Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.718
- Πόντοι
- 2.596
Ναι όντωςΕρώτηση κρίσεως! Αρνούμαι να απαντήσω!
Δεν γίνονται αυτά...
Ναι όντωςΕρώτηση κρίσεως! Αρνούμαι να απαντήσω!
Καλησπέρα με μια σκέψη…
η μονη σκουληκοτρυπα που θες να σε ρουφηξει και να μην βγεις ποτε!!Όλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
Αυτή δεν σου δίνει και τρως ???? ...εγώ στη θέση σου θα την ασφάλιζαΌλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
Και δεν είναι ούτε τα μισά .Όλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
Θέλησα να απολαυσω και εγω τα μυστήρια της Αριανα(ς) αλλά μου ειπαν πως σήμερα δεν εργάζεται και γενικά δεν εχει σταθερές μέρες. Τζόκερ δλδ. Πως μπορώ να την πετύχω μύστες μου;;
Παίξε τζόκερ πιο εύκολα θα σου κάτσειΘέλησα να απολαυσω και εγω τα μυστήρια της Αριανα(ς) αλλά μου ειπαν πως σήμερα δεν εργάζεται και γενικά δεν εχει σταθερές μέρες. Τζόκερ δλδ. Πως μπορώ να την πετύχω μύστες μου;;
Υπαρχουν φιλε μου. Χρονος δεν υπαρχει.Υπομονή και επιμονή.
Απεργία πείνας..Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
τα πάντα για την κωλοτρυπίδα γίνονται...Όλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
να μην ακούω μαλακίες...Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
Ναι... Διαδήλωση!Όλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
Εγω σαν καινουριο μελος θα ηθελα να ρωτησω τα αξιοτιμα μελη του νηματος(εκπτωσακηδες και μη) και το γραφειο φυσικα αν θα πρεπει καποιος για να κλεισει ραντεβου με την Αριανα , να ειναι πελατης του γραφειου(να σημειωσω οτι δεν εχω ποτέ παρει αλλη κοπελα απο το γραφειο) και να εχει παρει καποιες αλλες κοπελες πρωτυτερα.
Γιατι οσες φορες και να καλεσα (και δεν ηταν λιγες)ειτε για ραντεβου αυθημερον ειτε για καποιες μερες αργοτερα δεν μου την εδωσαν ποτέ ελευθερη.
15 φορες εχω παρει...απο το καλοκαιρι και μετα.......δεν ειμαι πελατης τους και δεν με ενδιαφερει αλλη κοπελα........δεν μου την εδωσαν ποτε διαθεσιμη....γι αυτο ρωτησα.......Όχι δε νομίζω.
Η πρώτη μου επαφή με το γραφείο ήταν με το αξεπέραστο δίδυμο Αριάνα-Φραντζέσκα.
Δηλαδή δεν ήμουν πελάτης τους μέχρι που τις έκλεισα πακέτο. Από τότε με έχουν εξυπηρετήσει πολλές φορές.
Η Αριάνα από όσο γνωρίζω, ήταν για λίγο εκτός. Εσένα σου έλεγαν ότι δεν είναι διαθέσιμη;
Φραντζέσκα, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
μου προτεινανε την βανεσσα,την βαλερια και καποιες αλλες (βασει κριτικων) μετριες........και φυσικα τους ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι....ισως να την εχουν για κραχτη ή για τους μονιμους πελατες και στους υπολοιπους να πασαρουν τις ψοφιες......τι αλλο να πω;Όχι δε νομίζω.
Η πρώτη μου επαφή με το γραφείο ήταν με το αξεπέραστο δίδυμο Αριάνα-Φραντζέσκα.
Δηλαδή δεν ήμουν πελάτης τους μέχρι που τις έκλεισα πακέτο. Από τότε με έχουν εξυπηρετήσει πολλές φορές.
Η Αριάνα από όσο γνωρίζω, ήταν για λίγο εκτός. Εσένα σου έλεγαν ότι δεν είναι διαθέσιμη;
Φραντζέσκα, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
Τι το ήθελες το ψοφιες και εσύ μυστη. Πάλι χαλασμός να γίνει;; Από ότι έχω καταλάβει δεν παίζει κάτι τέτοιο με την αριανα δηλαδή να πηγαίνει με μόνιμους πελάτες. Αλλά δεν δουλεύει συχνά. Όταν είχα πάει και εγώ με αριανα ήμουν νέος για το γραφείο. @ariana.magic είσαι έρωτας λέμεμου προτεινανε την βανεσσα,την βαλερια και καποιες αλλες (βασει κριτικων) μετριες........και φυσικα τους ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι....ισως να την εχουν για κραχτη ή για τους μονιμους πελατες και στους υπολοιπους να πασαρουν τις ψοφιες......τι αλλο να πω;