magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.424
Σήμερα η Αρίανα μέχρι τι ώρα;Μπορειτε να παρετε να την κλείσεις σημερα
Θα έκανε δύο ραντεβού και είχανε κλειστή τώρα μου το είπαν και σε μέναΠάντως μαγε να ξέρεις κι μένα 4-5 φορές μου ρίχνεις άκυρο και μετά εδώ τις δηλώνεις διαθέσιμες... νομίζω ότι για κάποιες κοπέλες απλά ψάχνουν πολύωρα ραντεβού... και σήμερα λες διαθέσιμη Βίκυ σου στέλνω και αμέσως άκυρο...
Πάντως μαγε να ξέρεις κι μένα 4-5 φορές μου ρίχνεις άκυρο και μετά εδώ τις δηλώνεις διαθέσιμες... νομίζω ότι για κάποιες κοπέλες απλά ψάχνουν πολύωρα ραντεβού... και σήμερα λες διαθέσιμη Βίκυ σου στέλνω και αμέσως άκυρο...
Ενω την Αριανα ε? Μας παρακαλανε να κλεισουμε μαζι της κ εμεις δεν θελουμε!!!!!Δύσκολα τη βρίσκεις τη Βίκυ…
Όταν είσαι κομπλεξικός παρεξηγήσαι με όλα και κάνεις θέματα από το πουθενάΑκριβώς αυτό !
Γράφω την προσωπική μου άποψη , δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις κάνει τόσο θέμα από την στιγμή κιόλας που σου εχω κάνει μια πολύ κολακευτική κριτική!
Αλήθεια σκέφτομαι που να είχα γράψει και τίποτα αρνητικό για σένα , θα είχα φάει τακούνια στο κεφάλι !
Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει και το δικό μας πρόγραμμα να συμβαδίζει. Για να δούμε την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσουμε αμέσως αν θα είμαστε "τυχεροί".Μπορειτε να παρετε να την κλείσεις σημερα
Ουφ..... Ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι σου πέφτουν λίγα τα 7 ποντάκια μουΣυμφωνώ 100% σε αυτό
Κανένας δεν έχει 7 πόντους στο μπουρδελα...Όλοι πάνω από 18 ...Ουφ..... Ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι σου πέφτουν λίγα τα 7 ποντάκια μου
Την επόμενη φορά θα φέρω μεζούρα, δεν το ανέχομαι να με βάζεις στο ίδιο σακί με τους +18Κανένας δεν έχει 7 πόντους στο μπουρδελα...Όλοι πάνω από 18 ...
Μετα από τόσα χρόνια γνωριμίας, δεν σε βάζω σίγουραΤην επόμενη φορά θα φέρω μεζούρα, δεν το ανέχομαι να με βάζεις στο ίδιο σακί με τους +18
Τόσα χρόνια γνωριμίας αλλά ακόμα δεν μου έχεις κάτσει...Μετα από τόσα χρόνια γνωριμίας, δεν σε βάζω σίγουρα
Σε ποιον έκατσα? Λες να έκανα λάθος? Oxi re tu putiΤόσα χρόνια γνωριμίας αλλά ακόμα δεν μου έχεις κάτσει...
πλουσιοι με κοιλιακους ξεχασεςΚανένας δεν έχει 7 πόντους στο μπουρδελα...Όλοι πάνω από 18 ...
Δεν θυμάμαι κάτι, μάλλον πρέπει να μου ξανακάτσεις σύντομα γιατί κάτι θέλει να σου πει ο ΦρίξοςΣε ποιον έκατσα? Λες να έκανα λάθος? Oxi re tu puti
Μη κάνεις τέτοιες δηλώσεις! Θα πεταχτεί κανένα κουνούπι...Δεν θυμάμαι κάτι, μάλλον πρέπει να μου ξανακάτσεις σύντομα γιατί κάτι θέλει να σου πει ο Φρίξος
Έχω βάλει φιδάκι....Μη κάνεις τέτοιες δηλώσεις! Θα πεταχτεί κανένα κουνούπι...
Ποτέ δεν κάνεις λάθος εσύ...Σε ποιον έκατσα? Λες να έκανα λάθος? Oxi re tu puti