Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.839
- Πόντοι
- 2.256
παει βδομαδα που εχω να ζητησω και εχουν αγριεψει!για παμε κωλουςΕσένα σου αφιερώνουν κώλους δεν έχεις να φοβασαι
παει βδομαδα που εχω να ζητησω και εχουν αγριεψει!για παμε κωλουςΕσένα σου αφιερώνουν κώλους δεν έχεις να φοβασαι
Αν δεν πιάσει και σε εσένα να βάλουμε τον @hornyasfuck να ζηταειπαει βδομαδα που εχω να ζητησω και εχουν αγριεψει!για παμε κωλους
Καλα κανεις καλο μουδεν θα με πετυχεις... δεν αλλαζω την αδυναμια μου, sorry
@despoinamagicmilf πέτυχε εμένα καυλιάρα χωρίς το εξάρτημα όμωςΚαλα κανεις καλο μου
Μμμμ..Αστερι μου μην μου τρελενοσαστε τα εχω σε βαλητσακι μαζι μου δεν τα φοραω απανο μου καλεεεεχαχαχα@despoinamagicmilf πέτυχε εμένα καυλιάρα χωρίς το εξάρτημα όμως
Πάντα οργανωμένη η δαναη μας …Let's play
Όλες στο Σπύρο αφιερώνετε κωλους μόνο …Γιατι μου κανετε παραπονακια Αστερακια μου γλυκαΣπιρο μου για σενα η κωλαρα μουΚαλο παρασκευω βραδο.
Το ακούω και εγώ αυτόΓιατί δεν μαζευόμαστε να κάνουμε ένα παρτάκι όλοι μαζί?
Τους τα εχω κανειΌλες στο Σπύρο αφιερώνετε κωλους μόνο …
Εντάξει δε είπα τπτ αλλά ένας και για μένα από οποιαδήποτε δε περισσεύει ;Τους τα εχω κανει
Είναι μπαγασας αυτός και τις ψήνει ,πρέπει μάλλον να ενημερώσουμε τα κορίτσια και εμείς από κωλο βγήκαμεΌλες στο Σπύρο αφιερώνετε κωλους μόνο …
Άμα πει και αυτός Σπύρος τρέξτε χωριανοίΤώρα θα ανεβάσει και ο οδηγός τον κωλο του,μη γκρινιάζετε.
Πολυ καλη ειδεα αυτη..Γιατί δεν μαζευόμαστε να κάνουμε ένα παρτάκι όλοι μαζί?
Εγώ δεν το λέω για πλάκαΠολυ καλη ειδεα αυτη..
Ενα παρτι με ουζα...
Χαχαχα
Πριτς!!με τοσα στραπον θα κατσω σπιτι!Πολυ καλη ειδεα αυτη..
Ενα παρτι με ουζα...
Χαχαχα
Εσενα σε θελω πρωτος..Πριτς!!με τοσα στραπον θα κατσω σπιτι!π