταν θες να κρυφτείς αλλά η χαρά δεν σε αφήνει… ??
Το χυσιμο στο στομα που είναι +20 αν θυμάμαι καλά... είναι και για τις 2 εκτονωσεις ? Δηλαδή + 20 για 2 χυσιματα στο στόμα ??? η +20 και +20 δλδ +40 για 2 χυσιματα στο στομα ?Σσσσς μαρτυριάρη
Εγώ το έχω δωρεάν δεν ξέρωΤο χυσιμο στο στομα που είναι +20 αν θυμάμαι καλά... είναι και για τις 2 εκτονωσεις ? Δηλαδή + 20 για 2 χυσιματα στο στόμα ??? η +20 και +20 δλδ +40 για 2 χυσιματα στο στομα ?
Δωρεαν ??? Καλά τον λαιμουδακο δεν τον σκεφτεσαι ρε κοριτσακι μου ? Θα παθει τιποτα γλυκια μου... Να προσεχεις... ????Εγώ το έχω δωρεάν δεν ξέρω
Ξέρω ακριβώς που θα κρυφτώΓυρνα εσυ από τα επαγγελματικά σου ταξίδια και δεν θα έχεις που να κρυφτείς
Κορμαρα!!!Μάθαμε τιμή για ραπανάκια
Αλλά για τις ντομάτες ξέρουμε τίποτα ; ?
Σε ντοκυμαντερ και με την αλικη την βουλιουκλακηΗ @Sandra Magic σε ποιες ταινίες έχει παίξει;
Στην σουγκαρ, στο εξωτερικό , και σύντομα σε κανονική ?Η @Sandra Magic σε ποιες ταινίες έχει παίξει;
ΓελάσαμεΣε ντοκυμαντερ και με την αλικη την βουλιουκλακη
εχει και περαση ο μαστοραςΓελάσαμε
Και ένα σύντομο ρολάκι στην Αριάνα παρακαλώ ?και σύντομα σε κανονική ?
Κοκοκο ραμολιμεντο... συνέχισε να γλυφεις τις πουτανες γιατί και εσύ πουτανα εισαι και κανε κοκοκο... αντε... μπαρμπα...εχει και περαση ο μαστορας
Ελα ρε... σοβαρα ??? Πόσα τους λαδωσες για την κανονικη ??? ΧαχαχχαχαχαχαΣτην σουγκαρ, στο εξωτερικό , και σύντομα σε κανονική ?
Λιγότερα από όσα λαδώνεις εσυ για να σε βαρανε με μαστίγια πάντως .Ελα ρε... σοβαρα ??? Πόσα τους λαδωσες για την κανονικη ??? Χαχαχχαχαχαχα
με τοση περαση που εχεις, με ποια γκομενα θα βγεις σημερα ?Κοκοκο ραμολιμεντο... συνέχισε να γλυφεις τις πουτανες γιατί και εσύ πουτανα εισαι και κανε κοκοκο... αντε... μπαρμπα...
Χαχχαχαχ σε πειραζω καταβαθος σαγαπωΛιγότερα από όσα λαδώνεις εσυ για να σε βαρανε με μαστίγια πάντως .
Ηξερα οτι Κλοσανε οι κοτες... μιλανε κιολας ??? Σου πα πως και που και κανεις την κοτα... συνεχισε να κάνεις την κοτα...με τοση περαση που εχεις, με ποια γκομενα θα βγεις σημερα ?
με την αριστερη η' τη δεξια παλαμη ?