magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 50.045
Φίλε δεν γνωριζόμαστε αλλά γνωρίζω αρκετά καλά την Σοφία για να ξέρω πως δεν είναι όπως τα λες τα πράγματα, είναι εξαιρετικό κορίτσι που προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη της με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα αν μπερδεύουμε την δουλειά με τα αισθήματα (υποθετικά μιλάω) το πρόβλημα δεν είναι της Σοφίας ή της κάθε Σοφίας. Όπως είπε και το κορίτσι πιο πρίν, έχει και προσωπική ζωή.@Eros82 Ναι η @Sofia_Magic είναι υπόδειγμα για το πως να είσαι ρομπότ και να μην νιώθεις τίποτα. Ένας σωστός Εξολοθρευτής. Τέτοιο παράδειγμα πρέπει να είναι για κάθε κοπέλα…
Μάλλον δεν την ξέρεις και τόσο καλά. Αρχικά δεν είναι κορίτσι. Απέχει πολύ από αυτό το στάδιο. Επίσης εδώ δεν υπάρχουν αισθήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι.Φίλε δεν γνωριζόμαστε αλλά γνωρίζω αρκετά καλά την Σοφία για να ξέρω πως δεν είναι όπως τα λες τα πράγματα, είναι εξαιρετικό κορίτσι που προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη της με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα αν μπερδεύουμε την δουλειά με τα αισθήματα (υποθετικά μιλάω) το πρόβλημα δεν είναι της Σοφίας ή της κάθε Σοφίας. Όπως είπε και το κορίτσι πιο πρίν, έχει και προσωπική ζωή.
Πόσες φορές ειδες τη Σοφια;Μάλλον δεν την ξέρεις και τόσο καλά. Αρχικά δεν είναι κορίτσι. Απέχει πολύ από αυτό το στάδιο. Επίσης εδώ δεν υπάρχουν αισθήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι.
Έχει σημασία;Πόσες φορές ειδες τη Σοφια;
Άνθρωποι είμαστε, το 99,5% εχει θετική άποψη. Μην τα μηδενίζεις όλα.Έχει σημασία;
Τεράστια, γιατί αν την έχεις συναντήσει μια φορά και περιμένεις να σου συμπεριφέρεται σαν φίλη (αφού δεν πρόκειται για συναισθήματα όπως είπες) μάλλον απέχεις πολύ. Μην μπερδεύεστε μάγκες, το κορμί της και τις υπηρεσίες της νοικιάζει το κορίτσι (επιμένω στον χαρακτηρισμό) όχι την καρδιά της ή τον εκτός εργασίας χρόνο τηςΈχει σημασία;
Εγώ ανήκω στο υπόλοιπο ποσοστόΆνθρωποι είμαστε, το 99,5% εχει θετική άποψη. Μην τα μηδενίζεις όλα.
Ναι μια ήτανΤεράστια, γιατί αν την έχεις συναντήσει μια φορά και π
Οκ φίλε μου. Δημοκρατία και πλουραλισμο έχουμε , εσύ επιλέγεις κοπέλα που θέλεις.Εγώ ανήκω στο υπόλοιπο ποσοστό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι μια ήταν
Άνθρωποι είμαστε, το 99,5% εχει θετική άποψη. Μην τα μηδενίζεις όλα.
Μην χαλας το μελάνι ! Είναι πιο βαρετός και από την ίδια την βαρεμάρα! Έχει μπερδέψει το μπουρδελα με internet cafeΤεράστια, γιατί αν την έχεις συναντήσει μια φορά και π
Τον κερνω καφε αν θελειΜην χαλας το μελάνι ! Είναι πιο βαρετός και από την ίδια την βαρεμάρα! Έχει μπερδέψει το μπουρδελα με internet cafe
Μιλάς εσύ που έχεις μπερδέψει τον δικέφαλο με το κατακέφαλο!Μην χαλας το μελάνι ! Είναι πιο βαρετός και από την ίδια την βαρεμάρα! Έχει μπερδέψει το μπουρδελα με internet cafe
Έλα να πιούμε καφέ να μάθεις και δυο πράγματα για την προστατευόμενη σουΤον κερνω καφε αν θελει
Δεν μπορώ ρε μωρό.... Να τα πει για κάποια που αποδεδειγμένα είναι αντιεπαγγελματίας να το καταλάβω, αλλά για σένα?Μην χαλας το μελάνι ! Είναι πιο βαρετός και από την ίδια την βαρεμάρα! Έχει μπερδέψει το μπουρδελα με internet cafe
Γαλατακι και ύπνο...Τον κερνω καφε αν θελει
Σε επισκεύασαν στο εργοστάσιο ή ακόμα;Γαλατακι και ύπνο...
Αδιάφορο ας χτυπιέται...Δεν μπορώ ρε μωρό.... Να τα πει για κάποια που αποδεδειγμένα είναι αντιεπαγγελματίας να το καταλάβω, αλλά για σένα?
Θέλεις να σου δώσω σημασία αλλά είσαι βαρετόςΣε επισκεύασαν στο εργοστάσιο ή ακόμα;
Είσαι ακόμα κρυωμένη;Αδιάφορο ας χτυπιέται...
Θέλεις να σταματήσω να είμαι βαρετός;Αδιάφορο ας χτυπιέται...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλεις να σου δώσω σημασία αλλά είσαι βαρετός
Χυλόπιτα τρως φίλε, πήγαινε αλλού..Θέλεις να σταματήσω να είμαι βαρετός;
Χυλόπιτα από ρομπότ μόνο ο ΑρναούτογλουΧυλόπιτα τρως φίλε, πήγαινε αλλού..