Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.227
Χαχαχαχαχαχαχα τι να κάνουμε δημόσιος υπάλληλος! Σαββατοκύριακο ρεπό...Ε βέβαια δημόσιο είσαι .....οι αδειούλεςι για πλάκα ???
Χαχαχαχαχαχαχα τι να κάνουμε δημόσιος υπάλληλος! Σαββατοκύριακο ρεπό...Ε βέβαια δημόσιο είσαι .....οι αδειούλεςι για πλάκα ???
με Π θα περπατας μετα..Δεν πειράζει...θα πάρω αναρρωτική άδεια....
Τέτοια θέλω τέτοια φετίχ μ μεγαλοΤέτοια γούστα θέλεις?
Στείλε μου πριν να μου το θυμισεις ?
5με Π θα περπατας μετα..
δε μας ειπες ομως σε τί οροφο πηγαινες
Ξέχασες να βάλεις και τις αργίες που δεν δουλεύεις ?Χαχαχαχαχαχαχα τι να κάνουμε δημόσιος υπάλληλος! Σαββατοκύριακο ρεπό...
Και το καλοκαίρι εξαφάνιση ???????Ξέχασες να βάλεις και τις αργίες που δεν δουλεύεις ?
Με το γυαλί με καυλώνεις περισσότερο αρρώστια μου ...εσύ !!!Μόνο εσύ θα έκανες τέτοιο σχόλιο ??
Ναι μωρό φοράω ενίοτε Όχι καθημερινά
Πρέπει να σχολιάσω την κύρια Μέλινα να της πω ένα γεια σας. Αυτά τα Καλτσάκια, είναι ιδιαιτερος σεξ γιατί από την απλότητα μας έρχεται η σεξι διάθεση μαςΚαλημέρα.
Ξύπνησα καβλωμενη.
Διαθέσιμη σήμερα ??
με παραδεχεσαι δλδ ??????
Α μωρό μου, το βρήκε αλλος πιο πριν...μη στεναχωριέσαι όμως και έτσι θα σού κάτσω ???με παραδεχεσαι δλδ ??????
οχι μονο βρηκα το πριν αλλα κ σε ποιο οροφο πηγαινες....
επρεπε να μου εχεις βγαλει το (μουνι)καπελο..
κανενας δε βρηκε τον οροφο..Α μωρό μου, το βρήκε αλλος πιο πριν...μη στεναχωριέσαι όμως και έτσι θα σού κάτσω ???
Αγαπητη @Sofia_Magic έχω δει πως έχεις πολλά βίντεο, από αυτό το ασανσερ, είναι καποιο συγκεκριμένο; ή γενικά είναι τα ίδια όλα.Α μωρό μου, το βρήκε αλλος πιο πριν...μη στεναχωριέσαι όμως και έτσι θα σού κάτσω ???
Εντάξει θα σού κάνω ένα δώρο τότε...Γιατί με βλέπω να μην με αφήσεις να κοιμηθώ σήμερα ???κανενας δε βρηκε τον οροφο..
εδωσα αδιασειστα στοιχεια
Bill πάω κάθε μέρα σχεδόν....Αγαπητη @Sofia_Magic έχω δει πως έχεις πολλά βίντεο, από αυτό το ασανσερ, είναι καποιο συγκεκριμένο; ή γενικά είναι τα ίδια όλα.
τί δωρο ??Εντάξει θα σού κάνω ένα δώρο τότε...Γιατί με βλέπω να μην με αφήσεις να κοιμηθώ σήμερα ???
Δεν μπορώ να το πω δημόσια....ντρέπομαιτί δωρο ??
φοβου τους Δαναους και δωρα φεροντας....Δεν μπορώ να το πω δημόσια....ντρέπομαι
αχου το μωρεΔεν μπορώ να το πω δημόσια....ντρέπομαι
Μετά από ερευνά κατάλαβα τι είναι... Μέσα στην φαντασία αυτοί οι πελάτες, ένα ταξίδι και εκτός του στενού κέντρου της Αθήνας δεν είναι κακό, μια αλλαγή βρε αδερφέ, είναι ψεκάστε και κλπ, δώσε και λίγο Φαντασία . Υ.γ δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το μέρος.Bill πάω κάθε μέρα σχεδόν....