Όλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
Για τετοια κωλοτρυπιδα μεχρι θερμο επεισοδιο μπορει να ξεκινησει!
Όλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
Πώς θα ξυπνάω εγω?Δεν θα σου ξανα στειλω dick pic και εγω!!
αντε με καταφερες παλι!αλλα δεν θα ειναι μετα απο κρυο ντουζ!Πώς θα ξυπνάω εγω?
Το κρύο ντους της Γιολάντα?αντε με καταφερες παλι!αλλα δεν θα ειναι μετα απο κρυο ντουζ!
αυτο ειναι σκοτζεζικο ντουζ!οι δεκα ποντοι εγιναν τρεις!Το κρύο ντους της Γιολάντα?
...και σκεψου να καταφερναμε να την χαρουμε κιολας!!!Όλο αυτό για την κωλοτρυπιδα μου;
αεκκαλα ρε,τοσο μαλακας εισαι,οπως και καποιοι αλλοι,ωστε να δινεται συμβουλες στα κοριτσια το τι θα κανουν και πως?τι ειστε ρε?τι θελετε να πετυχετε με οσες τετοιες μαλακιες γραφετε?σου ζητησε η αριανα τωρα συγκεκριμενα την γνωμη σου και την συμβουλη σου ,επι του θεματος γαμησι απο τον κωλο?αν στο ζητησε ,παο πασο.
Μονο ΑΕΚ ρε μουνια
όχι ακριβώς φίλε, αεκ πασοΜονο ΑΕΚ ρε μουνια
Δεν είπα κάτι για τους τραυματισμούς από πρωκτικο σεξ ούτε για κάποιον που μπορεί να κολλήσει αφροδίσια νοσήματα αν κάνει χωρίς προφυλακτικό, Αλλά να λές αυτό που λένε οι μαμάδες στις κόρες τους μην κάνετε πρωκτικό σεξ γιατί θα έχετε ακράτεια δεν ισχύει. Τα γεγονότα αυτά δείχνουν δεν θα υπήρχαν ούτε μεγάλες σε ηλικία ιερόδουλες, ούτε πορνοστάρ σε μεγάλη ηλικία γιατί θα κυκλοφορούσαν με babylinoΟι επιστημονικές έρευνες δεν έχουν εξ αρχής σκοπό να φοβίσουν κανένα ... παρατηρείται ένα φαινόμενο εν προκειμένω γυναίκες που απευθύνονταν σε χειρουργούς εξαιτίας τραυματισμών κλπ και με αφορμή αυτό εξέτασαν τι το προκαλεί και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως σχετίζεται με το πρωκτικό σεξ ...μάλιστα στο άρθρο αναφέρει πως οι χειρουργοί που εξέτασαν αυτά τα περιστατικά ενθάρρυναν άλλες ειδικότητες να μιλήσουν για αυτό .......όσο για το επιχείρημα με τις πορνοστάρ ουκ ολίγες έχουν αναφέρει στην Ευρώπη τραυματισμούς αιμορραγίες κλπ μετά από γύρισμα σε συγκεκριμένο στούντιο που ειδικεύεται στις " πρωκτοσκοπησεις" .....τέλος πάντων ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τρύπα του την διαθέτει όπως επιθυμεί....ΑΛΛΑ μην φτάσουμε και στο άλλο σημείο να αρνουμαστε μια επιστημονική πραγματικότητα επειδή έχουμε συμφέρον
ειδα ΑΕΚ και αναστατωθηκα!όχι ακριβώς φίλε, αεκ πασο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είναι μπερδεμένη κατάσταση.
ρωτα φρανκι
κι εγώ είδα παο και αναστατώθηκα αλλά μετά είδα και πασο και μπερδεύτηκαειδα ΑΕΚ και αναστατωθηκα!
Ασ συνεχισουμε με κωλους!κι εγώ είδα παο και αναστατώθηκα αλλά μετά είδα και πασο και μπερδεύτηκα
το έριξα λοιπόν στην αεκ.
γάματα, μυστηριο το μπου...
ειδα ΑΕΚ και αναστατωθηκα!
...Αναγεννηση Καρδιτσας γατακια, "ΑΣΑ-3, ντιπ μυαλο" που ελεγε κ ενας συναγωνιστης Αυστριακος παλιοτερα!
Κατάθλιψη μόνοΤι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
άσε τα αστεία και βάλε πάλι καμια προσφορά τα ζευγάρια εσύ...Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
Αν ηταν για λογους υγειας καλα θα εκανες!Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..