Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Εντάξει θα σού κάνω ένα δώρο τότε...Γιατί με βλέπω να μην με αφήσεις να κοιμηθώ σήμερα ???κανενας δε βρηκε τον οροφο..
εδωσα αδιασειστα στοιχεια
Εντάξει θα σού κάνω ένα δώρο τότε...Γιατί με βλέπω να μην με αφήσεις να κοιμηθώ σήμερα ???κανενας δε βρηκε τον οροφο..
εδωσα αδιασειστα στοιχεια
Bill πάω κάθε μέρα σχεδόν....Αγαπητη @Sofia_Magic έχω δει πως έχεις πολλά βίντεο, από αυτό το ασανσερ, είναι καποιο συγκεκριμένο; ή γενικά είναι τα ίδια όλα.
τί δωρο ??Εντάξει θα σού κάνω ένα δώρο τότε...Γιατί με βλέπω να μην με αφήσεις να κοιμηθώ σήμερα ???
Δεν μπορώ να το πω δημόσια....ντρέπομαιτί δωρο ??
φοβου τους Δαναους και δωρα φεροντας....Δεν μπορώ να το πω δημόσια....ντρέπομαι
αχου το μωρεΔεν μπορώ να το πω δημόσια....ντρέπομαι
Μετά από ερευνά κατάλαβα τι είναι... Μέσα στην φαντασία αυτοί οι πελάτες, ένα ταξίδι και εκτός του στενού κέντρου της Αθήνας δεν είναι κακό, μια αλλαγή βρε αδερφέ, είναι ψεκάστε και κλπ, δώσε και λίγο Φαντασία . Υ.γ δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το μέρος.Bill πάω κάθε μέρα σχεδόν....
διαβασες τις κριτικες της ??Η Ντολόρες έχει παραδώσει τα όπλα λόγω ισχυρού ανταγωνισμού?
Εσύ θες να με κατακτήσεις....?φοβου τους Δαναους και δωρα φεροντας....
τί διεστραμμένο Δούρειο Ίππο ετοιμάζεις για να με κατακτήσεις ??
διαβασες τις κριτικες της ??
αυτη δουλευει τον κοσμο..
καλυτερα να γαμησεις τη Ντολορες απο τους αυθαιρετους...Μήπως ρε παιδί μου ήταν άτυχες στιγμές.....
Κρίμα ειναι ωραίο νιμου
το καστρο μου ειναι απορθητο..Εσύ θες να με κατακτήσεις....?
Εδώ είμαι ???το καστρο μου ειναι απορθητο..
η γυναικα που θα με κατακτησει πρεπει να ειναι Κυρια εξω και Πουτανα στο κρεβατι
Χαχαχαχα που την θυμήθηκεςκαλυτερα να γαμησεις τη Ντολορες απο τους αυθαιρετους...
Ατυχες στιγμες ειναι 1-2 στις 20..
Αυτη μονο "ατυχες" στιγμες εχει
Δεν δουλεύεις σήμερα? Σε βλέπω πολλά μηνυματα στέλνεις...Εδώ είμαι ???
για να σε δωΕδώ είμαι ???
Κάνουμε και διάλυμα βρε μωρό! Πάντα απαντάω...ιδικά όταν τους έχω γνωρίσει και έχω περάσει ωραία όπως με σένα! Όχι δεν την έχω δει ακόμα...Χαχαχαχα που την θυμήθηκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν δουλεύεις σήμερα? Σε βλέπω πολλά μηνυματα στέλνεις...
Τι λέει την γνώρισες την καινούργια;
Για να σε δώ ??για να σε δω
Κάτω από το παραθύρι σου,Τι λέτε πριν η μετά το σεξ είναι το βίντεο???
Να γλύφεις χωρίς σταματημό...Σε θέλω δίπλα μου για φωτο ❤❤