SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.023
- Πόντοι
- 5.396
Θα κάνεις ακροβατικά?Θέλεις να σταματήσω να είμαι βαρετός;
Θα κάνεις ακροβατικά?Θέλεις να σταματήσω να είμαι βαρετός;
Όχι δεν θα χρειαστεί. Έχω άλλους τρόπους. Εκείνη ξέρει…Θα κάνεις ακροβατικά?
Μωρε τι να παραγγείλω να φαω? Τρώνε sushi τα ρομπότ?Θα κάνεις ακροβατικά?
Είσαι όντως βαρετός ρε φίλε, καληνύχτα και από εμένα...Τέλος παραδίνομαι..βγήκα νοκ άουτ.. Καλό βράδυ έχουμε κ γυναίκα στο κρεβάτι μας περιμενει
Να σου στείλω εκεί που σου στέλνω να πάρεις μια ιδέα;Μωρε τι να παραγγείλω να φαω? Τρώνε sushi τα ρομπότ?
ΕμμονικοςΕίσαι όντως βαρετός ρε φίλε, καληνύχτα και από εμένα...
Ας του πει κάποιος πως παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσιΕμμονικος
Δεν παρακαλώ ποτέ κανέναν φωστήρες μουΑς του πει κάποιος πως παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι
φερε μια καρμποναρα οπως θα ερθεις και για εμενα!Μωρε τι να παραγγείλω να φαω? Τρώνε sushi τα ρομπότ?
Και τα παίζω και τα πρηζωπαντως η Σοφια ξερει και ζογκλερικα,της ειπα να μου παιξει τα μπαλακια και τα επαιξε με μεγαλη μαεστρια
Αστην μωρέ.... Και σε εμένα τα ίδια κάνει, αρνούμαι να την δω και μου τα έχει ζαλίσειΣαν αγάμητη γκόμενά που έφαγε χυλοπιττα
πρηξιμο δε θυμαμαι! αμα εχεις προσθεσει κατι καινουριο στο προγραμμα σου,που πρηζει τ'αρχιδια και δεν μου το εχεις κανει...Και τα παίζω και τα πρηζω
Τα σώβρακα τα κράτησα! Ολα σε θυμίζουν....πρηξιμο δε θυμαμαι! αμα εχεις προσθεσει κατι καινουριο στο προγραμμα σου,που πρηζει τ'αρχιδια και δεν μου το εχεις κανει...
τοτε η σχεση μας εχει φτασει σε τελμα,να μου στειλεις τα πραματα μου παρακαλω,την οδοντοβουρτσα και τα σωβρακα.
Ενταξει...Αντιο ΣοφιαΤα σώβρακα τα κράτησα! Ολα σε θυμίζουν....
Δεν παίζει γενικά κανένα ντουο στο γραφείο αυτη την περίοδο. Έχουν κοπεί.Βίκυ παίζει με Τζένη σε ντούο;