Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
βανεσα τον μισο η ολον μεσα θες ???Λείπει η αμυγδαλιά και θέλω κάποιον να με ζεστάνει..Διαθεσιμη μέχρι αργα
Πόση καύλα κρύβει αυτό το κορμάκι...Λείπει η αμυγδαλιά και θέλω κάποιον να με ζεστάνει..Διαθεσιμη μέχρι αργα
Όλον μεσαα τον θέλω?Μισές δουλειές θα κάνουμε;;;?βανεσα τον μισο η ολον μεσα θες ???
Πρέπει να το δεις μόνος σου εσυ μωράκι μΠόση καύλα κρύβει αυτό το κορμάκι...
Ολον μεσα αλλα μετα τα παιδακια θα πεταχτουν στο στοματακι σου πουτανακι μου γλυκοΌλον μεσαα τον θέλω?Μισές δουλειές θα κάνουμε;;;?
Μαρεσει να παίζω με παιδακιαα???Ολον μεσα αλλα μετα τα παιδακια θα πεταχτουν στο στοματακι σου πουτανακι μου γλυκο
αααχχ καυλαμι κου... που τα θες πιο πολυ στο στομα στο μουτρακι σου το ομορφο η στις βυζαρες σου ???Μαρεσει να παίζω με παιδακιαα???
Θα το δω και θα το απολαύσω με τον δικό μου τρόπο...Όλον μεσαα τον θέλω?Μισές δουλειές θα κάνουμε;;;?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει να το δεις μόνος σου εσυ μωράκι μ
τώρα θα πρέπει να πάω τη τιμή 250 …
ααααχ γιολαντα καρχιααα ολο σε κοτερα εισαι... δεν σου αρεσουν τα τιμια μεροκαματιαρικα παιδια... να φανταστω οταν πηγαινεις σε κλαμπ εισαι η γνωστη καρχια με την πελφε που μοιραζει χυλοπιτες αβερτα... ???
Ψωμομενη κωλαρα για χουφτωμα για δαγκωμα για σκαμπιλια για ξεσκισμα και για πασαλισμα με χυσια.και ξανα απ την αρχη.
Την γλωσσα μου εκει αναμεσα στα ποδια σ θελω να βαλω....!!!!Λείπει η αμυγδαλιά και θέλω κάποιον να με ζεστάνει..Διαθεσιμη μέχρι αργα
Θα βάλω να ερωτευτούμε μαζί ❤για βαλτε καμια προσφορα για του αγιου βαλεντινου,στις 14 θελω να ερωτευθω παραφορα!
κοιτα να τα φτιαξουμε στο τελοςΘα βάλω να ερωτευτούμε μαζί ❤
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται ?❤κοιτα να τα φτιαξουμε στο τελος
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται ?❤