Tasos08
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Αυτά θέλω!!! Έτσι!!! Οι φακοί είναι κακοί μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Αλλά το θέλω ΜΟΝΟ για μέναΜόνο εσύ θα έκανες τέτοιο σχόλιο ??
Ναι μωρό φοράω ενίοτε Όχι καθημερινά
Αυτά θέλω!!! Έτσι!!! Οι φακοί είναι κακοί μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Αλλά το θέλω ΜΟΝΟ για μέναΜόνο εσύ θα έκανες τέτοιο σχόλιο ??
Δεν φοράω φακούς ?Αυτά θέλω!!! Έτσι!!! Οι φακοί είναι κακοί μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Αλλά το θέλω ΜΟΝΟ για μένα
Ααα υπερμετρωπία; Θα σε πάω στους καλυτέρους, άλλα είναι νέος πλούσιος και κούκλος , θα φοβάμαι μην τον ερωτευτείς.Δεν φοράω φακούς ?
Δεν ερωτεύομαι μόνο καυλωνω εμένα και τους γύρω μου ?Ααα υπερμετρωπία; Θα σε πάω στους καλυτέρους, άλλα είναι νέος πλούσιος και κουλός, θα φοβάμαι μην τον ερωτευτείς.
Δεν πειράζει...θα πάρω αναρρωτική άδεια....πριν ειναι γιατι το κουμπι ειναι πατημενο για 5ο ή 6ο οροφο.....
ανεβαινεις για σεξ..
με μενα δε θα μπορεις μετα να κατεβεις ομως
Ε βέβαια δημόσιο είσαι .....οι αδειούλεςι για πλάκα ???Δεν πειράζει...θα πάρω αναρρωτική άδεια....
Μμμμ πρέπει να σου πω για μένα είμαι φτωχούλης, ασχημούλης, και αγραμματουλης.Δεν ερωτεύομαι μόνο καυλωνω εμένα και τους γύρω μου ?
Χαχαχαχαχαχαχα τι να κάνουμε δημόσιος υπάλληλος! Σαββατοκύριακο ρεπό...Ε βέβαια δημόσιο είσαι .....οι αδειούλεςι για πλάκα ???
με Π θα περπατας μετα..Δεν πειράζει...θα πάρω αναρρωτική άδεια....
Τέτοια θέλω τέτοια φετίχ μ μεγαλοΤέτοια γούστα θέλεις?
Στείλε μου πριν να μου το θυμισεις ?
5με Π θα περπατας μετα..
δε μας ειπες ομως σε τί οροφο πηγαινες
Ξέχασες να βάλεις και τις αργίες που δεν δουλεύεις ?Χαχαχαχαχαχαχα τι να κάνουμε δημόσιος υπάλληλος! Σαββατοκύριακο ρεπό...
Και το καλοκαίρι εξαφάνιση ???????Ξέχασες να βάλεις και τις αργίες που δεν δουλεύεις ?
Με το γυαλί με καυλώνεις περισσότερο αρρώστια μου ...εσύ !!!Μόνο εσύ θα έκανες τέτοιο σχόλιο ??
Πρέπει να σχολιάσω την κύρια Μέλινα να της πω ένα γεια σας. Αυτά τα Καλτσάκια, είναι ιδιαιτερος σεξ γιατί από την απλότητα μας έρχεται η σεξι διάθεση μαςΚαλημέρα.
Ξύπνησα καβλωμενη.
Διαθέσιμη σήμερα ??
με παραδεχεσαι δλδ ??????
Α μωρό μου, το βρήκε αλλος πιο πριν...μη στεναχωριέσαι όμως και έτσι θα σού κάτσω ???με παραδεχεσαι δλδ ??????
οχι μονο βρηκα το πριν αλλα κ σε ποιο οροφο πηγαινες....
επρεπε να μου εχεις βγαλει το (μουνι)καπελο..
κανενας δε βρηκε τον οροφο..Α μωρό μου, το βρήκε αλλος πιο πριν...μη στεναχωριέσαι όμως και έτσι θα σού κάτσω ???
Αγαπητη @Sofia_Magic έχω δει πως έχεις πολλά βίντεο, από αυτό το ασανσερ, είναι καποιο συγκεκριμένο; ή γενικά είναι τα ίδια όλα.Α μωρό μου, το βρήκε αλλος πιο πριν...μη στεναχωριέσαι όμως και έτσι θα σού κάτσω ???