Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.317
Δες το κάι εσύ... ωραία ταινία για ερωτευμένους... Αλλά είδες την Κωλαρα της Άριανα που μυαλό για ταινία..Το βλεπει και η ηιαγια μου αυτο τωρα.
Δες το κάι εσύ... ωραία ταινία για ερωτευμένους... Αλλά είδες την Κωλαρα της Άριανα που μυαλό για ταινία..Το βλεπει και η ηιαγια μου αυτο τωρα.
....διαφωνω μαγκα μου, η σκατοψυχια δν ειναι παθος!Ειναι παθιαρες!!για αυτο τις κανω κεφι !!
Είμαι απλά ρομαντική Πατερ..τοσα νευρα ???
Α καλα εισαιΔες το κάι εσύ... ωραία ταινία για ερωτευμένους... Αλλά είδες την Κωλαρα της Άριανα που μυαλό για ταινία..
Θα δειξω στη γιαγια μου τη κωλαρα της αριανας.χαχαχαχαχχαΔες το κάι εσύ... ωραία ταινία για ερωτευμένους... Αλλά είδες την Κωλαρα της Άριανα που μυαλό για ταινία..
Όργια θες??Εγώ προτείνω να γίνει μάζωξη όλα τα κορίτσια του μάγου μαζί με πελάτες να λυθούν όλες οι κόντρες. Στο μεταξύ κάνουμε και λίγο σεξακι. Να ηρεμήσουν τα πνεύματα
φερε πιτσα...κατσε μαγκα, θα πεσει μαδομουνι! Και εγω γι αυτο ηρθα, πιασε στασιδι
Και κανα βυζι θελουμεΕτσι ... όταν αρχίζει η φαγωμάρα , πετιέται στη μέση και ένας κώλος Αριάνας ή άλλης , μπας και ηρεμήσουν τα πνεύματα . . .
Είμαι απλά ρομαντική Πατερ..
φως φαναρι λεμε Σοφια..Αλλά είδες την Κωλαρα της Άριανα που μυαλό για ταινία..
...κ εσυ βαλε τις μπυρες να παγωνουν!φερε πιτσα
Με θες ακόμα ε..φως φαναρι λεμε Σοφια..
εσυ πιο πολυ..Με θες ακόμα ε..
Γιαυτο βλέπω την ταινία...μου θυμίζει τον Έρωτα μαςεσυ πιο πολυ..
θα σε φυγαδευσω απο τις κακοτοπιες γι'αυτοΓιαυτο βλέπω την ταινία...μου θυμίζει τον Έρωτα μας
ετοιμες στον καταψυκτη...κ εσυ βαλε τις μπυρες να παγωνουν!
Δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι που κάνουν πρωκτικό από σχετικά νεαρές ηλικίες τι σημαίνει πως φοράνε όλοι παμπερς;Πανέμορφη κωλαρα ...και πολύ σωστό αυτό το " με σάλιο και υπομονή γίνεται και ο κωλος μουνι" ...αλλά ένα ξεχειλωμενο μουνι δεν πειράζει ενώ ένας ξεχειλωμενος κωλος μπορεί να χρειάζεται Pampers...έχε το στο νου γιατί είσαι μικρή και είναι κρίμα
καλα ρε,τοσο μαλακας εισαι,οπως και καποιοι αλλοι,ωστε να δινεται συμβουλες στα κοριτσια το τι θα κανουν και πως?τι ειστε ρε?τι θελετε να πετυχετε με οσες τετοιες μαλακιες γραφετε?σου ζητησε η αριανα τωρα συγκεκριμενα την γνωμη σου και την συμβουλη σου ,επι του θεματος γαμησι απο τον κωλο?αν στο ζητησε ,παο πασο.Πανέμορφη κωλαρα ...και πολύ σωστό αυτό το " με σάλιο και υπομονή γίνεται και ο κωλος μουνι" ...αλλά ένα ξεχειλωμενο μουνι δεν πειράζει ενώ ένας ξεχειλωμενος κωλος μπορεί να χρειάζεται Pampers...έχε το στο νου γιατί είσαι μικρή και είναι κρίμα