ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.285
Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
Εδώ σας θέλω..
ειδα ΑΕΚ και αναστατωθηκα!
...Αναγεννηση Καρδιτσας γατακια, "ΑΣΑ-3, ντιπ μυαλο" που ελεγε κ ενας συναγωνιστης Αυστριακος παλιοτερα!
Κατάθλιψη μόνοΤι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
άσε τα αστεία και βάλε πάλι καμια προσφορά τα ζευγάρια εσύ...Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
Αν ηταν για λογους υγειας καλα θα εκανες!Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
Εδώ σας θέλω..
τωρα τι να σου πω.συνεχιζεις τις μαλακιες.ακομα και αν ειναι ετσι καποια πραγματα,εσυ και ο καθενας μας τι εισαι?τι θελεις να παραστησεις?η αριανα και η καθε αλλη κοπελα διαλεξε να κανει κατι.ολοι εμεις ειμαστε δυνητικα αποδεκτες.το μονο που μας μενει ειναι να λαβουμε υπηρεσιες η οχι.ειμαστε πελατες ρε και νοικιαζουμε την κοπελα για ορισμενη ωρα.τιποτε αλλο.οτι και να γραφουμε σε αυτο το πλαισιο,της νουθεσιας εννοω,ειναι ακυρο,και εχει αμφιλεγομενα κινητρα.Όχι φίλε καμιά σχέση ....διεγερτική η φωτό της αλλά ήδη από αυτήν φαίνεται πως έχει γίνει κατάχρηση της περιοχής ......ωραίος ο κωλος ακόμα καλύτερος όταν τον γαμας αλλά η φύση δεν τον έφτιαξε για αυτήν την λειτουργία .....ας κάνει ο καθένας ότι θέλει με τον κωλο του αλλά είναι κρίμα νέα κοπέλα να αποκτήσει προβλήματα που έχουν οι ηλικιωμένοι...
φρανκι υπηρεσίες "νοικιάζουμε" όχι τις κοπέλες...τωρα τι να σου πω.συνεχιζεις τις μαλακιες.ακομα και αν ειναι ετσι καποια πραγματα,εσυ και ο καθενας μας τι εισαι?τι θελεις να παραστησεις?η αριανα και η καθε αλλη κοπελα διαλεξε να κανει κατι.ολοι εμεις ειμαστε δυνητικα αποδεκτες.το μονο που μας μενει ειναι να λαβουμε υπηρεσιες η οχι.ειμαστε πελατες ρε και νοικιαζουμε την κοπελα για ορισμενη ωρα.τιποτε αλλο.οτι και να γραφουμε σε αυτο το πλαισιο,της νουθεσιας εννοω,ειναι ακυρο,και εχει αμφιλεγομενα κινητρα.
ναι ρε τυροτομπα.τις οποιες υπηρεσιες τις παρεχει ενα φυσικο προσωπο που λεγεται γυναικα.φρανκι υπηρεσίες "νοικιάζουμε" όχι τις κοπέλες...
είναι λίγο λεπτη η διαφορά φράνκι, δε σε παρεξηγώ...ναι ρε τυροτομπα.τις οποιες υπηρεσιες τις παρεχει ενα φυσικο προσωπο που λεγεται γυναικα.
εδώ σου βγάζω το καπέλο φράνκι. και το πιστεύω (αν και το εκφράζεις κάπως μπρουταλ)θα στο πω αλλη φορα.παω για υπνο.σε οτι με αφορα ,για να σου λυσω την απορια περι λεπτης διαφορας,νοικιαζω υπηρεσιες με απεραντο σεβασμο και λατρεια,σε αυτην που μου τις παρεχει.
ετσι ειμαι γω ρε.ασε τωρα γιατι μου εχει κατσικωθει ,να ερθω αθηνα ,μονο και μονο για το φρεσκο μουνακι και το απιθανο κωλαρακι της ΑΡΙΑΝΑΣ.εδώ σου βγάζω το καπέλο φράνκι. και το πιστεύω (αν και το εκφράζεις κάπως μπρουταλ)
Εδώ σας θέλω..
Αριανα άσε τις ανώμαλες σκέψειςΤι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..
Εδώ σας θέλω..
Θα μαζευαμε υπογραφες για να μη κοψεις το κωλογαμησι.θα κλειναμε το κεντρο θα καναμε πορειες με κυριαρχο συνθημα.Τι θα γινόταν άραγε αν έκοβα εγω το πρωκτικό???
Εδώ σας θέλω..