Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 10.165
- Πόντοι
- 6.236
Καυλα μουΕτσι ακριβως αστερι μου
Καυλα μουΕτσι ακριβως αστερι μου
Επίτηδες το κάνεις έτσι;;;Βρεεεεεε Σαταναδες πχιααααααα
Καλό μήνα....διαθέσιμη σήμερα από τις 15:00 καλημέρα κ καλό μήνα μωράκια
Καλο μηνα χορνυ μας!σημερα θα ειμαι κυριος μονο για παρτη σου!Καλησπέρα! Καλό μήνα σέ ὅλους, ἀλλά εἰδικά στὰ κορίτσια τοῦ Μάγου
Καλημέρα αστέριΚαλο βραδυ Αστερακια μου να μου εχετε.Με μια ομορφη εβδομαδα που εχρετε και με τρελη καυλα σε ολους μας. Διαθεσιμη και αυριο απο 18μ.μ
Θα ερχόμουν γιατί είμαι και μεγάλος γαμήκουλας αλλά είμαι ερωτευμένος με την φίλη σου....Αγαπες μου καλη εβδομαδα να εχουμε.
Ερωτα μου Σοφια μου μωρο μου καλημερα και καλη εβδομαδα χαρα μου σου ευχομαιΘελω δυνατους παιχτες σημερα Αστερακια μου γλυκα για να ξεκοινηση η εβδομαδα μας δυνατα.
Διαθεσιμη απο της 18μ.μ
Καλο αστερακι μου δεν εχω θεμα καλε και εγω ειμαι ερωτευμενη με το μωρο μουΤην αγαπωΘα ερχόμουν γιατί είμαι και μεγάλος γαμήκουλας αλλά είμαι ερωτευμένος με την φίλη σου....
Θα ερχόμουν γιατί είμαι και μεγάλος γαμήκουλας αλλά είμαι ερωτευμένος με την φίλη σου....
Ε δεν θα τα χαλάσουμε σε λεπτομέρειες...όλους θα μας βολέψει η Σοφάρα...Καλο αστερακι μου δεν εχω θεμα καλε και εγω ειμαι ερωτευμενη με το μωρο μουΤην αγαπω
Ετσι Ακριβως αγορι ολοι η καλη χωρανε.Και το μωρο μου που την ξερω 6 χρονια και παιζουμε πολυ Ερωτικα ξερεις εσυ μπωρεις να φανταστη ειναι καυλιαρα μου.Ε δεν θα τα χαλάσουμε σε λεπτομέρειες...όλους θα μας βολέψει η Σοφάρα...
Για φαγωμα εισαιδιαθέσιμη σήμερα από τις 15:00 καλημέρα κ καλό μήνα μωράκια
Ναι…Για φαγωμα εισαι
Καλό μήνα χορνυ...εγώ πάλι θα κρατήσω το ίδιο μοτίβο.. και θα πω...Καλησπέρα! Καλό μήνα σέ ὅλους, ἀλλά εἰδικά στὰ κορίτσια τοῦ Μάγου
Mας πόνεσαν τα μάτια με την ορθογραφία σου. Γκούγκλαρε τις λέξεις να δεις πως γράφονται!!!Ετσι Ακριβως αγορι ολοι η καλη χωρανε.Και το μωρο μου που την ξερω 6 χρονια και παιζουμε πολυ Ερωτικα ξερεις εσυ μπωρεις να φανταστη ειναι καυλιαρα μου.
Φυσικα εγω και παρα πολη που την θελετε αλλα την να κανω η γυναικα περιμενω και εγω στη σηρα μου για την θεαααα μου