Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.231
???? είσαι ο νικητής ?❤Πόσο άπειροι είστε
ΠΡΙΝ είναι γιατι το μαλλί ειναι στην τρίχα
???? είσαι ο νικητής ?❤Πόσο άπειροι είστε
ΠΡΙΝ είναι γιατι το μαλλί ειναι στην τρίχα
Θες ν' αγιάσεις και δεν σ' αφήνουν οι διαόλοι...Καλημερα - καλησπέρα!!
Πως είμαστε?
Πέμπτη διαθέσιμη από 4 ....περιορισμένες οι θέσεις ??
Πριν γιατί πας.στον 4ο ?Τι λέτε πριν η μετά το σεξ είναι το βίντεο???
Μες την καύλα το Σοφάκι. Γδύνεται από το ασανσέρΤι λέτε πριν η μετά το σεξ είναι το βίντεο???
Ο Χρυσός έλκει την γυναίκα και αδειάζει την τσέπη του άνδρα.Οντως...για να μας πουν τα κορίτσια τη γνώμη τους...
Diamonds ? are a girl's best friend...???
Facad'oro ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά...???
ή "φόρεσα τις Louboutin και τα έκανα πουταν"...???
Δεν κρατούνται στο φόρεμα ???Μες την καύλα το Σοφάκι. Γδύνεται από το ασανσέρ
Θέλω ν' απαγγείλω κι εγώ...Ο Χρυσός έλκει την γυναίκα και αδειάζει την τσέπη του άνδρα.
Μόνο εσύ θα έκανες τέτοιο σχόλιο ??@Γιολάντα Magic επειδή εγώ από τα πρώφανη κοιτώ τα πιο βαθιά.... Φόρας γυαλιά;
πριν ειναι γιατι το κουμπι ειναι πατημενο για 5ο ή 6ο οροφο.....Τι λέτε πριν η μετά το σεξ είναι το βίντεο???
Τέτοια γούστα θέλεις?Εγώ μωράκλα μου @Γιολάντα Magic σε θέλω με γυαλακι πάντως...
Αυτά θέλω!!! Έτσι!!! Οι φακοί είναι κακοί μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Αλλά το θέλω ΜΟΝΟ για μέναΜόνο εσύ θα έκανες τέτοιο σχόλιο ??
Ναι μωρό φοράω ενίοτε Όχι καθημερινά
Δεν φοράω φακούς ?Αυτά θέλω!!! Έτσι!!! Οι φακοί είναι κακοί μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Αλλά το θέλω ΜΟΝΟ για μένα
Ααα υπερμετρωπία; Θα σε πάω στους καλυτέρους, άλλα είναι νέος πλούσιος και κούκλος , θα φοβάμαι μην τον ερωτευτείς.Δεν φοράω φακούς ?
Δεν ερωτεύομαι μόνο καυλωνω εμένα και τους γύρω μου ?Ααα υπερμετρωπία; Θα σε πάω στους καλυτέρους, άλλα είναι νέος πλούσιος και κουλός, θα φοβάμαι μην τον ερωτευτείς.
Δεν πειράζει...θα πάρω αναρρωτική άδεια....πριν ειναι γιατι το κουμπι ειναι πατημενο για 5ο ή 6ο οροφο.....
ανεβαινεις για σεξ..
με μενα δε θα μπορεις μετα να κατεβεις ομως
Ε βέβαια δημόσιο είσαι .....οι αδειούλεςι για πλάκα ???Δεν πειράζει...θα πάρω αναρρωτική άδεια....
Μμμμ πρέπει να σου πω για μένα είμαι φτωχούλης, ασχημούλης, και αγραμματουλης.Δεν ερωτεύομαι μόνο καυλωνω εμένα και τους γύρω μου ?