ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.162
Σήμερα η μέρα έχει ως εξής
Και σε σένα φιλιά πολλά μωράκι
Εγω να δηλώσω άσε τον ιδιωτικό τομέα να δουλέψει....και το δημόσιο να τα πει από Δευτέρα ????Έχω να δηλώσω ότι είσαι αδυναμία του.... ολοφάνερο! ??
Ρς και μένα μου το έγραψε ο γιατρός χθες αυτό ?Σήμερα η μέρα έχει ως εξής
Άμα θέλουμε και Δευτέρα....Εγω να δηλώσω άσε τον ιδιωτικό τομέα να δουλέψει....και το δημόσιο να τα πει από Δευτέρα ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρς και μένα μου το έγραψε ο γιατρός χθες αυτό ?
Κλαιωωωωω.....Άμα θέλουμε και Δευτέρα....
ξεκιναω φαγωμαρα με τιμες,πεφτει ξυλο στα σχολια. σκαει Αριανα,πεταει φωτο κωλαρα...σταματανε ολα.Μάθαμε τιμή για ραπανάκια
Αλλά για τις ντομάτες ξέρουμε τίποτα ; ?
Ειρήνη υμινξεκιναω φαγωμαρα με τιμες,πεφτει ξυλο στα σχολια. σκαει Αριανα,πεταει φωτο κωλαρα...σταματανε ολα.
Μάλλον σε όλες μας τα ίδια χάπια γράφει ο γιατρός ?Εγω να δηλώσω άσε τον ιδιωτικό τομέα να δουλέψει....και το δημόσιο να τα πει από Δευτέρα ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρς και μένα μου το έγραψε ο γιατρός χθες αυτό ?
θα βαλω τον κωλο σου εικονισμα στον καθρεφτη του αυτοκινητου μου και καθε πρωι θα το φιλαω.Ειρήνη υμιν
Μόνο έτσι θα πορεύεσαι εις την ζωή τέκνο μου 10 πάτερ ημων τώρα και 3 μετάνοιες για να απαλύνει η ψυχούλα μαςθα βαλω τον κωλο σου εικονισμα στον καθρεφτη του αυτοκινητου μου και καθε πρωι θα το φιλαω.
γιατι μονο 200? γιατι δε το κανεις 450,σιγα για 250 ευρω παραπανω. αλλωστε οι περισσοτεροι στο bou ειμαστε εφοπλιστες και επιχειρηματιες.
σολωνος 5 ευρω1000 να το πας όχι 500... Μην είσαι χαζουλα... Ποσα χρονια θα περνάει η μπογιά σου ( δεν λέω είσαι πολύ μικρή ακόμα ) αλλά τώρα είναι η ευκαίρια να τα αρπάξεις χοντρα από τα κοροιδα... Μην την χασεις... Ξέρω εγώ κοροιδα ( πέρα από την πλάκα ) που θα διναν και 1000 για μια πορνοσταρ... οποτε βουυυρ σαντρουλα μην το καθυστερεις...
ΕυλογησονΜόνο έτσι θα πορεύεσαι εις την ζωή τέκνο μου 10 πάτερ ημων τώρα και 3 μετάνοιες για να απαλύνει η ψυχούλα μας
μωρη κωλαρα καυλαρα ??????Καλημερα......όμορφο σκ να έχουμε.....?
Σήμερα.διαθεσιμη από 4......
τραβασολωνος 5 ευρω
Λατίνα μου...Καλά μαμισια να το φας και να ναι ίσια ....Αντίο σας ......αποσυνδέομαι.....πάω να εργαστώ.....σκληρά και ερωτικά πάντα ....
Ευχαριστώ μωρο μ ❤❤Λατίνα μου...Καλά μαμισια να το φας και να ναι ίσια ....
Τώρα ηρέμησα. Για μια στιγμή που σε είδα χτες με βρακί ανησύχησα. Όλα Ο.Κ.Μάθαμε τιμή για ραπανάκια
Αλλά για τις ντομάτες ξέρουμε τίποτα ; ?
Για την ανάγκη της φωτογραφίας εννοείταιΤώρα ηρέμησα. Για μια στιγμή που σε είδα χτες με βρακί ανησύχησα. Όλα Ο.Κ.