Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.839
- Πόντοι
- 2.256
Αρρωστουλα σήμερα..αναγκαστικά την βρίσκω μόνη μου
Σε ευχαριστω πολυ ευγενικε μου Βασιλια Και πηστευω πως και τα ματακια σου ειναι ομορφα και τα αλλα σου χαρισματαEντάξει πριγκηπέσσα μου. Αλλά δεν έχω όμορφα μάτια.Αλλού είναι η χάρη μου!!!
Μας αρρώστησες και εμάς ρε καβλα
ου μαρή μπισμπικω
Ζαργάνα μου μέσα στο αθερινόδιχτο σου....Τι κάνουν τα μωρά μου? Βυζο_λατρεις! Λόγο ( περίοδο) δεν θα δουλεύω αυτήν την εβδομάδα, από την επόμενη μαζί! Φιλιά πολλά και παντού
κορμαρα μου!!Τι κάνουν τα μωρά μου? Βυζο_λατρεις! Λόγο ( περίοδο) δεν θα δουλεύω αυτήν την εβδομάδα, από την επόμενη μαζί! Φιλιά πολλά και παντού
Μωρο μου γλυκο εισαι θεαααα..Τι κάνουν τα μωρά μου? Βυζο_λατρεις! Λόγο ( περίοδο) δεν θα δουλεύω αυτήν την εβδομάδα, από την επόμενη μαζί! Φιλιά πολλά και παντού
Σε ένα από τα ραντεβού που θα θέλουν Κωλο, θα κάτσεις στα 4 να το τρως, θα παίζεις το μου@@ κι σου και θα με σκέφτεσαι... το θέλω άγριο όμως μωρό μουΜωρο μου γλυκο εισαι θεαααα..
Αυτη την εβδομαδα εχεις εσυ την αλλη θα εχω εγω..
Για αυτο θα τρεχω εγω για σενα αυτη την εβδομαδα και την αλλη εσυ μωρο μου για μεναφιλακια μωρακι μου ομορφο
ωωω τι σου ειπε!!Σε ένα από τα ραντεβού που θα θέλουν Κωλο, θα κάτσεις στα 4 να το τρως, θα παίζεις το μου@@ κι σου και θα με σκέφτεσαι... το θέλω άγριο όμως μωρό μου
Πω ρε φιλε.... Κ να θες να αγιασεις (ναι σιγα απο αυτους ειμαστε) ? Αλλα ξαναλεω κ να θες δεν σε αφηνουν.... Εδω κοιτα τωρα!!!Επιστρέφω στις 22.00
Για πολυ γλυψιμο εκει αναμεσα στα ποδια σου...!!Επιστρέφω στις 22.00
Τι καύλαΕπιστρέφω στις 22.00
Να παρεις το σκυλο σου κ να κανεις βολτα στο παρκοΠω ρε φιλε.... Κ να θες να αγιασεις (ναι σιγα απο αυτους ειμαστε) ? Αλλα ξαναλεω κ να θες δεν σε αφηνουν.... Εδω κοιτα τωρα!!
Χαχαχαχαχ αν ειχα γιατι οχι Απο του καλυτερους τροπους προσεγγισης γενικως!!! Ψεμματα???Να παρεις το σκυλο σου κ να κανεις βολτα στο παρκο
Παρε ενα λουτρινο!δεν θα παρει χαμπαρι κανεις τιποτα!ολοι το βρακακι θα βλεπουν!Χαχαχαχαχ αν ειχα γιατι οχι Απο του καλυτερους τροπους προσεγγισης γενικως!!! Ψεμματα???