papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
μπαν από σάκη μέχρι δακρύων και τέλους σάη !!
ζητω ο μπουστης
ζητω ο καριολης
ζητω ο κουλοϊος
ριχτο
αν υπονοεις τους απεναντι κοκκινους, οχι δεν ειμαι.@papaphilips Υποψιάζομαι ότι είσαι...."αλλόθρησκος", αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Και ο σκοπός ειναι ένας... να φύγει!!!
ΥΓ: δεν μιλάω για σένα Σάκη, για τον Κούλη μιλάω! Μην μπερδευτούμε και φάω το πλοκ από τώρα...
ΥΓ2: σόρυ @Rebirthed Sapiens Sapiens, σ'αγαπάω σ'εκτιμάω αλλά....να φύγει ο μπούστης!
υπονοώ την ομάδα...αν θυμάμαι καλά κάπου που σε διάβασα, δεν είσαι γαυρος!αν υπονοεις τους απεναντι κοκκινους, οχι δεν ειμαι.
αλλα το μπουστη τον κουλοϊο και αυτο το γαλαζιο πουστοκομμα, δεν το πηγαινα ποτε μου.
αααα... οχι δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρο, ουτε βλεπω, ουτε με ενδιαφερει.υπονοώ την ομάδα...αν θυμάμαι καλά κάπου που σε διάβασα, δεν είσαι γαυρος!
φίλε κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ, κάνε παράθεση το παρόν ποστ ή στείλτο του σε πμ...θα σου χρωστάω...@papaphilips Υποψιάζομαι ότι είσαι...."αλλόθρησκος", αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Και ο σκοπός ειναι ένας... να φύγει!!!
ΥΓ: δεν μιλάω για σένα Σάκη, για τον Κούλη μιλάω! Μην μπερδευτούμε και φάω το πλοκ από τώρα...
ΥΓ2: σόρυ @Rebirthed Sapiens Sapiens, σ'αγαπάω σ'εκτιμάω αλλά....να φύγει ο μπούστης!
πεστου να μην αντιστεκεται,φίλε κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ, κάνε παράθεση το παρόν ποστ ή στείλτο του σε πμ...θα σου χρωστάω...
ΣΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΚΗ !!!!!!!!!!!
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΚΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!
(δε θελω κακεντρεχή σχόλια)
είναι σκληρός κ@ρι@λης ο ζάκης...πεστου να μην αντιστεκεται,
να κανει και ενα βημα και αυτος
και να μου κανει ξεπλοκ
Παρακαλώ. ...@Γιολάντα Magic είσαι εδω??
Στέλνω pm αν θες απαντά μουΠαρακαλώ. ...
φίλε κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ, κάνε παράθεση το παρόν ποστ ή στείλτο του σε πμ...θα σου χρωστάω...
ΣΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΚΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!
(δε θελω κακεντρεχή σχόλια)
μη γραφεις τετοια,τα παιρνει σοβαρα και νομιζει οτι μετραει στο bourdela ο τετραχαζος.@bigshak Σάκη, τι να πω;! Τα παιδιά έχουν λαλήσει! Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και ας ξαναγίνουμε μια μεγάλη παρέα!
Σε μια παρτούζα, όλοι οι καλοί χωράνε!!!
Εσυ κατι μου παρεθεσες που δεν το βλεπω αυτη την στιγμη..@bigshak Σάκη, τι να πω;! Τα παιδιά έχουν λαλήσει! Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και ας ξαναγίνουμε μια μεγάλη παρέα!
Σε μια παρτούζα, όλοι οι καλοί χωράνε!!!
Μου λείπεις
Ο Ριμπερθ Σαπιενς Σαπιενς ζήτησε να σου στείλω αυτό ρε…Εσυ κατι μου παρεθεσες που δεν το βλεπω αυτη την στιγμη..
Υ.Γ. Στις τελευταιες σελιδες 9/10 (διοτι λογικα προερχονται απο οσους εχουν φαει μπλοκ) ποστ που εχουν γραφτει πραγματικα δεν μου φαινονται
Και με δεδομενο αυτο που εγραψες δεν θελω να φανταστω τι συζητατε η εχετε συζητησει(και ποιον η ποιους εχεις κανει συζητηση)
Ντω μεταξυ αυτος ο ηλιθιος και λιγες γραμμες που γραφει,παλι κουραστικος γινεται. Μονο αυτος το καταφερνει αυτο.Εσυ κατι μου παρεθεσες που δεν το βλεπω αυτη την στιγμη..
Υ.Γ. Στις τελευταιες σελιδες 9/10 (διοτι λογικα προερχονται απο οσους εχουν φαει μπλοκ) ποστ που εχουν γραφτει πραγματικα δεν μου φαινονται
Και με δεδομενο αυτο που εγραψες δεν θελω να φανταστω τι συζητατε η εχετε συζητησει(και ποιον η ποιους εχεις κανει συζητηση)
Το «μου λείπεις» που έκανες παράθεση, που βρέθηκε;;;;;;;Sex is like money, εκεί σε χτύπησε τώρα. Τρικυμία εν κρανίω.
Κλαιω ρεΟ Ριμπερθ Σαπιενς Σαπιενς ζήτησε να σου στείλω αυτό ρε…
«ΣΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΚΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!»