Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.031
Θες να βγάλω τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΜΟΎ? λεγε...Πρεπει να παιζει πολυ ξυλο στο δωματιο
Θες να βγάλω τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΜΟΎ? λεγε...Πρεπει να παιζει πολυ ξυλο στο δωματιο
Βγαλτο!εδω γαμουμε κ δερνουμε!δεν παιζουμεΘες να βγάλω τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΜΟΎ? λεγε...
Εσύ ότι και να βγάλεις καύλα είσαιΘες να βγάλω τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΜΟΎ? λεγε...
Θες να βγάλω τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΜΟΎ? λεγε...
Ποτε δεν ξερεις Σπυρο μου.Πρεπει να παιζει πολυ ξυλο στο δωματιο
Βγατλτο μωρο μου εσυ
με την μασκα τοσο ομορφη , ομορφη. !!!καλημερα Αστερακια μου απο σημερα μαζι σας Διαθεσιμη απο 20.0μ.Με 2 το βραδυ το Δεσποινακη σας περιμενω Δυνατους παιχτες και σημερα
τοιχο , τοιχο ....Προσοχη παιδια τα στραπον βγηκαν παγανιά.
Αγαπες μου μην φοβοσαστε το Δεσποινακι ξερει που το χρισημοπιη και εκει που θελουν.Προσοχη παιδια τα στραπον βγηκαν παγανιά.
Η Δανάη όταν σου φτιάχνει καφε αντί να σου φέρει κανα μπισκότο για συνοδευτικό,σου τραβάει στραπονιασμα. Όχι Δανάη καφε δε θελω,βαλε κανα χυμό καλύτερα.Απόλαυση μαζί με το καφεδάκι σου ......
Call at Magic Girls
Φαντασου αν της πεις οτι δε κανει καλο καφε.τρεχοντας θα φευγεις.Η Δανάη όταν σου φτιάχνει καφε αντί να σου φέρει κανα μπισκότο για συνοδευτικό,σου τραβάει στραπονιασμα. Όχι Δανάη καφε δε θελω,βαλε κανα χυμό καλύτερα.
Και οπου σε πετυχω...τοιχο , τοιχο ....
Στραπον καρφωμένο σε κεφαλιΦαντασου αν της πεις οτι δε κανει καλο καφε.τρεχοντας θα φευγεις.
Το κούμπωσες για την ξανθιά να πάρεις κωλο???καλημερα Αστερακια μου απο σημερα μαζι σας Διαθεσιμη απο 20.0μ.Με 2 το βραδυ το Δεσποινακη σας περιμενω Δυνατους παιχτες και σημερα
δεν θα με πετυχεις... δεν αλλαζω την αδυναμια μου, sorryΚαι οπου σε πετυχω...
Χαχαχα μονο αγαπηΑστερακι μου γλυκο.
Εσένα σου αφιερώνουν κώλους δεν έχεις να φοβασαιηρεμησε η κατασταση κοριτσιια η' θα παμε ακλαυτοι