Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Τι βυζάρες έχει αυτή η @Αμυγδαλια Magic ???Εδώ με αμυγδαλιά γαμιομαστε στην δουλειά.. @Αμυγδαλια Magic ?
Τι βυζάρες έχει αυτή η @Αμυγδαλια Magic ???Εδώ με αμυγδαλιά γαμιομαστε στην δουλειά.. @Αμυγδαλια Magic ?
@Sofia_Magic η τάπα σου έχει μείνει ακόμα.στον αστ
Αυτη η κωλαρα χωραει τα παντα@Sofia_Magic η τάπα σου έχει μείνει ακόμα.στον κωλο μου .....
Πως σου πάει η τάπα - διαμάντι...???@Sofia_Magic η τάπα σου έχει μείνει ακόμα.στον κωλο μου .....
Έλα ρε σύ... Έχω φάει τον κόσμο στο πάτο σού είναι???@Sofia_Magic η τάπα σου έχει μείνει ακόμα.στον κωλο μου .....
Ναι σε περιμένω...έλα σπίτι να την πάρεις ?Έλα ρε σύ... Έχω φάει τον κόσμο στο πάτο σού είναι???
Τρελα λεμε!!!!!!Ναι σε περιμένω...έλα σπίτι να την πάρεις ?
Ωραια τρελα....καυλωτική?Τρελα λεμε!!!!!!
Μια κρέπα μπισκότο, σοκολάτα, μπανάνα ( οπωσδήποτε μπανάνα) και έρχομαι....Γιατί βλέπω έχεις όρεξη σήμερα εσύ ????Ναι σε περιμένω...έλα σπίτι να την πάρεις ?
Όσο δεν παει??Ωραια τρελα....καυλωτική?
Έγινε ?Μια κρέπα μπισκότο, σοκολάτα, μπανάνα ( οπωσδήποτε μπανάνα) και έρχομαι....Γιατί βλέπω έχεις όρεξη σήμερα εσύ ????
Ε σας βλέπω για ραντεβουΈγινε ?
Για καληνύχτα ξέρεις.
.θα σου γλειψω απαλά και αισθησιακά την κλειτοριίδα ...
Θέλω πρώτα ένα μασάζ με λάδι...θα το φέρω εγώ....Έχω δει τσόντα να ξεκινάει έτσι...Έγινε ?
Για καληνύχτα ξέρεις.
.θα σου γλειψω απαλά και αισθησιακά την κλειτοριίδα ...
παιχτη παρε γαλα με κουκις να κανεις και βουτεςΕ σας βλέπω για ραντεβου
Αλλά θα φέρετε και τη κρέπα μαζί
Να το βλέπω live
Δεν την δίνω την κρέπα..Ε σας βλέπω για ραντεβου
Αλλά θα φέρετε και τη κρέπα μαζί
Να το βλέπω live
Σοφακι ξέρω πολύ καλά τα σημεία σου ?Θέλω πρώτα ένα μασάζ με λάδι...θα το φέρω εγώ....Έχω δει τσόντα να ξεκινάει έτσι...
Κουκλάρα Ενταξει…πασοΔεν την δίνω την κρέπα..
Πάρε την Γιολάντα..
Αυτό έλειπε... τόσες μήνες σεξ να μην με είχες μάθει...Σοφακι ξέρω πολύ καλά τα σημεία σου ?
Ξέρω που και πως θα σε χαϊδέψω με το λάδι....
Τώρα Ναι μου αρέσεις ???Κουκλάρα Ενταξει…πασο
θα φέρω εγώ μια να υπάρχει!!??
Εσυ να δεις ποσοοοοΑυτό έλειπε... τόσες μήνες σεξ να μην με είχες μάθει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα Ναι μου αρέσεις ???
Φάτε τη κρεπουλα σας....εγώ θα σας γλύφω με μπόλικο σάλιοΕσυ να δεις ποσοοοο